בקשת מידע | טלפון כשר חדש בפיתוח! מה אתם רוצים שיהיה שם?
-
@cfopuser כתב בבקשת מידע | טלפון כשר חדש בפיתוח! מה אתם רוצים שיהיה שם?:
השבב של הכשרים גרוע מ t117
יש לזה סיבה מטעמי כשרות או שפשוט אין מי שמעוניין לעשות יותר טוב?
-
שלום אני חלק מפרויקט לטלפון כשר חדש ואני רוצה לדעת מה אתם רוצים שיהיה שם?
כל רעיון הערה והארה תתקבל בברכה@hartkhartk
@מישהו12 . אשמח לשמוע את דעתך על זהכולם רוצים מפות אופליין שיעבור בוועדה . אני לא יודע איפה זה אוחז אבל לא נראה שהם מסכימים .
לחילופין קולט GPS מובנה שלא יעבוד עם מפות על המסך .
אלא אך ורק עם ניווט קולי . דרך תוכנה שתיפתח כמו ההקלטות במכשירים הכשרים כיום . כתיבת יעד סופי והמכשיר נותן הקראה קולית על המסלול .
אם יבנו על זה משהו טוב . זה גם יועיל לניווט איכותי . וגם לא יהיה משהו שפורץ את הטכנולוגיהכמי שניסה לעבוד עם ניווט קולי בלי GPS כלל כדוגמת פרימיום-קליק 033090300 בשלוחה 6 . זה די מעולה .רק שחסר המיקום . עם מיקום . ניווט קולי אמור להיות אחד הדברים הטובים ביותר
ושוב ללא פירצתגזירותגדר הטכנולוגיה . לא ממכר . מועיל בזמן אמת -
@hartkhartk
@מישהו12 . אשמח לשמוע את דעתך על זהכולם רוצים מפות אופליין שיעבור בוועדה . אני לא יודע איפה זה אוחז אבל לא נראה שהם מסכימים .
אלא אך ורק עם ניווט קולי . דרך תוכנה שתיפתח כמו ההקלטות במכשירים הכשרים כיום . כתיבת יעד סופי והמכשיר נותן הקראה קולית על המסלול .
אם יבנו על זה משהו טוב . זה גם יועיל לניווט איכותי . וגם לא יהיה משהו שפורץ את הטכנולוגיהכמי שניסה לעבוד עם ניווט קולי בלי GPS כלל כדוגמת פרימיום-קליק 033090300 בשלוחה 6 . זה די מעולה .רק שחסר המיקום . עם מיקום . ניווט קולי אמור להיות אחד הדברים הטובים ביותר
ושוב ללא פירצתגזירותגדר הטכנולוגיה . לא ממכר . מועיל בזמן אמתפוסט זה נמחק! -
@hartkhartk
ושוב ללא פירצתגזירותגדר הטכנולוגיה . לא ממכר . מועיל בזמן אמת@משה-הישראלי כתב בבקשת מידע | טלפון כשר חדש בפיתוח! מה אתם רוצים שיהיה שם?:
@מישהו12 . אשמח לשמוע את דעתך על זה
לא מכיר את הוועדה.
@משה-הישראלי כתב בבקשת מידע | טלפון כשר חדש בפיתוח! מה אתם רוצים שיהיה שם?:
כולם רוצים מפות אופליין שיעבור בוועדה . אני לא יודע איפה זה אוחז אבל לא נראה שהם מסכימים .
בקין1 היה
-
@מישהו12 . אשמח לשמוע את דעתך על זה
לא מכיר את הוועדה.
כולם רוצים מפות אופליין שיעבור בוועדה . אני לא יודע איפה זה אוחז אבל לא נראה שהם מסכימים .
בקין1 היה
-
@sh.w בגלל המלחמה הכל מתעכב
-
@hartkhartk פרטים מינימליים.
-
@hartkhartk תזרוק בנתיים איזה עצם לכלבים הציבור מחכה לתוצאות
-
@hartkhartk תזרוק בנתיים איזה עצם לכלבים הציבור מחכה לתוצאות
@sh.w אני לא חושב שאתה תשמח אם הוא יכתוב שהטלפון לא עשוי מעץ ולא מזכוכית ולא מפלדה...
-
@sh.w אני לא חושב שאתה תשמח אם הוא יכתוב שהטלפון לא עשוי מעץ ולא מזכוכית ולא מפלדה...
@מחנה-ידידים נראה לי שהבנת שלא התכוונתי לזה אלא למשהו יותר משמעותי