בירור | איפוס אחרי קיידרואיד
-
התקנתי קיידרואיד על מכשיר M400 ואני רוצה לדעת האם אפשר לעשות איפוס אחרי התקנת קיידרואיד או לא , קראתי באחד הנושאים כאן שאפשר לאפס דרך רקוברי או ע"י צריבת בוט מחדש אפילו אחרי התקנת קיידרואיד ומצד שני @לא-מתייאש אומר שאחרי איפוס, המכשיר לא יעבוד. אשמח שמישהו יסביר לי מה בדיוק אפשר ומה לא ?
-
התקנתי קיידרואיד על מכשיר M400 ואני רוצה לדעת האם אפשר לעשות איפוס אחרי התקנת קיידרואיד או לא , קראתי באחד הנושאים כאן שאפשר לאפס דרך רקוברי או ע"י צריבת בוט מחדש אפילו אחרי התקנת קיידרואיד ומצד שני @לא-מתייאש אומר שאחרי איפוס, המכשיר לא יעבוד. אשמח שמישהו יסביר לי מה בדיוק אפשר ומה לא ?
@HEB1000 תסביר מה אתה רוצה לעשות מה המטרה אם אתה רוצה לפרמט ושעדין ישאר הקיידרואיד או שאתה רוצה למחוק את הקיידרואיד (שאז אתה הופך את הנושא ללא חוקי)
-
אני מעוניין לדעת האם ההוא שנתתי לו נגן עם קיידרואיד יכול לבטלו ע"י איפוס, מטרתי שאהיה רגוע שהנגן מוגן לגמרי ויש גם כמה חברים שמבינים דבר או שתיים שהמלצתי להם על התוכנה הזאת כתוכנה שהופכת את הנגן לכשר באופן אל חזור אז אם איפוס מסיר אותו אחפש רעיון אחר , אולי צריבת קושחה כשרה (אם אמצא כזאת , מדובר בנגן M400 ובקרוב אצטרך להכשיר נגן M36 שהזמנתי באלי
-
אני מעוניין לדעת האם ההוא שנתתי לו נגן עם קיידרואיד יכול לבטלו ע"י איפוס, מטרתי שאהיה רגוע שהנגן מוגן לגמרי ויש גם כמה חברים שמבינים דבר או שתיים שהמלצתי להם על התוכנה הזאת כתוכנה שהופכת את הנגן לכשר באופן אל חזור אז אם איפוס מסיר אותו אחפש רעיון אחר , אולי צריבת קושחה כשרה (אם אמצא כזאת , מדובר בנגן M400 ובקרוב אצטרך להכשיר נגן M36 שהזמנתי באלי
-
@HEB1000 הכלל הוא כזה אם נגן עם FRP אז האפשרות לפרוץ את קיידרואיד נמוך מאוד (למעט חבר'ה שממש מומחים זה לא הרמטי ב100 אחוז אבל 90 אחוז כן)
אם זה ללא FRP כמו M36 אז בכלל אפשר לפרוץ יותר בקלות.
ואז הפתרון הוא לצרוב גירסא שיש פה בפורום. -
זה מה שחשבתי לעשות בM36 לצרוב גרסה כשרה אך לגבי M400 האם יש הגנת FRP ?
וחוץ מזה באייבלוק- הכלי המוצלח של @iosi-poli ראיתי שיש אפשרות לחסום איפוס בכל דרך גם דרך כפתורי הווליום ז"א להגיע ל רקוברי אז האם זה לא יותר טוב ? -
זה מה שחשבתי לעשות בM36 לצרוב גרסה כשרה אך לגבי M400 האם יש הגנת FRP ?
וחוץ מזה באייבלוק- הכלי המוצלח של @iosi-poli ראיתי שיש אפשרות לחסום איפוס בכל דרך גם דרך כפתורי הווליום ז"א להגיע ל רקוברי אז האם זה לא יותר טוב ?@HEB1000 לא כ"כ הבנתי באיזה הקשר הזכרת את אייבלוק, רק שתדע שאייבלוק (בקטע של הFRP) זה כמעט אותו דבר כמו קיידרואיד (למיטב ידיעתי), רק אם יותר התאמה אישית.
שזה אומר דרך אגב שאסור לסמוך על אף אחד שמראה שהוא התקין לעצמו, כי תמיד יכול להכניס ID של חשבון שלו בהגדרות FRP..
אני ישתדל להוסיף הזהרה אם יש עוד חשבון בFRP בגרסה הבאה. -
פוסט זה נמחק!