בירור | איפוס אחרי קיידרואיד
-
סמסונג a32 איך אפשר לדעת איזה אנדרואיד.
דרך אגב, לא הגיוני שמפתחי קיידרואיד לא השאירו פתרון לבעיה הזו. בטוח שאני לא הראשון שזה קורה לו. חוץ מזה שבסך הכל צריך את הסיסמה של החשבון שלהם, רק השאלה איך אני מגיע אליהם במייל "לא מתייאש" לא עונה -
סמסונג a32 איך אפשר לדעת איזה אנדרואיד.
דרך אגב, לא הגיוני שמפתחי קיידרואיד לא השאירו פתרון לבעיה הזו. בטוח שאני לא הראשון שזה קורה לו. חוץ מזה שבסך הכל צריך את הסיסמה של החשבון שלהם, רק השאלה איך אני מגיע אליהם במייל "לא מתייאש" לא עונה@שלום-רב-לאוהבי.. חשבו על הבעיה הזאת ולכן העתקת בהתחלה את האתיות תו לתו במשך שעה עד להתקנה המלאה ככה זה אין מה לעשות זה רמת MDM זה לא כמו כל אפליקציה אחרת
-
@שלום-רב-לאוהבי.. חשבו על הבעיה הזאת ולכן העתקת בהתחלה את האתיות תו לתו במשך שעה עד להתקנה המלאה ככה זה אין מה לעשות זה רמת MDM זה לא כמו כל אפליקציה אחרת
@הישבשר-המלומד סליחה שאני חולק עליך, העתקתי מילה במילה שאם אשכח את הסיסמה לא יוכלו לעזור לי. אבל אני לא שכחתי את הסיסמה, רק עשו לי איפוס ובסך הכל צריך את סיסמת החשבון של קיידרואיד
-
@הישבשר-המלומד סליחה שאני חולק עליך, העתקתי מילה במילה שאם אשכח את הסיסמה לא יוכלו לעזור לי. אבל אני לא שכחתי את הסיסמה, רק עשו לי איפוס ובסך הכל צריך את סיסמת החשבון של קיידרואיד
@שלום-רב-לאוהבי.. זכותך לחלוק בכל מקרה אני ינסה לעזור לך הטלפון נראה ככה ?

-
@שלום-רב-לאוהבי.. זכותך לחלוק בכל מקרה אני ינסה לעזור לך הטלפון נראה ככה ?

@הישבשר-המלומד כן בדיוק
-
@ezerphone זה שאלה של איזה מכשיר זה סמסונג... ועם הרום שלו אפשר לעשות הוכל...
-
@שלום-רב-לאוהבי.. אני יודע לפרוץ frp אבל צריך רום שלו אני יבדוק אם יש.
איזה אנדרואיד זה?@שלוםפ יש לך פה את הROMIM של סמסונג A32
https://samfw.com/firmware/SM-A325F הבעיה היא שאני לא יודע את הדגם שלו בארצות שם אולי אתה עם הנסיון תצליח יותר ממני (הגב @שלום-רב-לאוהבי.. לא משנה מי יעשה לך את זה תקח בחשבון שיש אחוזים גבוהים שאחרי הצריבה הזאת הטלפון לא יעלה ויהיה בריק או משהו ונצטרך לחפש רום אחר. -
@הישבשר-המלומד כן בדיוק
-
@שלוםפ יש לך פה את הROMIM של סמסונג A32
https://samfw.com/firmware/SM-A325F הבעיה היא שאני לא יודע את הדגם שלו בארצות שם אולי אתה עם הנסיון תצליח יותר ממני (הגב @שלום-רב-לאוהבי.. לא משנה מי יעשה לך את זה תקח בחשבון שיש אחוזים גבוהים שאחרי הצריבה הזאת הטלפון לא יעלה ויהיה בריק או משהו ונצטרך לחפש רום אחר.@הישבשר-המלומד לא נראה לי שצריך את הרום המלא, לכאורה מספיק ניקוי frp
-
@שלום-רב-לאוהבי.. מאיפה אתה בארץ?
@שלוםפ בני ברק
-
@הישבשר-המלומד לא נראה לי שצריך את הרום המלא, לכאורה מספיק ניקוי frp
-
@שלום-רב-לאוהבי.. זה מגדיר חשבון גוגל של הבעלים של המכשיר (=קיידרואיד), ובשביל זה תצטרך לפנות ל @לא-מתייאש שיתן לך את החשבון גוגל שלו...
@נחלס-דון כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
תצטרך לפנות ל @לא-מתייאש שיתן לך את החשבון גוגל שלו...
איך אני פונה אליו, במייל הוא לא עונה
-
@נחלס-דון כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
תצטרך לפנות ל @לא-מתייאש שיתן לך את החשבון גוגל שלו...
איך אני פונה אליו, במייל הוא לא עונה
@שלום-רב-לאוהבי.. לא יעזור תעזר ב@שלוםפ הכי טוב במצבך
-
@שלום-רב-לאוהבי.. לא יעזור תעזר ב@שלוםפ הכי טוב במצבך
@הישבשר-המלומד אשמח שיעזרו לי כל מי שיכול, אבל רק כדי להבין, יש לקיידרואיד אינטרס שאשאר תקוע??
-
@הישבשר-המלומד אשמח שיעזרו לי כל מי שיכול, אבל רק כדי להבין, יש לקיידרואיד אינטרס שאשאר תקוע??
@שלום-רב-לאוהבי.. כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
יש לקיידרואיד אינטרס שאשאר תקוע??
א. חסימה זה חסימה
ב. הוא אדם עסוק, הוא לא כל היום על המייל -
@שלום-רב-לאוהבי.. ממש לא אחי לקיידרואיד יש מעל 2 מיליון צפיות זה אומר אלפי או עשרות אלפי הורדות הוא לא יכול לתת שירות כל היום לאנשים שנתקע להם וכו'
במיוחד שזה חינם ונטו לזיכוי הרבים -
@נחלס-דון אני משאב ממנו את הדברים שאינם מגיעים ברום מלא אין לי כח לשאוב הכל אז עדיף רום מוכן.
@שלום-רב-לאוהבי.. אני מבית שמש מגיע מידי פעם לבני ברק.@שלוםפ כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
אני מבית שמש מגיע מידי פעם לבני ברק.
אז אשמח שתשלח לי מייל כשאתה מתכנן להגיע לבני ברק. תודה
יש לך כבר את ה"חומר" שאתה צריך לזה? -
@שלום-רב-לאוהבי.. ממש לא אחי לקיידרואיד יש מעל 2 מיליון צפיות זה אומר אלפי או עשרות אלפי הורדות הוא לא יכול לתת שירות כל היום לאנשים שנתקע להם וכו'
במיוחד שזה חינם ונטו לזיכוי הרבים@הישבשר-המלומד כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
הוא לא יכול לתת שירות כל היום לאנשים שנתקע להם וכו'
אני מבין. אז שיקח על שחרור החסימה תשלום כל שהוא, ואז גם לא ישגעו אותו כל היום. בכל אופן לא באתי כאן להתווכח על זה... הכל בסדר
-
@הישבשר-המלומד כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
הוא לא יכול לתת שירות כל היום לאנשים שנתקע להם וכו'
אני מבין. אז שיקח על שחרור החסימה תשלום כל שהוא, ואז גם לא ישגעו אותו כל היום. בכל אופן לא באתי כאן להתווכח על זה... הכל בסדר
@שלום-רב-לאוהבי.. ברגע שהוא יתן אופציה לשחרר את זה, אנשים שרוצים להוריד את קיידרואיד יאפסו את זה, ויבואו אליו לשחרר, ואת זה הוא כנראה לא ירצה
-
@שלום-רב-לאוהבי.. ברגע שהוא יתן אופציה לשחרר את זה, אנשים שרוצים להוריד את קיידרואיד יאפסו את זה, ויבואו אליו לשחרר, ואת זה הוא כנראה לא ירצה
@ממוחשב אני מבין שאתה מדבר על בנאדם שהתקין את קיידרואיד עם חסימה הרמטית ללא אפשרות ביטול ע"י סיסמה ואחר כך היתחרט, ואז יעשה איפוס ויבוא אליו לשחרור... אבל אפשר לחשוב להיפך, הוא יתנה שהוא משחרר את המכשיר רק אם הוא מתקין בחזרה את קיידרואיד, ואז הוא ימנע סיטואציה שהולכים למעבדה אחרת לעשות רוט ופורצים לגמרי ונשארים ללא הסינון