בעיה | אני לא מצליח לעשות ספוילר
-
@נוחעם-FM
או אולי כדאי שגם אתה תקרא.
זה ממש לא מוסבר שם.....23. הטקסט הנבחר יכוסה מאורחים – אלו שלא רשומים בפורום (ניתן להגיע לאותה התוצאה בהוספת שני קווים כאלו II לפני ואחרי הטקסט ללא רווח בין הקווים לטקסט).
@AFG וואלה צודק. ממש מוזר שזה לא כתוב שם.
אמנם כן כתוב שם בעניין אחריש להקפיד בד"כ על שורת רווח לפני ואחרי, כלומר אם משהו לא עובד לכם, בדקו אם ישנו רווח מיותר בין התווים או לפני, אם יש צורך בשורה ריקה קודם וכו'
וזה נכון לגבי כל האופציות בפורום שתמיד מומלץ לבדוק קודם את האופציה של רווח...
-
מענין לענין באותו ענין
איך עושים הודעה שיש בה הרבה ציטוטים ואפשר להתיחס על כל ציטוט בנפרד@לשכת-הרב אתה מתכוון לזה ?
הכנת תפריט עם קישורים פנימיים בתוך הפוסט - הכנת סימניות לקישור פנימי בתוך הפוסט עצמו - כמו התפריט בתחילת התפריט הנוכחי.
במקום בפוסט איליו אתם רוצים להפנות את הקישור הקלידו # ורווח ואחריו מילה או אות לדוגמא # א
בעיקרון מספיק # אחת, אבל הטקסט יגדל ולכן מוסיפים עוד כמה # בשביל שהוא יהיה בגודל הרגיל, לכן כותבים לדוגמא ###### א
שימו לב! אין להשאיר רווחיםבין שני מילים, או לשלב סימני פיסוק. בין מילים ניתן להניח מקף - . אם תוסיפו מילים בשורה ללא מקף, הלינק לא יעבוד. המילה צריכה להיות לבדה בשורה (או לחבר בין המילים עם מקף כאמור).
בתפריט: הכחילו את הטקסט שאתם רוצים כשורה בתפריט ולחצו על אייקון הלינק, וב (כתובת קישור) תכתבו #א לדוגמא שורת הפורום העליונה.
יווצר קישור שיפנה למקום בו כתוב #א. וכן הלאה על זה הדרך. -
@לשכת-הרב אתה מתכוון לזה ?
הכנת תפריט עם קישורים פנימיים בתוך הפוסט - הכנת סימניות לקישור פנימי בתוך הפוסט עצמו - כמו התפריט בתחילת התפריט הנוכחי.
במקום בפוסט איליו אתם רוצים להפנות את הקישור הקלידו # ורווח ואחריו מילה או אות לדוגמא # א
בעיקרון מספיק # אחת, אבל הטקסט יגדל ולכן מוסיפים עוד כמה # בשביל שהוא יהיה בגודל הרגיל, לכן כותבים לדוגמא ###### א
שימו לב! אין להשאיר רווחיםבין שני מילים, או לשלב סימני פיסוק. בין מילים ניתן להניח מקף - . אם תוסיפו מילים בשורה ללא מקף, הלינק לא יעבוד. המילה צריכה להיות לבדה בשורה (או לחבר בין המילים עם מקף כאמור).
בתפריט: הכחילו את הטקסט שאתם רוצים כשורה בתפריט ולחצו על אייקון הלינק, וב (כתובת קישור) תכתבו #א לדוגמא שורת הפורום העליונה.
יווצר קישור שיפנה למקום בו כתוב #א. וכן הלאה על זה הדרך. -
@מחובר-23 כתב בבעיה | אני לא מצליח לעשות ספוילר:
אני לא מצליח לעשות ספוילר על דברים שאני כותב
עיין כאן - https://mitmachim.top/post/1066102
-
@נוחעם-FM לא הבנתי את מה שכתבת
אבל אני מתכון לדבר כזה לדוגמא, שמעלים יותר מציטוט אחד בהודעה
-
@לשכת-הרב אתה יודע איך מצטטים?
מסמנים שורה לוחצים על ציטוט/חץ תגובה.ואם אתה מעוניין לעשות עוד ציטוט פשוט תסמן שורה אחרת ותלחץ שוב על ציטוט.
-
אני לא מצליח לעשות ספוילר על דברים שאני כותב
עיין כאן - https://mitmachim.top/post/1066102
-
@נוחעם-FM אבל מיד אחרי שאני עושה ציטוט אחד
נפתח חלון כזה
ואי אפשר לגשת להודעות לעשות עוד ציטוטים

-
@נוחעם-FM כתב בבעיה | אני לא מצליח לעשות ספוילר:
תעשה
ואוו
@נוחעם-FM כתב בבעיה | אני לא מצליח לעשות ספוילר:
ואז כדי לפתוח תלחץ על עריכה
עובד מצוין!
@נוחעם-fm תודה!
-
@עדלאידע כתב בבעיה | אני לא מצליח לעשות ספוילר:
צריך להשאיר שורה ריקה לפני ואחרי הספויילר.
( אני חושב שצריך להדגיש את זה )
@שלמה-רביב כתב בבעיה | אני לא מצליח לעשות ספוילר:
ואני חושב שצריך לתקן את זה.
הסיבה שזה ככה פשוטה מאד, הספוילר הרי מופיע בשורה משלו וממילא צריך להוריד שורה
(אמנם אני לא בטוח שזה אומר שא"א לסדר את זה ולגרום למחשב להוסיף שורה לבד)