עזרה | עזרה בהכשרת טאבלט
-
@DANI123 אולי תשקול להתקין וויפרי, ואז לא תצטרך להסבך עם רוט..
כי רוט זה תהליך, וזה סיכון, וזה גם עושה בעיות בכל מיני אפליקציות של בנקים וכו׳…@שניאור-שמח הבנתי שוויפרי עושה המון צרות באנדרואיד ולא עובד איתו תוכנות של גוגל
מעדיף לא להתעסק זה גם ללא דרך חזור ככה שלא רלוונטי בדקתי את זה -
@שניאור-שמח הבנתי שוויפרי עושה המון צרות באנדרואיד ולא עובד איתו תוכנות של גוגל
@iosi-poli איך זה יעבור לי עם נטפרי לא הבנתי, גם אם א ני יתקין את זה עדיין יהיה חסר תעודת אבטחה לא?
-
@iosi-poli איך זה יעבור לי עם נטפרי לא הבנתי, גם אם א ני יתקין את זה עדיין יהיה חסר תעודת אבטחה לא?
-
@DANI123 נכון, הוא חשב שאתה רוצה חסימה
וויפרי עוזר לתעודת אבטחה כי יש להם פיתרון מיוחד לטענתם
לא בטוח שזה יעבוד כי זה לא חברה מוכרת כמו סמסונג או לנובו
תשאל במערכת הפניות -
@מומחה123 לא הבנתי מה לא יעבוד התעודת אבטחה?
באתר שלהם הם כותבים שצריך להתקין את זה מג'יסק ושם הסתבכתי (מה זה קשור לזה שזה חברה לא מוכרת שהקושחה לא מוכרת?) -
מעדיף לא להתעסק זה גם ללא דרך חזור ככה שלא רלוונטי בדקתי את זה@DANI123 אם אתה מתכוון להשתמש רק בנטפרי, אין שום סיבה שזה יעשה לך צרות.
הוויפרי סך הכל חוסם רשתות זרות, לעומת זה בהתקנת וייפרי אתה מקבל גישה לחנות של נטפרי בלי להסתבך עם התקנת תעודה.
ולגבי מה שכתבת שיש אפליקציות של גוגל שלא עובדות . האפליקציות האלו לא עובדת בנטפרי בלי קשר לוייפרי. גם אם לא תתקין וייפרי הם לא יעבדו לך .
ואגב רוב האפליקציות של גוגל כן נמצאות בחנות ועובדות. -
@DANI123 אם אתה מתכוון להשתמש רק בנטפרי, אין שום סיבה שזה יעשה לך צרות.
הוויפרי סך הכל חוסם רשתות זרות, לעומת זה בהתקנת וייפרי אתה מקבל גישה לחנות של נטפרי בלי להסתבך עם התקנת תעודה.
ולגבי מה שכתבת שיש אפליקציות של גוגל שלא עובדות . האפליקציות האלו לא עובדת בנטפרי בלי קשר לוייפרי. גם אם לא תתקין וייפרי הם לא יעבדו לך .
ואגב רוב האפליקציות של גוגל כן נמצאות בחנות ועובדות.@יוסף-100 הצלחת לסבך אותי
@יוסף-100 כתב בעזרה | עזרה בהכשרת טאבלט:
האפליקציות האלו לא עובדת בנטפרי בלי קשר לוייפרי. גם אם לא תתקין וייפרי הם לא יעבדו לך .
ואגב רוב האפליקציות של גוגל כן נמצאות בחנות ועובדות.
???
-
@יוסף-100 הצלחת לסבך אותי
האפליקציות האלו לא עובדת בנטפרי בלי קשר לוייפרי. גם אם לא תתקין וייפרי הם לא יעבדו לך .
ואגב רוב האפליקציות של גוגל כן נמצאות בחנות ועובדות.
???