בירור | קיבלתם פעם שיחה ממספר טלפון 0 ?
-
היה לי חבר בישיבה שהיה מאסטר בכל הקשור לקווי טלפון
ופעם אחד הוא הגיע אלי ומראה לי שהוא מתקשר אלי ממספר וורטאלי ואני רואה שהמספר שלי מצלצל לטלפון שלי
ואז הוא סיפר לי שזה עולה הרבה כסף אבל זה אפשרי לכל מספר
ואני מדבר אחרי שחסמו את הפריצה של איתור עסקים שחוזר צינטוק מהעסק ואז אתה עושה הפניית שיחות למי שאתה רוצה
בקיצור צריך להיות מקושר לחברה מימות המשיח וצריך הרבה כסף בשביל זה אבל זה אפשרי
אין לי מושג האם זה חוקי לכאורה לא -
היה לי חבר בישיבה שהיה מאסטר בכל הקשור לקווי טלפון
ופעם אחד הוא הגיע אלי ומראה לי שהוא מתקשר אלי ממספר וורטאלי ואני רואה שהמספר שלי מצלצל לטלפון שלי
ואז הוא סיפר לי שזה עולה הרבה כסף אבל זה אפשרי לכל מספר
ואני מדבר אחרי שחסמו את הפריצה של איתור עסקים שחוזר צינטוק מהעסק ואז אתה עושה הפניית שיחות למי שאתה רוצה
בקיצור צריך להיות מקושר לחברה מימות המשיח וצריך הרבה כסף בשביל זה אבל זה אפשרי
אין לי מושג האם זה חוקי לכאורה לא -
@mnir עד כמה שידוע לי זה לא אפשרי בימות המשיח, זה אפשרי בחברה אחרת (וזה אכן עולה כסף), לא יודע אם אפשר לחייג מ0 אבל בהחלט אפשר כל מספר שאתה רוצה.
-
@יוסף-הכהן יתכן, אתה יכול לנסות... אני לא מכיר את המנגנונים של חברות האבטחה האחריות על אישי ציבור כאלו
-
@יוסף-הכהן יתכן, אתה יכול לנסות... אני לא מכיר את המנגנונים של חברות האבטחה האחריות על אישי ציבור כאלו
-
@עידו300
לא הייתי ממליץ זה לא חוקי בעליל
גם אם עושים את זה אז לא לעשות שטויות כמו לרמטכ"למי שאני מכיר שעשה את זה עשה את זה מתוך מרכזיה עסקית שהוא הקים
-
@יוסף-הכהן זה לא יעבוד כי כשאתה מתקשר זה עובר במרכזיה שבודק ומאשר שהקו מוצפן
ואת זה אני יודע מכיון שבוע שעבר הייתי עם משהו שמקרב לביב נתניהו והוא היה צריך אותו תכלת הוא התקשר למשרד ובביקש אותו ואמרו לו שהוא יחזור אליו ותכלס חזרו אליו ולפני שזה עבר לביבי היה כל מיני צלילים ואז זה ענה
2 אין לך סיכוי להשיג את המספר וגם אם כן הוא לא עונה ממספרים לא מוכרים -
קרה לי דבר מוזר
לפני כמה ימים אני רואה על הצג 3 שיחות שלא נענו ממספר 0. אפס. בלי המשך, רק הספרה 0.
מישהו יודע מה פשר הדבר הזה? מאיפה זה מגיע?
אני מדגיש שלא שמרתי איש קשר בשם 0, והמכשיר מציג את מספר הטלפון, ראו תמונות מהצג:

@מענדיל-טרייסטער כתב בבירור | קיבלתם פעם שיחה ממספר טלפון 0 ?:
קרה לי דבר מוזר
לפני כמה ימים אני רואה על הצג 3 שיחות שלא נענו ממספר 0. אפס. בלי המשך, רק הספרה 0.
מישהו יודע מה פשר הדבר הזה? מאיפה זה מגיע?
אני מדגיש שלא שמרתי איש קשר בשם 0, והמכשיר מציג את מספר הטלפון, ראו תמונות מהצג:זה אופציה פשוטה שקיימת בקווי ימות המשיח, שיש אפשרות למנהל קו לשלוח שיחה ואצלך זה יופיע איך שהוא בוחר! הוא יכול לבחור שיופיע אצלך לשם הדוגמא: 1234
זה כרוך בתשלום.יתכן שכיום ימות המשיח ביטלו את האופציה, אבל בהחלט האופציה קיימת
-
- לא קיים בימות המשיח, יש להם את האופציה אבל הם ממש לא נותנים לציבור להשתמש בה...
- עקרונית זה אפשרי, צריך חייגן (אין לי יותר מידי מושג מה זה ואיך זה עובד, אבל נראה לי שיש את זה לנדרים+ ועוד, וגם לימות המשיח כמובן... אולי צריך בשביל זה לשלם למרכזיה. נראה לי @שמואל-9 פעם בירר על זה)
- יש מי שטען בפורום של ימות (לא זוכר מי) שיש אפליקציות שאפשר לעשות את זה דרכם @עידו300 זה לא היה איתך?
ומסתמא שבזה השתמשו כל הסיפורים פה על החברים למיניהם....
עד כאן מה שידוע לי בעניין, כתבתי רק למען הסדר הטוב.
-
- לא קיים בימות המשיח, יש להם את האופציה אבל הם ממש לא נותנים לציבור להשתמש בה...
- עקרונית זה אפשרי, צריך חייגן (אין לי יותר מידי מושג מה זה ואיך זה עובד, אבל נראה לי שיש את זה לנדרים+ ועוד, וגם לימות המשיח כמובן... אולי צריך בשביל זה לשלם למרכזיה. נראה לי @שמואל-9 פעם בירר על זה)
- יש מי שטען בפורום של ימות (לא זוכר מי) שיש אפליקציות שאפשר לעשות את זה דרכם @עידו300 זה לא היה איתך?
ומסתמא שבזה השתמשו כל הסיפורים פה על החברים למיניהם....
עד כאן מה שידוע לי בעניין, כתבתי רק למען הסדר הטוב.
@צבי-דורש-ציון
צריך לזה חייגן כל אחד שיש לו חברה של מרכזיה ויש לו חייגן משלו אז אין לזה הגבלות כי הוא יכול להוציא שיחה מכל מספר שבוחר.
יש חברות שנותנות אופציה לחייג למי שאתה רוצה תמורת תשלום כמובן בצורה חוקית שאתה חותם שאתה לא מטריד אנשים אלא רק מתקשר לדוגמא לאדם שלא עונה לך מהמספר שלך ואתה חייב אותו דחוף. -
בוירטואל פלוס יש לכל אחד אופציה לקבל שיחות נכנסות או אם הוספת מספר או אם שינוי מספר אז זה אם אתה רוצה דרך נוספת לעשות את זה עוד שיחות אתה יכול להשתמש בוירטואל
-
בוירטואל פלוס יש לכל אחד אופציה לקבל שיחות נכנסות או אם הוספת מספר או אם שינוי מספר אז זה אם אתה רוצה דרך נוספת לעשות את זה עוד שיחות אתה יכול להשתמש בוירטואל
@שמש-בגבעון
תוכל לפרט?