שאלה | בירור שם הנגן M33 M505 P6? מצורף קישור
-
הנה הקישור של הנגן זה מה שקניתי ובהזמנה מופיע לי M33, מה שבפועל הגיע זה P6 זה מה שכתוב מאחורי הנגן, צרבתי לו בטעות BOOT לא של המכשיר והוא לא עלה והמוכר של לי רום מלא וברום כתוב M505, קיצר האלה שלי אם מישהו מכיר את הנגן או את שמו האמתי אני בס"הכ רוצה לבצע לו רוט נורמלי בשביל לערוך לא את ההגדרות והsystem ui כדי להכשיר אותו לחבר, אם מישהו יכול לעזור
מצורף תמונות

@y0508352872 תרוטט דרך מכשירוט יש לך מדריך מפורט לרוט תחפש "מכשירוט.
-
@קופיקו קיבלתי את כל רום המלא מהמוכר אז אני כן יכול לעשות את זה עם הבוט הבעיה היא שגם אחרי שעשיתי את הרוט עם הבוט המושרש היה לי בעיה עם האחסון שלא משנה כמה אפליקציות מערכת מחקתי עדיין הוא הציג שהאחסון מלא
-
@קופיקו קיבלתי את כל רום המלא מהמוכר אז אני כן יכול לעשות את זה עם הבוט הבעיה היא שגם אחרי שעשיתי את הרוט עם הבוט המושרש היה לי בעיה עם האחסון שלא משנה כמה אפליקציות מערכת מחקתי עדיין הוא הציג שהאחסון מלא
@y0508352872 עשית רוט?
-
@y0508352872 עשית רוט?
-
@y0508352872 ניהיה לך רוט או לא
א''כ תסיר עם לארי פאצ'אר -
@y0508352872 ניהיה לך רוט או לא
א''כ תסיר עם לארי פאצ'אר@קופיקו מה רע דרך הMT?
ודרך אגב המטרה העיקרית שלי היא לעוך את הההגדרות והSYSTAME UI ואם אין מקום באחסון מה שיקרה זה שכשאני ינסה להעתיק את הקובץ הערוך הוא קודם ימחק את הקובץ במערכת ואז יכתוב לי שאין מקו ושניה אחרי זה המכשיר יקרוס כי חסר לו את האפליקציה -
@y0508352872
אין לך הרשאת כתיבה אלא רק קריאה
תנסה עם ro2rw -
אני לא יודע למה זה קשור אבל זה קרה לי גם ולפעמים זה הסתדר אחרי הפעלה מחדש התפנה מקום, אבל הפיתרון הסופי היה וכנראה זה איכשהו קשור לזה היה לסדר את ההרשאות RW כמו המדריך הזה https://mitmachim.top/topic/56061/גיבוי-שינוי-גודל-הסרת-אפליקציות-במחיצת-super-img-דרך-הפלאפון
-
@y0508352872
אין לך הרשאת כתיבה אלא רק קריאה
תנסה עם ro2rw