שינוי קושחה
-
@שלמה-ווייס לא מצאתי את זה זה שולח לי לעלי אקספרס
-
@dshrppury סליחה תיקנתי
-
@שלמה-ווייס הו יופי תודה עכשיו נשאר לי לדעת רק איך משתמשים
-
@dshrppury מחלצים, מתקינים, מחברים את הנגן, בוחרים גירסה (שנצטרך להוריד מאתר החברה..), ו...צורבים בהצלחה
-
@שלמה-ווייס מה זאת אומרת לחפש גירסא? שם כאילו?
-
@dshrppury עזוב על תחפש כלום, אפשר בבקשה תמונה של הנגן? זה אולי?
-
-
@dshrppury ממש אותו דבר יכול להיות שזה באמת אותו נגן רק אם כיתוב אחר?
-
@שלמה-ווייס יכול ליהות אבל זה דומה רק מבחוץ מבפנים התפריט ושאר הדברים ממש שונים
-
@dshrppury ואחרי שתצרוב את הגירסא גם הביזנס יהיה שונה לגמרי רגע איך שכחתי אני לא יודע אם הגירסה כוללת עברית....
-
@שלמה-ווייס אוי ויי בסדר לא נורא כל אני יודע להסתדר עם נגן באנגלית אז לא קרה כלום
-
@dshrppury אז מה אתה בעצם רוצה להרוויח מהקושחה?
-
@שלמה-ווייס רדיו ווידאו
-
@dshrppury לא זוכר אם יש שם ווידיאו גם אם כן רק בפורמט ממש מסויים שצריך תוכנה מיוחדת להמיר איליה....
-
@שלמה-ווייס אוקקיי תודה ולהתראות
-
מנסיון רב בנושא אני כרגע עם הקושחה המעודכנת של AGPTEK לביזנס פלוס שלי ואני אומר לך שלא כדאי (לך לפחות)
- וידאו לא עובד אולי רק אצלי ניסיתי כמה פורמטים על רזולציות נמוכות ועדיין לא עובד
2.הקידוד לא תומך עברית משמע שכל שם של קובץ שכתוב בעברית יהיה הפוך דוגמא-רדיו_יודר
יתרונות יש רדיו למי שעד עכשיו היה לו גירסא כשרה ולא כמוני מעליאקספרס התמונה של השיר מוצגת בגדול יותר לי אישית זה מוסיף יש לוח שנה לא יודע עד כמה שימושי אבל עדיין ושעון מעורר גם יעיל ועיצוב קצת יותר מעניין אבל כלס אני אוהב את זה רק מההרגל
- וידאו לא עובד אולי רק אצלי ניסיתי כמה פורמטים על רזולציות נמוכות ועדיין לא עובד
-
@116nxh9 אמר בשינוי קושחה:
וידאו לא עובד אולי רק אצלי ניסיתי כמה פורמטים על רזולציות נמוכות ועדיין לא עובד
נראה לי שיש לזה תוכנה מיוחדת היה לי פעם לביזנס פלוס וסמארט גיג ונראה לי שזה אותו רעיון
-
@116nxh9 אמר בשינוי קושחה:
מנסיון רב בנושא אני כרגע עם הקושחה המעודכנת של AGPTEK לביזנס פלוס שלי ואני אומר לך שלא כדאי (לך לפחות)
2.הקידוד לא תומך עברית משמע שכל שם של קובץ שכתוב בעברית יהיה הפוך דוגמא-רדיו_יודר
יתרונות יש רדיו למי שעד עכשיו היה לו גירסא כשרה ולא כמוני מעליאקספרס התמונה של השיר מוצגת בגדול יותר לי אישית זה מוסיף יש לוח שנה לא יודע עד כמה שימושי אבל עדיין ושעון מעורר גם יעיל ועיצוב קצת יותר מעניין אבל כלס אני אוהב את זה רק מההרגל
אין איך לתרגם לעברית?
[נראה לי שצריך rtl או משהו כזה לשנות צד וכו']
בהצלחה - וידאו לא עובד אולי רק אצלי ניסיתי כמה פורמטים על רזולציות נמוכות ועדיין לא עובד
-
@MERS פעם ביקשתי בפורום את התוכנות לעריכה שלהם כי הם מקודדות קובץ FW תכלס יש אפשות למי שיש את הכלים שזה רק לאלה שמוכרים והם לא יחלקו קושחות או תוכנות לכן זה לא מומלץ ולגבי ה RTL זה אפשרי באופציה של הוספה? כאילו מבלי לצרוב קושחה כי תכלס לערוך אותם אי אפשר
-
@שלמה-ווייס תודה אבל זה פחות בראש מעייני לצפות בוידאו בכזה גודל וגם זה טוחן סוללה אני מניח וזה סתם מיותר