בירור | איזה מחשב אתם ממליצים לגרפיקה ועריכת וידאו
-
קרוב משפחה שלומד כעת גרפיקה ועריכת וידיאו פנה אליי לבירור איזה מחשב ממולץ לו לקנות לצורך העבודה אשמח אם תוכלו להשיב לי והאם יש עדיפות למחשב נייח על פני מחשב נייד, וכמובן כמו ישראלי גאה כמה שיותר איכות בכמה שפחות מחיר, תודה.
@NNN-0 כתב בבירור | איזה מחשב אתם ממליצים לגרפיקה ועריכת וידאו:
האם יש עדיפות למחשב נייח על פני מחשב נייד,
יש
@david-mmod -
קרוב משפחה שלומד כעת גרפיקה ועריכת וידיאו פנה אליי לבירור איזה מחשב ממולץ לו לקנות לצורך העבודה אשמח אם תוכלו להשיב לי והאם יש עדיפות למחשב נייח על פני מחשב נייד, וכמובן כמו ישראלי גאה כמה שיותר איכות בכמה שפחות מחיר, תודה.
@NNN-0 הכל עניין של תקציב....
לרוב האנשים נייד יותר נוח ובעולם של היום רוב הייצור הוא בכל מקרה נייד ומקסימום עובדים עם תחנת עגינהאני הייתי אומר לעריכת וידיאו לא פחות מ32 ראם ומינימום מעבד אולטרה 7
אבל אני לא עוסק ממש בעריכת וידאו ככה שאני לא באמת יודעאבל אם תפרט את מגבלות התקציב אנשים יוכלו לעזור לך הרבה יותר
כמו"כ אם יש לך מישהו שיכול לקנות לך בחו"ל פער המחירים הוא מאוד גדול (יותר מכפול לפעמים)
-
איזה עריכת וידאו?
אם מדובר על עריכה פשוטה בפרמייר ואפילו קצת מתקדמת- אז@צדיק-0 כתב בבירור | איזה מחשב אתם ממליצים לגרפיקה ועריכת וידאו:
אני הייתי אומר לעריכת וידיאו לא פחות מ32 ראם ומינימום מעבד אולטרה 7
זה אחלה
אבל אם מדובר על אפטר ועשרות אם לא מאות שכבות ותלת מימד וכו' שמה זה לא יעזור והעבודה לא תזרום בצורה חלקה
לעניין נייד או נייח- מבחינת ביצועים ודאי שנייח עדיף (מעבד יותר מאסיבי, קירור יותר יעיל ואפקטיבי) אבל ניידות.. זה יותר נוח
מה שכן נייח הרבה יותר יקר -
איזה עריכת וידאו?
אם מדובר על עריכה פשוטה בפרמייר ואפילו קצת מתקדמת- אז@צדיק-0 כתב בבירור | איזה מחשב אתם ממליצים לגרפיקה ועריכת וידאו:
אני הייתי אומר לעריכת וידיאו לא פחות מ32 ראם ומינימום מעבד אולטרה 7
זה אחלה
אבל אם מדובר על אפטר ועשרות אם לא מאות שכבות ותלת מימד וכו' שמה זה לא יעזור והעבודה לא תזרום בצורה חלקה
לעניין נייד או נייח- מבחינת ביצועים ודאי שנייח עדיף (מעבד יותר מאסיבי, קירור יותר יעיל ואפקטיבי) אבל ניידות.. זה יותר נוח
מה שכן נייח הרבה יותר יקר@אביעד כתב בבירור | איזה מחשב אתם ממליצים לגרפיקה ועריכת וידאו:
מה שכן נייח הרבה יותר יקר
טעות גסה!
תמיד יהיה הרבה יותר זול -
@אביעד כתב בבירור | איזה מחשב אתם ממליצים לגרפיקה ועריכת וידאו:
מה שכן נייח הרבה יותר יקר
טעות גסה!
תמיד יהיה הרבה יותר זול@DAVID-MMOD תלוי באיזה רמה של מחשבים
ואל תשכח שיש לך עלויות של מסך וכו'
במחשב טוב- כדי לקנות מסך שדומה לו אתה תצטרך לשלם עוד 2000 לפחות
ותלוי על איזה מעבדים אתה הולך
קניתי לפני שנה שתי מחשבים אחד נייד (לנובו לגיון 5 עם I9 14900HX וRTX4060) והשני נייח (לנובו לגיון i9-14900KF עם RTX4070) בהפרש של 4500 ש''ח באילת
נכון שיש הרבה פרמטרים, אבל בסופו של דבר שאתה מחשבן את הכל - נייד יצא יותר זול (בכל אופן במחשבים כאלה) -
@DAVID-MMOD תלוי באיזה רמה של מחשבים
ואל תשכח שיש לך עלויות של מסך וכו'
במחשב טוב- כדי לקנות מסך שדומה לו אתה תצטרך לשלם עוד 2000 לפחות
ותלוי על איזה מעבדים אתה הולך
קניתי לפני שנה שתי מחשבים אחד נייד (לנובו לגיון 5 עם I9 14900HX וRTX4060) והשני נייח (לנובו לגיון i9-14900KF עם RTX4070) בהפרש של 4500 ש''ח באילת
נכון שיש הרבה פרמטרים, אבל בסופו של דבר שאתה מחשבן את הכל - נייד יצא יותר זול (בכל אופן במחשבים כאלה)@אביעד מי קונה נייח גרפי מותג???? למה זה טוב?? לשדרוגים??
נייח קונים באנדל מורכב אצל טכנאי או חנות אמינה וזה יוצא הרבה יותר זול והרבה יותר אפשרויות שדרוג
וחוץ מזה שתמיד נייח זה מכפיל כח מאוד משמעותי כך שבתפוקה באותו מחיר תמיד תקבל יותר