להורדה | קבצי לוגו לM36 לשינוי תמונת הפתיחה לצריבה
-
@נחלס-דון כן אני יבדוק ויעדכן.
עריכה: אני לא מצליח שמתי את הגירסה הכשרה אז אין ניפוי באגים.אני לא מצליח שמתי את הגירסה הכשרה אז אין ניפוי באגים
@שלמה-רביב אתה עדיין יכול לצרוב בsp
(לכן העליתי סקאטר) -
-
שימו לב, תיקנתי את הקובץ של הדגם Q6 הכהה (של @לדוד-משה-היתה ) שיקח פחות זמן בההדלקה, (אחד הקבצים במחיצה היה פגום).
-
וכן קבלו טעימה לא מוכנה ממה שאני עומד להוציא- מודול מג’יסק לשינוי כל האנימציה של ההפעלה והכיבוי,
זה לא ערוך- מעודכן.zip (כה”נ לא יעבוד במג’יסק נמוך) אשמח לתגובות והערות לשיפור בעניין.
-
-
-
שימו לב, תיקנתי את הקובץ של הדגם Q6 הכהה (של @לדוד-משה-היתה ) שיקח פחות זמן בההדלקה, (אחד הקבצים במחיצה היה פגום).
-
וכן קבלו טעימה לא מוכנה ממה שאני עומד להוציא- מודול מג’יסק לשינוי כל האנימציה של ההפעלה והכיבוי,
זה לא ערוך- מעודכן.zip (כה”נ לא יעבוד במג’יסק נמוך) אשמח לתגובות והערות לשיפור בעניין.
-
-
-
-
@נחלס-דון דחווף לנטפרי כל התמונות
-
-
@נחלס-דון דחווף לנטפרי כל התמונות
-
@הישבשר-המלומד איזה אתה צריך דחוף? אני יעלה עד ש @נחלס-דון יעלה הכל לנטפרי
איזה הכי חשוב לך?@שלמה-רביב הכשר הז עם כיתוב חסום לוודאו כהה
-
@שלמה-רביב הכשר הז עם כיתוב חסום לוודאו כהה
@הישבשר-המלומד יש כמה אבל אני מאמין שהתכוונת [אליו](c62094ff-d8fe-40dc-a1bd-7ab31c2f9fe0-logo (4).rar כתובת קישור)
-
@הישבשר-המלומד יש כמה אבל אני מאמין שהתכוונת [אליו](c62094ff-d8fe-40dc-a1bd-7ab31c2f9fe0-logo (4).rar כתובת קישור)
@שלמה-רביב גם חסום
-
@שלמה-רביב גם חסום