בעיה | עכבר לא מגיב ללחיצות פעם בכמה זמן
-
אין לי מושג למה זה קורה, אבל מידי פעם המחשב פשוט לא מאפשר ללחוץ על רוב הדברים, והאפשרות היחידה שלי זה לכבות את המחשב (ואז אפשר לבטל את הכיבוי אם יש עבודות לא שמורות) ושוב עובד, אבל הרבה דברים נסגרים.
מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור? -
אין לי מושג למה זה קורה, אבל מידי פעם המחשב פשוט לא מאפשר ללחוץ על רוב הדברים, והאפשרות היחידה שלי זה לכבות את המחשב (ואז אפשר לבטל את הכיבוי אם יש עבודות לא שמורות) ושוב עובד, אבל הרבה דברים נסגרים.
מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור?@שימי-מנהרדעא
נייח או נייד?
ועדיף לכתוב דגם מחשב זה מאוד יכול לעזור..
התחיל לערך איזה עדכון ברשת??
זה יכול להיות המון בעיות ובכל דגם מצוי הסיפור שלו -
@שימי-מנהרדעא
נייח או נייד?
ועדיף לכתוב דגם מחשב זה מאוד יכול לעזור..
התחיל לערך איזה עדכון ברשת??
זה יכול להיות המון בעיות ובכל דגם מצוי הסיפור שלו@DAVID-MMOD נייד dell וינדוס 11,
-
מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור? -
מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור?@שימי-מנהרדעא מה המצב של הזיכרון בזמנים האלו? יכול להיות שהוא נחנק עד אפס מקום?
-
@שימי-מנהרדעא האם ניסית ללחוץ על ctrl + esc מתי שזה קורה?
@ישראל-142 כן, זה לא מאפשר לי ללחוץ על שום דבר ממה שמופיע.
-
@שימי-מנהרדעא מה המצב של הזיכרון בזמנים האלו? יכול להיות שהוא נחנק עד אפס מקום?
@ע-ה-דכו-ע איך אני בודק?
-
מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור?@שימי-מנהרדעא כתב בבעיה | עכבר לא מגיב ללחיצות פעם בכמה זמן:
אבל מידי פעם המחשב פשוט לא מאפשר ללחוץ על רוב הדברים
מי אמר שהבעיה זה העכבר אולי זה משהו אחר
- תנסה לפתוח את מנהל המסימות לא דווקא כשזה קורה אלא מדי פעם תעקוב אחרי CPU כמה האחוזים שלו
- לכמה זמן זה -תנסה לכחות עם זה קצת או הרבה זמן עד שיזוז
- תנסה הפעלה נקיה ככה אפשר יותר לעקוב אחרי מה תוקע -יתכן ויש איזה תוכנה או משהו אחר שרץ ברקע
אם בכל אופן זה רק העכבר
- אולי הבטריה שלו -לבלי חוט
- אולי המגעים שלו -לחוט