בירור | שאלות על אתרוג
-
-
@פראירי של מי
-
@פראירי של מי
@דוד-המלך-3
שלהם -
א. יש וואצאפ?
ב. יש אתרי שיעורים דתיים לאומיים? (למשל: https://www.yeshiva.org.il/, שיעורי הרב יהושע שפירא ביוטיוב)
ג. בנטו שלי - אפשר להוסיף אתרים שבברירת מחדל חסומים?
ד. יש "תזמונטו" כמו ברימון, כלומר תזמון זמנים שאין רשת או משתנה רמת ההגנה?
ה. איזה מסלולים יש באתרוג (כמו שברימון יש בסיסית בינונית גבוהה הרמטית ובנטפרי מייל בלבד מצומצם ומופחת סיכונים)?
ו. האם כמו נטפרי זה "לצורכי פרנסה בלבד" בלי מערכונים ומשחקים כשרים (שחמט למשל) או שזה כן פתוח?
ז. סטיק אתרוג דורש גם תוכנה או שזה כמו בנטפרי? והאם את הסים הזה אפשר להכניס למכשיר אחר שיעשה נקודה חמה וכדומה?אשמח לתשובות מידיעה בלבד, ועל בסיס מידע עדכני ולא מה היה בעבר.
-
א. יש וואצאפ?
ב. יש אתרי שיעורים דתיים לאומיים? (למשל: https://www.yeshiva.org.il/, שיעורי הרב יהושע שפירא ביוטיוב)
ג. בנטו שלי - אפשר להוסיף אתרים שבברירת מחדל חסומים?
ד. יש "תזמונטו" כמו ברימון, כלומר תזמון זמנים שאין רשת או משתנה רמת ההגנה?
ה. איזה מסלולים יש באתרוג (כמו שברימון יש בסיסית בינונית גבוהה הרמטית ובנטפרי מייל בלבד מצומצם ומופחת סיכונים)?
ו. האם כמו נטפרי זה "לצורכי פרנסה בלבד" בלי מערכונים ומשחקים כשרים (שחמט למשל) או שזה כן פתוח?
ז. סטיק אתרוג דורש גם תוכנה או שזה כמו בנטפרי? והאם את הסים הזה אפשר להכניס למכשיר אחר שיעשה נקודה חמה וכדומה?אשמח לתשובות מידיעה בלבד, ועל בסיס מידע עדכני ולא מה היה בעבר.
@מישהו12 כתב בבירור | שאלות על אתרוג:
האתר https://www.chess.com/he/play פתוח
בגדול משחקים סגור.@מישהו12 כתב בבירור | שאלות על אתרוג:
ז. סטיק אתרוג דורש גם תוכנה או שזה כמו בנטפרי? והאם את הסים הזה אפשר להכניס למכשיר אחר שיעשה נקודה חמה וכדומה?
סינון ברמת ספק (ראוטר או סים) לא דורש תוכנה, במקביל יש אפשרות לתוכנה שאז אפשר להשתמש בכל רשת.
מהנסיון שלי ברגע כשהכנסתי את הסים למכשיר טלפון לא היה כלל רשת כך שזה לא יכול לשמש נק' חמה.משהו שלי מאוד מציק זה צורת החסימה / פתיחה של יוטיוב, בגדול הוא חסום אבל אפשר לבקש פתיחה של קישור ספציפי בממשק מסורבל ועם מענה תוך X ימי עסקים (לא זוכר כמה).
באופן כללי באתרוג הכללים גמישים הרבה יותר כך שיכול להיות משהו שפתוח לאחד ולשני לא, לפעמים עם הסברים ולפעמים בלי.
-
האתר https://www.chess.com/he/play פתוח
בגדול משחקים סגור.@מישהו12 כתב בבירור | שאלות על אתרוג:
ז. סטיק אתרוג דורש גם תוכנה או שזה כמו בנטפרי? והאם את הסים הזה אפשר להכניס למכשיר אחר שיעשה נקודה חמה וכדומה?
סינון ברמת ספק (ראוטר או סים) לא דורש תוכנה, במקביל יש אפשרות לתוכנה שאז אפשר להשתמש בכל רשת.
מהנסיון שלי ברגע כשהכנסתי את הסים למכשיר טלפון לא היה כלל רשת כך שזה לא יכול לשמש נק' חמה.משהו שלי מאוד מציק זה צורת החסימה / פתיחה של יוטיוב, בגדול הוא חסום אבל אפשר לבקש פתיחה של קישור ספציפי בממשק מסורבל ועם מענה תוך X ימי עסקים (לא זוכר כמה).
באופן כללי באתרוג הכללים גמישים הרבה יותר כך שיכול להיות משהו שפתוח לאחד ולשני לא, לפעמים עם הסברים ולפעמים בלי.
-
@נעזר1000 כתב בבירור | שאלות על אתרוג:
מהנסיון שלי ברגע כשהכנסתי את הסים למכשיר טלפון לא היה כלל רשת כך שזה לא יכול לשמש נק' חמה.
לי עם תעודת אבטחה ברמת משתמש היה רשת.
אבל זה היה סים אתרוג, לא סים מתוך סטיק אתרוג. -
@נוחעם-FM כתב בבירור | שאלות על אתרוג:
אבל זה היה סים אתרוג, לא סים מתוך סטיק אתרוג.
לא הבנתי את ההבדל.
@נעזר1000 אני גם לא בטוח שיש הבדל.
אבל אתרוג מוכרים שתי אופציות, סים או סטיק.והוא שאל
@מישהו12 כתב בבירור | שאלות על אתרוג:סטיק אתרוג דורש גם תוכנה או שזה כמו בנטפרי? והאם את הסים הזה אפשר להכניס למכשיר אחר שיעשה נקודה חמה וכדומה?
אשמח לתשובות מידיעה בלבד
לכן אמרתי שאני לא יודע האם סים מהסטיק אותו דבר.
-
סתם ידיעה חשובה:
כך כתב לי נציג של אתרוג:
"הרשימה האישית נועדה בעיקרון בשביל לחסום אתרים, ואילו בשביל לפתוח אתרים אין לשים כלל ברשימה האישית (יש לשים ברשימה האישית אך ורק אם התשובה של הרובוט שלנו מדריכה אותכם באופן מפורש לשים את האתר ברשימה האישית), שאם לא כן, זה יכול לחסום לכם דברים ולעשות לכם בעיות בסינון, ולכן יש להסיר מהרשימה האישית את האתר המדובר
ואם האתר נחסם בדף חסימה של אתרוג, יש לשלח לבדיקה דרך הדף חסימה וזה הדרך לנסות לפתוח דברים, ולא דרך הרשימה האישית"