דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. בניית ופיתוח אפליקציות
  4. עזרה הדדית - בניית ופיתוח אפליקציות
  5. שיתוף | רעיון לאפליקציה לתחב"צ מבוססת וויז (שילוב וויז ומוביט)

שיתוף | רעיון לאפליקציה לתחב"צ מבוססת וויז (שילוב וויז ומוביט)

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - בניית ופיתוח אפליקציות
5 פוסטים 2 כותבים 47 צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ג מנותק
    ג מנותק
    גבר
    כתב נערך לאחרונה על ידי גבר

אני מעלה רעיון שמרוב שהוא פשוט כנראה הוא כבר הוצע בעבר אבל בכ"א תגידו מה דעתכם והאם זה אפשרי.
    כידוע כל האפליקציות שיש לתחב"צ הם משוערות כלומר יודעים לומר מתי האוטובוס יוצא וכמה זמן אמור לקחת לו בין תחנה לתחנה ולפי זה האפליקציה אומרת כמה זמן אמורה לקחת הדרך.
    הרעיון שלי הוא שישלבו או יבנו מחדש אפליקציה (כמו מוביט) על וויז שכל מסלול של אוטובוס ייבדק בוויז (מערכת שיודעת כמה זמן תארך הדרך עפ"י נתוני אמת ולא משוער) וייתן את הזמן האמיתי כמה זמן תיקח הדרך. וגם למסלולים עתידיים יהיה אפשר לשער את הדרך עפ"י נתוני הדרך של אותה שעה ביום ואתו יום בשבוע.
    בקיצור הרעיון הוא לעשות אפליקציה לתחב"צ שעובדת עפ"י נתוני אמת מהכביש בהווה ובעבר מה שיאפשר לתכנן את הדרך יותר ביעילות.

ומפה אפשר כבר להתפתח עוד כמו עדכונים של וויז אבל לתחב"צ כמו תחנה עמוסה במיוחד, אוטובוס עמוס, פקח על האוטובוס ועוד

מה אתם אומרים?

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • ג גבר

אני מעלה רעיון שמרוב שהוא פשוט כנראה הוא כבר הוצע בעבר אבל בכ"א תגידו מה דעתכם והאם זה אפשרי.
      כידוע כל האפליקציות שיש לתחב"צ הם משוערות כלומר יודעים לומר מתי האוטובוס יוצא וכמה זמן אמור לקחת לו בין תחנה לתחנה ולפי זה האפליקציה אומרת כמה זמן אמורה לקחת הדרך.
      הרעיון שלי הוא שישלבו או יבנו מחדש אפליקציה (כמו מוביט) על וויז שכל מסלול של אוטובוס ייבדק בוויז (מערכת שיודעת כמה זמן תארך הדרך עפ"י נתוני אמת ולא משוער) וייתן את הזמן האמיתי כמה זמן תיקח הדרך. וגם למסלולים עתידיים יהיה אפשר לשער את הדרך עפ"י נתוני הדרך של אותה שעה ביום ואתו יום בשבוע.
      בקיצור הרעיון הוא לעשות אפליקציה לתחב"צ שעובדת עפ"י נתוני אמת מהכביש בהווה ובעבר מה שיאפשר לתכנן את הדרך יותר ביעילות.

ומפה אפשר כבר להתפתח עוד כמו עדכונים של וויז אבל לתחב"צ כמו תחנה עמוסה במיוחד, אוטובוס עמוס, פקח על האוטובוס ועוד

מה אתם אומרים?

Y מנותק
      Y מנותק
      y0508352872
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@גבר האפליקציות נראה לך בקוד פתוח?

ג תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • Y y0508352872

@גבר האפליקציות נראה לך בקוד פתוח?

ג מנותק
        ג מנותק
        גבר
        כתב נערך לאחרונה על ידי גבר

@y0508352872 אולי דרך פניה לאותם חברות? ואלי הם כן יתיחסו לזה כי זה רעיון גדול כמו וויז רק לתחב"צ

ולא שאני מתפאר ברעיון כי כמו שאמרתי זה כ"כ פשוט שלכאורה זה כבר הועלה, אלא רק אומר סיבה שבגללה אולי יתנו לעשות את זה

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ג גבר

@y0508352872 אולי דרך פניה לאותם חברות? ואלי הם כן יתיחסו לזה כי זה רעיון גדול כמו וויז רק לתחב"צ

ולא שאני מתפאר ברעיון כי כמו שאמרתי זה כ"כ פשוט שלכאורה זה כבר הועלה, אלא רק אומר סיבה שבגללה אולי יתנו לעשות את זה

Y מנותק
          Y מנותק
          y0508352872
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@גבר ודרך אגב במוביט זה כבר קיים מידע מה-GPS בזמן אמת על האוטובוס + חישוב על פי השערה כמה זמן ייקח לו להיגע הביע היא שלפעמים המיקום לא מדוייק וזה מה שדופק

ג תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • Y y0508352872

@גבר ודרך אגב במוביט זה כבר קיים מידע מה-GPS בזמן אמת על האוטובוס + חישוב על פי השערה כמה זמן ייקח לו להיגע הביע היא שלפעמים המיקום לא מדוייק וזה מה שדופק

ג מנותק
            ג מנותק
            גבר
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@y0508352872 כתב בשיתוף | רעיון לאפליקציה לתחב"צ מבוססת וויז (שילוב וויז ומוביט):

דרך אגב במוביט זה כבר קיים מידע מה-GPS בזמן אמת על האוטובוס + חישוב על פי השערה כמה זמן ייקח לו להיגע הביע היא שלפעמים המיקום לא מדוייק וזה מה שדופק

שוב זה רק השערה לא מבוססת ואני לא צריך מיקום של האוטובוס (לפחות לא בחלק הבסיסי ביותר של הרעיון) אלא רק את הנתונים האמיתיים של הכביש.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            0
            • חוקי הפורום
            • פופולרי
            • לא נפתר
            • משתמשים