שיתוף | הדור הבא של מכשירי המיני: FOSSiBOT F116 Pro 5G
-
@יאיר-דניאל מה??? תסביר יותר שלא יהרסו פה מכשירים לאנשים
@הישבשר-המלומד מכשירים לא יהרסו מקסימום ילך הסים.
איזה חלק לא מובן?
אנסה לחפש שוב את הסרטון - הוא מסביר הכי טוב שאפשר -
@הישבשר-המלומד מכשירים לא יהרסו מקסימום ילך הסים.
איזה חלק לא מובן?
אנסה לחפש שוב את הסרטון - הוא מסביר הכי טוב שאפשר@יאיר-דניאל כאילו מה המטרה של המצית?
-
@יאיר-דניאל כאילו מה המטרה של המצית?
@הישבשר-המלומד ערכתי את הפוסט למעלה - הוספתי קישור לסרטון
-
@יאנג-בוי כתב בשיתוף | הדור הבא של מכשירי המיני: FOSSiBOT F116 Pro 5G:
בהשוואת הגודל תוכל להוסיף את המפה שעשיתי:
יש מצב לתלת ממדי שיהיה גם לגבי הרוחב?
@אלישע-מואב-0 כתב בשיתוף | הדור הבא של מכשירי המיני: FOSSiBOT F116 Pro 5G:
לתלת מימד אין לי כח לעשות, אבל הוספתי טבלת רוחב.

ערכתי גם בפוסט המקורי.
-
@אלישע-מואב-0 כתב בשיתוף | הדור הבא של מכשירי המיני: FOSSiBOT F116 Pro 5G:
לתלת מימד אין לי כח לעשות, אבל הוספתי טבלת רוחב.

ערכתי גם בפוסט המקורי.
-
@יחיאל-הלוי כתב בשיתוף | הדור הבא של מכשירי המיני: FOSSiBOT F116 Pro 5G:
בצד התמונה כתוב מפורש שזה או שני סימים או סים וכרטיס וככה גם נראה מהתמונה עצמה
יש לזה פתרון פשוט - לכל המכשירים שתומכים בשני סימים/סים וכרטיס - הובא בעבר בפורום סרטון מיוטיוב על זה (- לא הצלחתי למצוא אותו כרגע), ונסיתי בעצמי.
מה שעושים הוא כך: מחזיקים את הסים הרצוי - עם פינצטה - מעבירים מצית דלוקה מתחת לשניה/שתי שניות - מסביב לסים - רק קצת בזהירות...
לאחמ"כ אפשר להפריד את הסים מהפלסטיקה שעוטפת אותו - ואז אפשר פשוט להדביק את הסים מעל הכרטיס - רק יש לשים לב - שזה יהיה במיקום המדוייק - כדי שיקלט.
כך אתה מרוויח מכשיר עם שני סימים + כרטיס! נסה ותהנה!עיינו בסרטון.
-
ק קראנץ' ונילה התייחס לנושא זה
-
דיברתי איתם היום ואמרו שההזנקה בקיקסטארטר תהיה ב17 במרץ והמחיר הזול ביותר למי שנעל את המחיר הזול ושילם דולר יהיה 279$. לא זול אבל לא ציפיתי שזה יהיה זול יותר...
ולגבי שינוי IMEI בהתחלה אמרו לי שאי אפשר, ואז אמרתי להם שהסים לא יעבוד לי אם אני לא אשנה, אז הם אמרו שאפשר לשנות אבל אין אחריות על המכשיר כמובן. -
דיברתי איתם היום ואמרו שההזנקה בקיקסטארטר תהיה ב17 במרץ והמחיר הזול ביותר למי שנעל את המחיר הזול ושילם דולר יהיה 279$. לא זול אבל לא ציפיתי שזה יהיה זול יותר...
ולגבי שינוי IMEI בהתחלה אמרו לי שאי אפשר, ואז אמרתי להם שהסים לא יעבוד לי אם אני לא אשנה, אז הם אמרו שאפשר לשנות אבל אין אחריות על המכשיר כמובן. -
ולגבי שינוי IMEI בהתחלה אמרו לי שאי אפשר, ואז אמרתי להם שהסים לא יעבוד לי אם אני לא אשנה, אז הם אמרו שאפשר לשנות אבל אין אחריות על המכשיר כמובן.