בקשת מידע | התקנת דרייברים במחשב לפי תיקיית
-
אני רוצה להתקין דרייברים וכו', עכשיו אני רוצה לעשות את זה מסודר, לדוגמה בתוך תקיית programs אני רוצה לעשות תקיית drives ושכל ה דרייברים שאני יתקין הם העו שם ושאני אוכל למחוק בקלות דריבר פגום/לא עדכני או או שמפריע לי מסיבה כזאת או אחרת.
וגם נגיד את כל ה אינטרפרטורים או הקומפילטורים (לא זוכר איזה נכון) של פייתון או שפות אחרות גם היו בתיקייה נפרדת.
עד כמה זה באמת נוח ואפשרי בכלל. -
אני רוצה להתקין דרייברים וכו', עכשיו אני רוצה לעשות את זה מסודר, לדוגמה בתוך תקיית programs אני רוצה לעשות תקיית drives ושכל ה דרייברים שאני יתקין הם העו שם ושאני אוכל למחוק בקלות דריבר פגום/לא עדכני או או שמפריע לי מסיבה כזאת או אחרת.
וגם נגיד את כל ה אינטרפרטורים או הקומפילטורים (לא זוכר איזה נכון) של פייתון או שפות אחרות גם היו בתיקייה נפרדת.
עד כמה זה באמת נוח ואפשרי בכלל.@RearmostPant23 לגבי הדרייברים - לא אפשרי אבל אתה יכול לבנות כלי שיראה לך את הדרייברים שמותקנים ויאפשר לך לנהל אותם בצורה נוחה רק שים לב שהתעסקות עם דרייברים מסוכנת למחשב
לגבי האנטרפרטרים - אפשרי אבל לא יעיל (מה רע בהסרה הרגילה של ווינדוס?) תוכל לעשות את זה אבל תצטרך לטפל בנתיבים בעצמך -
@RearmostPant23 לגבי הדרייברים - לא אפשרי אבל אתה יכול לבנות כלי שיראה לך את הדרייברים שמותקנים ויאפשר לך לנהל אותם בצורה נוחה רק שים לב שהתעסקות עם דרייברים מסוכנת למחשב
לגבי האנטרפרטרים - אפשרי אבל לא יעיל (מה רע בהסרה הרגילה של ווינדוס?) תוכל לעשות את זה אבל תצטרך לטפל בנתיבים בעצמך@מתכנת-חובב מהסרה הרגילה של ווינדוס הוא לא רוצה למחוק, הוא אומר לי שגיאה,
-
@מתכנת-חובב מהסרה הרגילה של ווינדוס הוא לא רוצה למחוק, הוא אומר לי שגיאה,
@RearmostPant23 את האינטרפרטר של פייתון?
תשלח צילום מסך -
@RearmostPant23 את האינטרפרטר של פייתון?
תשלח צילום מסך@מתכנת-חובב אני לא יכול כרגע אני לא על המחשב הוא היה בערב מחר