בירור | איפוס אחרי קיידרואיד
-
אצלי, עשו איפוס למכשיר שיש בו קיידרואיד, וכעת הפעלת הטלפון דורשת להיכנס לחשבון "המנהלים" כלומר קיידרואיד. ואני לא מצליח להפעיל את הטלפון. האם מישהו יודע להדריך אותי איך להחזיר את הטלפון כולל החסימה של קיידרואיד, כלומר אני מעוניין להמשיך להשתשמש בחסימה של קיידרואיד. בתודה מראש
-
אצלי, עשו איפוס למכשיר שיש בו קיידרואיד, וכעת הפעלת הטלפון דורשת להיכנס לחשבון "המנהלים" כלומר קיידרואיד. ואני לא מצליח להפעיל את הטלפון. האם מישהו יודע להדריך אותי איך להחזיר את הטלפון כולל החסימה של קיידרואיד, כלומר אני מעוניין להמשיך להשתשמש בחסימה של קיידרואיד. בתודה מראש
@שלום-רב-לאוהבי.. קוראים לזה חסימה FPR זה בעצם חסימה של גוגל שמזהה שהטלפון גנוב וקיידרואיד בעצם משתמש בזה בשביל להבטיח שלא יאפסו את המכשיר ובכך יאפסו את קיידרואיד זה לא סתם בדיחה קיידרואיד עכשיו יש לך אפשרות אחת שזה לפנות למשהו מקצועי שיכול לתקן לך את זה
-
@HEB1000 הכלל הוא כזה אם נגן עם FRP אז האפשרות לפרוץ את קיידרואיד נמוך מאוד (למעט חבר'ה שממש מומחים זה לא הרמטי ב100 אחוז אבל 90 אחוז כן)
אם זה ללא FRP כמו M36 אז בכלל אפשר לפרוץ יותר בקלות.
ואז הפתרון הוא לצרוב גירסא שיש פה בפורום.@הישבשר-המלומד כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
אם אני לא טועה ראיתי שכתבו בפורום שלm36 plus יש frp ולפי מה שכתבו פה יהיה לך frp בנגן (אם לא מגיע לך plus כדאי שתעדכן שם)
-
@הישבשר-המלומד כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
אם אני לא טועה ראיתי שכתבו בפורום שלm36 plus יש frp ולפי מה שכתבו פה יהיה לך frp בנגן (אם לא מגיע לך plus כדאי שתעדכן שם)
@יובל-ר כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
אין
@שלום-רב-לאוהבי.. איזה מכשיר? -
ברור. פשוט, הבן שלי ללא ידיעתי, רצה "להתחכם" ולהראות לי שהוא יכול לאפס למרות שהזהרתי אותו שאין אפשרות לאפס.
אמנם מה שמוזר לי, שלפני שהתקנתי את קיידרואיד במכשיר אני בעצמי עשיתי איפוס למכשיר (עם לחצן הווליום ולחצן ההפעלה..) ולמרות שהיה בו חשבון גוגל (פרטי), בכל זאת המכשיר לא דרש ממני התחברות וסיסמה כל שהיא אחרי האיפוס -
ברור. פשוט, הבן שלי ללא ידיעתי, רצה "להתחכם" ולהראות לי שהוא יכול לאפס למרות שהזהרתי אותו שאין אפשרות לאפס.
אמנם מה שמוזר לי, שלפני שהתקנתי את קיידרואיד במכשיר אני בעצמי עשיתי איפוס למכשיר (עם לחצן הווליום ולחצן ההפעלה..) ולמרות שהיה בו חשבון גוגל (פרטי), בכל זאת המכשיר לא דרש ממני התחברות וסיסמה כל שהיא אחרי האיפוס@שלום-רב-לאוהבי.. זה הקומבינה של קיידרואיד להישתמש בזה
-
אמנם מה שמוזר לי, שלפני שהתקנתי את קיידרואיד במכשיר אני בעצמי עשיתי איפוס למכשיר (עם לחצן הווליום ולחצן ההפעלה..) ולמרות שהיה בו חשבון גוגל (פרטי), בכל זאת המכשיר לא דרש ממני התחברות וסיסמה כל שהיא אחרי האיפוס@שלום-רב-לאוהבי.. איזה מכשיר זה
-
מדובר בסמסונג אי 32 (נראה לי שזה השם)
-
@שלום-רב-לאוהבי.. אה לא יודע...
זה כבר מסובך לטפל -
@הישבשר המלומד
זה לא חסימה קבועה של גוגל? רק קיידוראיד "מפעילים" את זה? -
@שלום-רב-לאוהבי.. זה מגדיר חשבון גוגל של הבעלים של המכשיר (=קיידרואיד), ובשביל זה תצטרך לפנות ל @לא-מתייאש שיתן לך את החשבון גוגל שלו...
-
@שלום-רב-לאוהבי.. זה הקומבינה של קיידרואיד להישתמש בזה
@הישבשר-המלומד מה זה "קומבינה של קיידרואיד"? fpr זה לא משהו קבוע על ידי גוגל?
-
@נחלס-דון או שפשוט מי שיש לו רום מלא של הדגם הזה...
-
@שלום-רב-לאוהבי.. זה מגדיר חשבון גוגל של הבעלים של המכשיר (=קיידרואיד), ובשביל זה תצטרך לפנות ל @לא-מתייאש שיתן לך את החשבון גוגל שלו...
@נחלס-דון מה זאת אומרת הוא יתן לי את הסיסמה שלו???
-
@נחלס-דון מה זאת אומרת הוא יתן לי את הסיסמה שלו???
@שלום-רב-לאוהבי.. לא, לא יקרה כנראה...
בכל מקרה פנה אליו. -
מישהו יכול להסביר למה לפני התקנת קיידרואיד לא הופעלה במכשיר מערכת fpr אחרי האיפוס, ועכשיו כן
-
מישהו יכול להסביר למה לפני התקנת קיידרואיד לא הופעלה במכשיר מערכת fpr אחרי האיפוס, ועכשיו כן
@שלום-רב-לאוהבי.. גם לפני ההתקנה יש FPR הענין הוא שגוגל לא חוסמת את זה עדין כי לא מוגדר עדין חשבון גוגל אבל ברגע שמותקן קיידרויאד הוא בעצם בעל במכשיר זה הסיפור
והגב נפלת על דגם שלא מדובר פה רבות בפורום מה שאומר שאין פה ROM שלו צריך לחפש ROM בשביל לתקן את המכשיר -
@שלום-רב-לאוהבי.. כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
כי זה לא נפרץ עדיין
זה מופעל כשמזוהה פריצה -
נראה לי שלא הבינו אותי נכון: אני בעצמי פרצתי את המכשיר כבר פעם אחת על ידי איפוס (כי היתה בו סיסמת נעילה) וזה למרות שהמכשיר היה מחובר חשבון גוגל!! ואחרי הפריצה התקנתי קיידרואיד....
-
נראה לי שלא הבינו אותי נכון: אני בעצמי פרצתי את המכשיר כבר פעם אחת על ידי איפוס (כי היתה בו סיסמת נעילה) וזה למרות שהמכשיר היה מחובר חשבון גוגל!! ואחרי הפריצה התקנתי קיידרואיד....