בירור | רשימה לבנה של אתרים במחשב ללא סינון, איך?
-
איך אני יכול להשים על מחשב ( לא שלי ) תוכנה חזקה והרמטית או חלופה אחרת שתסנן את כל אתרי האינטרנט מלבד רשימה ספציפית של אתרים שאני יכניס?
צריך שזה יהיה על כל הדפדפנים ושלא יהיה קל בכלל לעקוף אלא ממש קשה עד כמעט לא אפשרי. מדובר בבן אדם שאין לו ידע טכנולגי. נטפרי או חברת סינון אחרת עדיין לא רלוונטית כי הבן אדם לא בטוח מה יהיה הצרכים שלו ואיזה סינון יתאים לו. -
-
איך אני יכול להשים על מחשב ( לא שלי ) תוכנה חזקה והרמטית או חלופה אחרת שתסנן את כל אתרי האינטרנט מלבד רשימה ספציפית של אתרים שאני יכניס?
צריך שזה יהיה על כל הדפדפנים ושלא יהיה קל בכלל לעקוף אלא ממש קשה עד כמעט לא אפשרי. מדובר בבן אדם שאין לו ידע טכנולגי. נטפרי או חברת סינון אחרת עדיין לא רלוונטית כי הבן אדם לא בטוח מה יהיה הצרכים שלו ואיזה סינון יתאים לו. -
צריך שזה יהיה על כל הדפדפנים ושלא יהיה קל בכלל לעקוף אלא ממש קשה עד כמעט לא אפשרי. מדובר בבן אדם שאין לו ידע טכנולגי. נטפרי או חברת סינון אחרת עדיין לא רלוונטית כי הבן אדם לא בטוח מה יהיה הצרכים שלו ואיזה סינון יתאים לו.@iosi-poli כתב בבירור | רשימה לבנה של אתרים במחשב ללא סינון, איך?:
(למי שלא יודע, יש סיטואציה מעניינת עם הדומיינים האלו עכשיו)
לא מכיר, אבל nextDNS יחסית מוכרים
-
@a.y.f. יש פירצה איפשהו בגיטהאב, אבל אתה פשוט מסיר את התוסף בכרום ואין הגנה

שלא נדבר על דפדפנים אחרים ותוכנות אחרות עם גישה לאינטרנט..אתה צריך פתרון אמיתי
@iosi-poli כתב בבירור | רשימה לבנה של אתרים במחשב ללא סינון, איך?:
@a.y.f. יש פירצה איפשהו בגיטהאב, אבל אתה פשוט מסיר את התוסף בכרום ואין הגנה
שלא נדבר על דפדפנים אחרים ותוכנות אחרות עם גישה לאינטרנט..אתה צריך פתרון אמיתי
בעיקרון אם מסירים את התוסף אז זה סוגר את כרום.זה תוכנה סבירה מאוד אבל לא הרמטית
-
התוכנה החינמית הטובה ביותר לדעתי הוא URLDISABLE רשימה לבנה רשימה שחורה חסימה הרמטית וכ'ו אפשרות של קוד לתוכנה מתאימה לכל הדפדפנים