בירור | קיבלתם פעם שיחה ממספר טלפון 0 ?
-
אני לא מבין
לפי האמור אני יכול ע"י המערכת שמדברים עליה כאן, להתקשר ממספר שאני בוחר שיוצג ע"ג מסך מקבל השיחה, ואם אני בוחר שזה יהיה מספר של בנק, חסל סדרי האבטחה בעולם...@מענדיל-טרייסטער
שניםםםםאצלי בישיבה היה בחור שעשה את זה מהמספר של המק"ק וככה מתח בחורים
-
@מענדיל-טרייסטער
-
@מענדיל-טרייסטער
@חפש-אותי כתב בבירור | קיבלתם פעם שיחה ממספר טלפון 0 ?:
אצלי בישיבה היה בחור שעשה את זה מהמספר של המק"ק וככה מתח בחורים
בקו פרימיום היה ניתן לקבל את המספר של משאיר מודעת יד שניה וכו' בצינתוק על המסך, ואם היית עושה העברת שיחות נכנסות לשונא שלך, הוא לא היה יודע מאיפה זה בא לו, לאחרונה אין כבר את האופציה הזאת רק שמיעת המספר.
אבל עדיין עצם העניין מאד מוזר, איך זה יכול להיות שאני יכול להתקשר כביכול מבנק מרכנתיל או עוד יותר גרוע מהמספר של מנהל הכספים של איש העסקים X ולתת פקודות לעובד שלו, וההמשך עצוב...
-
בקו פרימיום היה ניתן לקבל את המספר של משאיר מודעת יד שניה וכו' בצינתוק על המסך, ואם היית עושה העברת שיחות נכנסות לשונא שלך, הוא לא היה יודע מאיפה זה בא לו, לאחרונה אין כבר את האופציה הזאת רק שמיעת המספר.
אבל עדיין עצם העניין מאד מוזר, איך זה יכול להיות שאני יכול להתקשר כביכול מבנק מרכנתיל או עוד יותר גרוע מהמספר של מנהל הכספים של איש העסקים X ולתת פקודות לעובד שלו, וההמשך עצוב...
-
@מענדיל-טרייסטער
יש אפשרות כזו {מכיר כמה שיש להם אותה}
באמת ההוראה היא שלא לתת פרטים אף פעם בשיחה נכנסת גם מהמספר של הבנק רק להתקשר בעצמך חזרה לבנק בדיוק בגלל זהסליחה על הניסוח הלא נוח פשוט אני לא כ"כ מרוכז
-
היה לי חבר בישיבה שהיה מאסטר בכל הקשור לקווי טלפון
ופעם אחד הוא הגיע אלי ומראה לי שהוא מתקשר אלי ממספר וורטאלי ואני רואה שהמספר שלי מצלצל לטלפון שלי
ואז הוא סיפר לי שזה עולה הרבה כסף אבל זה אפשרי לכל מספר
ואני מדבר אחרי שחסמו את הפריצה של איתור עסקים שחוזר צינטוק מהעסק ואז אתה עושה הפניית שיחות למי שאתה רוצה
בקיצור צריך להיות מקושר לחברה מימות המשיח וצריך הרבה כסף בשביל זה אבל זה אפשרי
אין לי מושג האם זה חוקי לכאורה לא -
היה לי חבר בישיבה שהיה מאסטר בכל הקשור לקווי טלפון
ופעם אחד הוא הגיע אלי ומראה לי שהוא מתקשר אלי ממספר וורטאלי ואני רואה שהמספר שלי מצלצל לטלפון שלי
ואז הוא סיפר לי שזה עולה הרבה כסף אבל זה אפשרי לכל מספר
ואני מדבר אחרי שחסמו את הפריצה של איתור עסקים שחוזר צינטוק מהעסק ואז אתה עושה הפניית שיחות למי שאתה רוצה
בקיצור צריך להיות מקושר לחברה מימות המשיח וצריך הרבה כסף בשביל זה אבל זה אפשרי
אין לי מושג האם זה חוקי לכאורה לא -
@mnir עד כמה שידוע לי זה לא אפשרי בימות המשיח, זה אפשרי בחברה אחרת (וזה אכן עולה כסף), לא יודע אם אפשר לחייג מ0 אבל בהחלט אפשר כל מספר שאתה רוצה.
-
@יוסף-הכהן יתכן, אתה יכול לנסות... אני לא מכיר את המנגנונים של חברות האבטחה האחריות על אישי ציבור כאלו
-
@יוסף-הכהן יתכן, אתה יכול לנסות... אני לא מכיר את המנגנונים של חברות האבטחה האחריות על אישי ציבור כאלו
-
@עידו300
לא הייתי ממליץ זה לא חוקי בעליל
גם אם עושים את זה אז לא לעשות שטויות כמו לרמטכ"למי שאני מכיר שעשה את זה עשה את זה מתוך מרכזיה עסקית שהוא הקים