בעיה | מחשב שנתקע לפעמים
-
המחשב שלי אמור להיות מחשב טוב
זה פירוט המערכת

וזה מנהל המשימות

אבל בכל זאת לפעמים המחשב נתקע לכמה שניות, ובזמן האחרון כשאני כותב בוורד לפעמים יש לו דיליי
מה יכול להיות הבעיה?יש לציין שאין לי חיבור לאינטרנט במחשב
לרוב אוצר החכמה ופרוייקט השות פתוח
ואיתם גם PDF וורד
ויש עוד כמה תוכנות שעובדות תמיד כמו אנטי וירוס, תוכנה שעושה זום ועוד תוכנות קלות -
זה פירוט המערכת

וזה מנהל המשימות

אבל בכל זאת לפעמים המחשב נתקע לכמה שניות, ובזמן האחרון כשאני כותב בוורד לפעמים יש לו דיליי
ואיתם גם PDF וורד
ויש עוד כמה תוכנות שעובדות תמיד כמו אנטי וירוס, תוכנה שעושה זום ועוד תוכנות קלות@רבי-יהודי אני לא זה מבין גדול אבל נראה לי שזו בעיה דיסק
הסתכלת פעם מנהל משימות כנתקע לך אם יש עומס איפשהו (בודקים בביצועים) -
@רבי-יהודי אני לא זה מבין גדול אבל נראה לי שזו בעיה דיסק
הסתכלת פעם מנהל משימות כנתקע לך אם יש עומס איפשהו (בודקים בביצועים)@אלישע-מואב-0 כתב בבעיה | מחשב שנתקע לפעמים:
הסתכלת פעם מנהל משימות כנתקע לך אם יש עומס איפשהו (בודקים בביצועים)הדיסק עובד על אחוז 1 בכללי, לא מאמין שהוא נתקע
אני הייתי חושד דווקא בזיכרון RAM (ודאי הגיע עם 8 ובוצע שדרוג והוסיפו עוד 32 ככה הגיע ל40....) השאלה עם הוא תקין ב100 אחוז -
@אלישע-מואב-0 כתב בבעיה | מחשב שנתקע לפעמים:
הסתכלת פעם מנהל משימות כנתקע לך אם יש עומס איפשהו (בודקים בביצועים)הדיסק עובד על אחוז 1 בכללי, לא מאמין שהוא נתקע
אני הייתי חושד דווקא בזיכרון RAM (ודאי הגיע עם 8 ובוצע שדרוג והוסיפו עוד 32 ככה הגיע ל40....) השאלה עם הוא תקין ב100 אחוז@DAVID-MMOD כתב בבעיה | מחשב שנתקע לפעמים:
אני הייתי חושד דווקא בזיכרון RAM (ודאי הגיע עם 8 ובוצע שדרוג והוסיפו עוד 32 ככה הגיע ל40....) השאלה עם הוא תקין ב100 אחוז
נתקלתי גם בבעיה דומה במחשב נייח (בלי להוסיף ראם) אבל רק בוינדוס נוסף שמותקן על מחיצה קטנה בוינדוס הראשי לא היה את זה
ולכן הסקתי שזה קשור לדיסק (במקרה שלי למחיצה ) אל כמו שאמרתי אני לא מספיק מייבין -
זה פירוט המערכת

וזה מנהל המשימות

ואיתם גם PDF וורד
ויש עוד כמה תוכנות שעובדות תמיד כמו אנטי וירוס, תוכנה שעושה זום ועוד תוכנות קלות@רבי-יהודי תעלה צילום מסך מהלשונית ביצועים -> זיכרון ראם במנהל משימות