שאלה | נמחקו לי המסמכים האחרונים שהעתקתי לאונקי | מה יכולה להיות הסיבה?
-
העתקתי כמה קבצי וורד לאונקי, וחצי שעה לאחר מכן כשהכנסתי את האונקי למחשב אחר, אני רואה שהם אינם וכן שנמחקו כמה קבצים נוספים מהימים האחרונים.
אציין:
א. מדובר באונקי יחסית ישן - 6/7 שנים
ב. האונקי מלא כמעט לגמרי
ג. הוצאתי בפעם האחרונה את האונקי מהמחשב בלי ללחוץ קודם על 'הוצאת מדיה וכו' באופן בטוח' -
העתקתי כמה קבצי וורד לאונקי, וחצי שעה לאחר מכן כשהכנסתי את האונקי למחשב אחר, אני רואה שהם אינם וכן שנמחקו כמה קבצים נוספים מהימים האחרונים.
אציין:
ב. האונקי מלא כמעט לגמרי
ג. הוצאתי בפעם האחרונה את האונקי מהמחשב בלי ללחוץ קודם על 'הוצאת מדיה וכו' באופן בטוח'@אסטרונאוט
תנסה עם
@משחזר-מידע @מתכנת-חובב -
אציין:
ב. האונקי מלא כמעט לגמרי
ג. הוצאתי בפעם האחרונה את האונקי מהמחשב בלי ללחוץ קודם על 'הוצאת מדיה וכו' באופן בטוח'@אסטרונאוט אפשר לפנות אלי במייל anytechfix@gmail.com
-
@אסטרונאוט אפשר לפנות אלי במייל anytechfix@gmail.com
@מתכנת-חובב
כל כמה ימים אני מגלה דברים נוספים שלא נפתחים באונקי. לא מדובר בקבצים קריטיים, כרגע, אבל אני מפחד שזה יגיע לקבצים כאלו.
השאלה אם להפסיק להשתמש עם האונקי הזה -
@מתכנת-חובב
כל כמה ימים אני מגלה דברים נוספים שלא נפתחים באונקי. לא מדובר בקבצים קריטיים, כרגע, אבל אני מפחד שזה יגיע לקבצים כאלו.
השאלה אם להפסיק להשתמש עם האונקי הזה@אסטרונאוט וודאי שצריך לחשוש
זיכרון פלאש מעצם טבעו מאבד מאמינותו ככל שעובר הזמן ואין דרך להתחמק מזה - אלו הם חוקי הפיזיקה
בפרט שכאן הוא כבר די זקן -
@אסטרונאוט וודאי שצריך לחשוש
זיכרון פלאש מעצם טבעו מאבד מאמינותו ככל שעובר הזמן ואין דרך להתחמק מזה - אלו הם חוקי הפיזיקה
בפרט שכאן הוא כבר די זקן@מתכנת-חובב
אם העברתי עליו חיפוש ESET והוא נמצא נקי, אני צריך לחשוש גם מוירוסים? -
@מתכנת-חובב
אם העברתי עליו חיפוש ESET והוא נמצא נקי, אני צריך לחשוש גם מוירוסים?@אסטרונאוט זה קשור לעייפות החומר ולא לוירוסים
-
@אסטרונאוט זה קשור לעייפות החומר ולא לוירוסים
@מתכנת-חובב אני מבין, השאלה מצד וירוסים, אם העברתי אנטי וירוס מעודכן והוא נמצא נקי, אני יכול להעביר את כל תכולת האונקי כמו שהוא לאונקי חדש?
-
@מתכנת-חובב אני מבין, השאלה מצד וירוסים, אם העברתי אנטי וירוס מעודכן והוא נמצא נקי, אני יכול להעביר את כל תכולת האונקי כמו שהוא לאונקי חדש?
@אסטרונאוט כן
-
@מתכנת-חובב
תודה רבה
עזרת לי מאוד