להורדה | גירסה כשרה לm36 plus ללא וויפי שירותי גוגל ואפשרויות מפתחים (ועם תיקונים של כל הבאגים)
-
@צדיק-0 תנסה ללכת במחשב להגדרות>עדכונים>הגדרות מתקדמות>עדכונים אופציונליים
ותעדכן הכל.. -
@שניאור-שמח לא צריך ללחוץ על איזה ווליום - או משהו?
@צדיק-0 כתב בלהורדה | גירסה כשרה לm36 plus ללא וויפי שירותי גוגל ואפשרויות מפתחים (ועם תיקונים של כל הבאגים):
לא
-
@צדיק-0 כתב בלהורדה | גירסה כשרה לm36 plus ללא וויפי שירותי גוגל ואפשרויות מפתחים (ועם תיקונים של כל הבאגים):
לא
-
לא
@שניאור-שמח @אלוף-תימן הצלחתי תודה
@ezerphone תודה רבה על הגירסה!!!!!!!
-
מי שרוצה שבמצלמה יהיה אופציה לפתוח ישר את התמונה שצילם דרך הגלריה שיעדכן את הגלריה לגירסה האחרונה תודה רבה ל @בניית-גרסאות על העידכון האחרון של הגלריה
-
E ezerphone התייחס לנושא זה
-
ש שלמה רביב התייחס לנושא זה
-
הצריבה באחריותכם בלבד בכל מקרה אני לא מתכוון לעלות גירסה מקורית בשום אופן
פתיחת בוטלאודר חובה

-
מה בגירסה? (תמונות בספוילר)
-
נחסם וויפי שירותי גוגל הוכנס גלריה כשרה (עם אפשרות צפייה בסרטונים שהוסרטו מהמצלמה בלבד) ורדיו כשר (אשמח למשוב לגביו)
-
תורגמו החלקים באפליקציית הגדרות שהיו באנגלית
-
נוספה בגירסה אפליקציה לכיבוי והפעלת הפנס כולל אפשרות להוספה לסטטוס בר להורדה בנפרד
סרטון שימוש באפליקצייה -
שפת הברירת מחדל של הנגן שונתה לעברית ואזור הזמן שונה לישראל באג 3 אפליקציות אחרונות תוקן וגם ההגדרות לא קורסות
להורדה

אשמח לקבל משוב והערות בעז"ה אעלה גירסה עם כל האפליקציות שנוספו לגירסה מתוקנות (אחרי המשוב שלכם) ניתן גם לצרוב אצלי (בירושלים) גירסאות כשרות לנגנים בעלות 50 ש"ח ואני גם מעונין לקנות נגנים שנהרסו במחיר סמלי (תלוי בסוג התקלה) ezerphone0@gmail.com להזמנת צריבת גירסה באתר שלי
כתב בלהורדה | גירסה כשרה לm36 plus ללא וויפי שירותי גוגל ואפשרויות מפתחים (ועם תיקונים של כל הבאגים):
להורדה
הקישור עודכן, מנוטפרים אשמח לדעת אם זה עובד.
-
-
פתיחת בוטלאודר חובה

-
-
נחסם וויפי שירותי גוגל הוכנס גלריה כשרה (עם אפשרות צפייה בסרטונים שהוסרטו מהמצלמה בלבד) ורדיו כשר (אשמח למשוב לגביו)
-
-
נוספה בגירסה אפליקציה לכיבוי והפעלת הפנס כולל אפשרות להוספה לסטטוס בר להורדה בנפרד
סרטון שימוש באפליקצייה -
שפת הברירת מחדל של הנגן שונתה לעברית ואזור הזמן שונה לישראל באג 3 אפליקציות אחרונות תוקן וגם ההגדרות לא קורסות
להורדה

אשמח לקבל משוב והערות בעז"ה אעלה גירסה עם כל האפליקציות שנוספו לגירסה מתוקנות (אחרי המשוב שלכם) ניתן גם לצרוב אצלי (בירושלים) גירסאות כשרות לנגנים בעלות 50 ש"ח ואני גם מעונין לקנות נגנים שנהרסו במחיר סמלי (תלוי בסוג התקלה) ezerphone0@gmail.com להזמנת צריבת גירסה באתר שלי
@ezerphone ניסיתי להתקין את הגירסא שלך והאפליקציות משתמש עולות ל5 דקות אחרי קצת זמן הם נמחקות ונעלמות.
יצויין שהם נשארות ביוזר דאטה אבל לא מופיעות במכשיר בכלל.
עוד מישהוא נתקל בבאג הזה? -
-
@ezerphone ניסיתי להתקין את הגירסא שלך והאפליקציות משתמש עולות ל5 דקות אחרי קצת זמן הם נמחקות ונעלמות.
יצויין שהם נשארות ביוזר דאטה אבל לא מופיעות במכשיר בכלל.
עוד מישהוא נתקל בבאג הזה?@שמואל-הסיני כע זה באג במסך הבית תתקין אפליקציה או תשנה משהו במסך הבית חכה כמה שניות זה אמור לחזור
-
פתיחת בוטלאודר חובה

-
-
-
-
סרטון שימוש באפליקצייה -
להורדה

@ezerphone גם זה עובד בנט פרי.
-
-
@שמואל-הסיני כע זה באג במסך הבית תתקין אפליקציה או תשנה משהו במסך הבית חכה כמה שניות זה אמור לחזור
@ezerphone כתב בלהורדה | גירסה כשרה לm36 plus ללא וויפי שירותי גוגל ואפשרויות מפתחים (ועם תיקונים של כל הבאגים):
@שמואל-הסיני כע זה באג במסך הבית תתקין אפליקציה או תשנה משהו במסך הבית חכה כמה שניות זה אמור לחזור
בודק!
-
@ezerphone כתב בלהורדה | גירסה כשרה לm36 plus ללא וויפי שירותי גוגל ואפשרויות מפתחים (ועם תיקונים של כל הבאגים):
בודק!
@שמואל-הסיני זה בדוק ומנוסה על מיליון נגנים
-
@שמואל-הסיני זה בדוק ומנוסה על מיליון נגנים
-
@שמואל-הסיני כתב בלהורדה | גירסה כשרה לm36 plus ללא וויפי שירותי גוגל ואפשרויות מפתחים (ועם תיקונים של כל הבאגים):
חבל שלא בדקתי פשוט בהגדרות אם הם עדיין מותקנות רגיל.
אז מה התכוונת שזה קיים ביוזר דאטה?
-
@שמואל-הסיני כתב בלהורדה | גירסה כשרה לm36 plus ללא וויפי שירותי גוגל ואפשרויות מפתחים (ועם תיקונים של כל הבאגים):
חבל שלא בדקתי פשוט בהגדרות אם הם עדיין מותקנות רגיל.
אז מה התכוונת שזה קיים ביוזר דאטה?
@ezerphone בדקתי אם זה נמחק מהמחיצה משום מה על ידי איפוס הגדרות יצרן אבל עדיין היה יכול להיות שזה מושבת או משהוא כזה.
-
אני צריך מישהוא שיבדוק בחדר מחשבים אם זה עובד
-
אני צריך מישהוא שיבדוק בחדר מחשבים אם זה עובד
-
לא חושב שגם דרייב תלוי ברמות הסינון אא"כ האתר שלך חסום אבל כתבת שהוא ישן
אני שואל גם על זה וגם על זה
האתר עצמו פתוח כבר כשנתיים אבל הוא לא היה פעיל -
לא חושב שגם דרייב תלוי ברמות הסינון אא"כ האתר שלך חסום אבל כתבת שהוא ישן
אני שואל גם על זה וגם על זה
האתר עצמו פתוח כבר כשנתיים אבל הוא לא היה פעיל@ezerphone שלחת אותו אי פעם לבדיקה בנט פרי?
-
@ezerphone שלחת אותו אי פעם לבדיקה בנט פרי?
@שמואל-הסיני ברור אמרתי האתר פתוח בנטפרי כבר שנתיים (בדקתי עכשיו ב"פניות שלי")
רק לא ידעתי אם הוא נחסם או משהו כזה כי אני כבר לא עם נטפרי