בקשת מידע | תחליף עצמאי ל'דולפין'
-
שוקל בתור פרויקט אישי ליצור תחליף ל'דולפין'- תרמוסטט חכם לדוד.
אלא שחסר לי כרגע 2 חלקים בהבנה של המערכת שלהם:- איך והאם יש התחשבות במזג האוויר? הרי לכאורה אם קר בחוץ המים יתקררו במהירות יותר ואם חם בפחות זמן. יש לזה התייחסות? איך?
- להבנתי הם לא מודדים את כל המים בדוד אלא רק את התחתית ועם נוסחה מסויימת הם מצליחים להבין מה הטמפרטורה למעלה. איך מגיעים לנוסחה הזו? יש דרך להגיע אליה חוץ מניסוי שוב ושוב?
אגב, האם יש אפשרות לבדוק דרך האפליקציה שלהם איזה נתונים נשאבים ונשלחים לעיבוד?
-
שוקל בתור פרויקט אישי ליצור תחליף ל'דולפין'- תרמוסטט חכם לדוד.
אלא שחסר לי כרגע 2 חלקים בהבנה של המערכת שלהם:- איך והאם יש התחשבות במזג האוויר? הרי לכאורה אם קר בחוץ המים יתקררו במהירות יותר ואם חם בפחות זמן. יש לזה התייחסות? איך?
- להבנתי הם לא מודדים את כל המים בדוד אלא רק את התחתית ועם נוסחה מסויימת הם מצליחים להבין מה הטמפרטורה למעלה. איך מגיעים לנוסחה הזו? יש דרך להגיע אליה חוץ מניסוי שוב ושוב?
אגב, האם יש אפשרות לבדוק דרך האפליקציה שלהם איזה נתונים נשאבים ונשלחים לעיבוד?
-
@aiib לגבי 1, [בתור סברה ולא מידיעה.] לכאורה הדוד מגיע עם מבודד כך שזה לא משנה המזג אוויר חיצוני.
-
@המלאך כתב בבקשת מידע | תחליף עצמאי ל'דולפין':
@aiib לגבי 1, [בתור סברה ולא מידיעה.] לכאורה הדוד מגיע עם מבודד כך שזה לא משנה המזג אוויר חיצוני.
נכון שבגלל הבידוד יש פחות השפעה, אבל לא חושב שאין השפעה אמיתית.
@aiib אולי תשתף פעולה עם @עדי-פרפרה ...
-
@המלאך כתב בבקשת מידע | תחליף עצמאי ל'דולפין':
נכון שבגלל הבידוד יש פחות השפעה, אבל לא חושב שאין השפעה אמיתית.
-
aiib@ תודה על התיוג בפועל המיזם שלנו מתחיל פיילוט ואנחנו כבר מס שותפים לכן זה בעייתי אבל שיהיה המון הצלחה

@עדי-פרפרה כתב בבקשת מידע | תחליף עצמאי ל'דולפין':
aiib@ תודה על התיוג בפועל המיזם שלנו מתחיל פיילוט ואנחנו כבר מס שותפים לכן זה בעייתי אבל שיהיה המון הצלחה
לא אני תייגתי...