בעיה | אני לא מצליח לעשות ספוילר
-
מענין לענין באותו ענין
איך עושים הודעה שיש בה הרבה ציטוטים ואפשר להתיחס על כל ציטוט בנפרד@לשכת-הרב אתה מתכוון לזה ?
הכנת תפריט עם קישורים פנימיים בתוך הפוסט - הכנת סימניות לקישור פנימי בתוך הפוסט עצמו - כמו התפריט בתחילת התפריט הנוכחי.
במקום בפוסט איליו אתם רוצים להפנות את הקישור הקלידו # ורווח ואחריו מילה או אות לדוגמא # א
בעיקרון מספיק # אחת, אבל הטקסט יגדל ולכן מוסיפים עוד כמה # בשביל שהוא יהיה בגודל הרגיל, לכן כותבים לדוגמא ###### א
שימו לב! אין להשאיר רווחיםבין שני מילים, או לשלב סימני פיסוק. בין מילים ניתן להניח מקף - . אם תוסיפו מילים בשורה ללא מקף, הלינק לא יעבוד. המילה צריכה להיות לבדה בשורה (או לחבר בין המילים עם מקף כאמור).
בתפריט: הכחילו את הטקסט שאתם רוצים כשורה בתפריט ולחצו על אייקון הלינק, וב (כתובת קישור) תכתבו #א לדוגמא שורת הפורום העליונה.
יווצר קישור שיפנה למקום בו כתוב #א. וכן הלאה על זה הדרך. -
@לשכת-הרב אתה מתכוון לזה ?
הכנת תפריט עם קישורים פנימיים בתוך הפוסט - הכנת סימניות לקישור פנימי בתוך הפוסט עצמו - כמו התפריט בתחילת התפריט הנוכחי.
במקום בפוסט איליו אתם רוצים להפנות את הקישור הקלידו # ורווח ואחריו מילה או אות לדוגמא # א
בעיקרון מספיק # אחת, אבל הטקסט יגדל ולכן מוסיפים עוד כמה # בשביל שהוא יהיה בגודל הרגיל, לכן כותבים לדוגמא ###### א
שימו לב! אין להשאיר רווחיםבין שני מילים, או לשלב סימני פיסוק. בין מילים ניתן להניח מקף - . אם תוסיפו מילים בשורה ללא מקף, הלינק לא יעבוד. המילה צריכה להיות לבדה בשורה (או לחבר בין המילים עם מקף כאמור).
בתפריט: הכחילו את הטקסט שאתם רוצים כשורה בתפריט ולחצו על אייקון הלינק, וב (כתובת קישור) תכתבו #א לדוגמא שורת הפורום העליונה.
יווצר קישור שיפנה למקום בו כתוב #א. וכן הלאה על זה הדרך. -
@מחובר-23 כתב בבעיה | אני לא מצליח לעשות ספוילר:
אני לא מצליח לעשות ספוילר על דברים שאני כותב
עיין כאן - https://mitmachim.top/post/1066102
-
@נוחעם-FM לא הבנתי את מה שכתבת
אבל אני מתכון לדבר כזה לדוגמא, שמעלים יותר מציטוט אחד בהודעה
-
@לשכת-הרב אתה יודע איך מצטטים?
מסמנים שורה לוחצים על ציטוט/חץ תגובה.ואם אתה מעוניין לעשות עוד ציטוט פשוט תסמן שורה אחרת ותלחץ שוב על ציטוט.
-
@מחובר-23 כתב בבעיה | אני לא מצליח לעשות ספוילר:
אני לא מצליח לעשות ספוילר על דברים שאני כותב
עיין כאן - https://mitmachim.top/post/1066102
-
@נוחעם-FM אבל מיד אחרי שאני עושה ציטוט אחד
נפתח חלון כזה
ואי אפשר לגשת להודעות לעשות עוד ציטוטים

-
@נוחעם-FM כתב בבעיה | אני לא מצליח לעשות ספוילר:
תעשה
ואוו
@נוחעם-FM כתב בבעיה | אני לא מצליח לעשות ספוילר:
ואז כדי לפתוח תלחץ על עריכה
עובד מצוין!
@נוחעם-fm תודה!
-
@shishko צריך לרדת שורה אבל לא שתיים תיראה שאם יורדים שורה אחת זה לא עושה ספויילר.
||רואה?||@שלמה-רביב צודק לגמרי!!!
לא זכרתי שזה ככה!!!