איך משנים IMEI בנוקיה
-
@MERS א. כן C2 יוצא מן הכלל (וכן 208 ועוד)
ב. אין כזה כלי עד כמה שאני מבין זה משהו פיזי (אולי אפשר להחלי ע"י החלפת שבב...)
ג.תבדוק את אילו החדשים שיורוקום הכשירה ותראה שאין להם IMEI כשר
ד.כל הביזנס הזה של חסימת סימים כשרים במכשירים לא כשרים זה תוצרת יורוקום כך שזה לא בעיה בשבילם להחליט מה נכנס לרשימת הכשרים -
@שלמה-ווייס כמו שאפשר לחסום כך אפשר לפתוח פשוט צריך לדעת איך אם מישהו לא יודע שלא יגיד אי אפשר שיגיד שדנו על זה ולא הצליחו
-
@QJDTOP אמר באיך משנים IMEI בנוקיה:
@שלמה-ווייס כמו שאפשר לחסום כך אפשר לפתוח פשוט צריך לדעת איך אם מישהו לא יודע שלא יגיד אי אפשר שיגיד שדנו על זה ולא הצליחו
יסלח לי כבודו אבל לא הצלחתי להבין מה ברצונך להסביר לי...
-
@שלמה-ווייס באתי לבאר שתי נקודות והם:
- להפסיק לדון כי החברה פה לא יודעים איך מחליפים
- זה לא שאי אפשר אלה לא יודעים איך
-
@שלמה-ווייס תספר אני מת על סיפורים רק שתדע שלכל מנעול יש מפתח ואם אין אז יש דיסק או רתחת
-
@klopkk זה לא נמצא בקובץ ההוא כי גם אם תצרוב לו 10 פעמים קובץ אחר זה לא ישנה לך את ה IMEI וחוצמזה שאפשר לערוך את הקובץ ההוא, מה שכן הסים לוק שוועדת הרבנים עושה כן קשור לצריבת קושחה רק ששמתי לב שבכל פעם שצורבים עם בסט מגיע הודעה בהתחלה שהתוכנה שמרה על הסים לוק.... ואפילו בפירמוט מלא של המכשיר דרך בסט עדיין יישמר הסים לוק
-
@שלמה-ווייס אמר באיך משנים IMEI בנוקיה:
@klopkk זה לא נמצא בקובץ ההוא כי גם אם תצרוב לו 10 פעמים קובץ אחר זה לא ישנה לך את ה IMEI
זה ממש לא אומר כלום כי אחרי הכל גם אם לדוגמא אתה צורב מכשיר של סמסונג גרסה מלאה הרי בתוכה גם נמצא קובץ הimei ובכו''ז זה לא משנה אותו והסיבה היא (כנראה) בגלל שזה מוגדר שישאיר את מה שקיים כבר במכשיר ולא ישנה את זה
-
@שלמה-ווייס לא
מה שאני אומר זה שבקובץ המקורי מוגדר שלא ישנה אבל בתכל'ס אם היית יכול לערוך אותו אז היית יכול לערוך גם את החלק של ה imei -
@klopkk טוב שיהיה חבל להתווכח אבל אני עדיין לא מתחיל להבין על מה הנושא
@klopkk אמר באיך משנים IMEI בנוקיה:
(למעט וועדת הרבנים (ככה זכור לי)) ושם נמצא מה שקשור לעריכה/חסימה של imei
מתי בדיוק שינו וועדת הרבנים IMEI???????
-
@שלמה-ווייס אמר באיך משנים IMEI בנוקיה:
@klopkk טוב שיהיה חבל להתווכח אבל אני עדיין לא מתחיל להבין על מה הנושא
@klopkk אמר באיך משנים IMEI בנוקיה:
(למעט וועדת הרבנים (ככה זכור לי)) ושם נמצא מה שקשור לעריכה/חסימה של imei
מתי בדיוק שינו וועדת הרבנים IMEI???????
הוא מתכוון ליורוקום- מה שאתה הסברת לי שבאמת לא היה
-
@שלמה-ווייס לא שינו כלום אחד החברה שיושבים שמה החליט 'משום מה' לא לחסום בכמה חברות (רמי לוי וכו') את כל מספרי IMEI שמזוהה כמכשיר C2 זה הכל. ולא נראה שזה הולך להשתנות
-
@שלמה-ווייס הimei צרוב על רכיב פיזי שאפשר לצרוב עליו רק פעם אחת אז את הimei גם ועדת הרבנים לא יכולים לשנות ככה ידוע לי בכל אופן
מה שכן אפשר לערוך בmcusw שיישלח לחברה מזהה של imei כשר
ובשביל לערוך את הקובץ הזה לא נראה לי שיש כאן מישהו בפורום שיודע. -
חבר שלי הצליח לערוך את הקובץ אבל אז המכשיר נדלק ונכבה מיד.
הוא הצליח לעשות אימיאיי של 1234567890 וא הוא לא נכבה אבל זה לא עוזר לנו כי זה לא כשר.
וועדת הרבנים לא מאשרת אימיאיי אלא ל=אם כן מתקבלת התחייבת מהמשווק שכל הסדרה של האימיאי הזה כולו יעבור הכשרה.
מכיוון שהסי 2 כבר לא מיוצר אז הם לא מסכימים להכניס סדרות חדשות להכשר -
@איש-יהודי עדיין לא הבנתי מה יעזור לערוך את הmcusw הרי כל אחד מאיתנו כבר צרב עשרות פעמים את קובץ הmcusw וזה לא שינה כלום והרי אם אתה אומר שה IMEI נמצא אצלו איך זה שמאה אנשים משתמשים באותו קובץ ולכל אחד יש IMEI אחר וזה גם לא משנה את הIMEI שהיה מקודם?!