בעיה | העתקת אנשי קשר מ-MTK+
-
@הבריסקער-רב כתב בבעיה | העתקת אנשי קשר מ-MTK+:
יש
יכול להיות שהוא מגבה רק קבצים בינארים
ולגבי הסנכרון דרך בלוטוס אם אני לא טועה צריך ששני הפלאפונים יתמכו בפונקציה@חיים100 האפליקציות הללו משתמשות בדרך כלל בסוג של שרת שכמעט כל טלפון מריץ שעליו הוא שומר את אנשי הקשר. ניסיתי זאת עם הרבה טלפונים כשרים גם ישנים יחסית, וזה עובד בדרך כלל.
-
אני מנסה להעביר את האנשי קשר שלי מ-MTK+ של פירסט פון לפרו 30 ואני לא מצליח, ניסיתי סנכרון אנשי קשר בבלוטוס הפרו 30 לא מוצא את ה-MTK+, אני מנסה לעשות גיבוי ב-MTK+ והוא כותב שהוא מגבה אבל אני לא מוצא את הקובץ.
אשמח באם מישהו יוכל לעזור לי בזה.@סאיז-לעבדיג
יש את הקובץ רק אתה לא רואה אותו
תכניס את הכרטיס שאליו גיבית למחשב
תריץ בשורת הפקודהattrib -h -r -s /s /d אות הכונן:\*.*זה יראה לך את הקובץ של הגיבוי תעלה אותו לגוגל -אחרת לא תמיד זה מיובא טוב או רק חלקי- ותוריד חזרה ותכניס לנייד החדש
בהצלחה רבה
מניסיון רב
-
@סאיז-לעבדיג
תריץ בשורת הפקודהattrib -h -r -s /s /d אות הכונן:\*.*זה יראה לך את הקובץ של הגיבוי תעלה אותו לגוגל -אחרת לא תמיד זה מיובא טוב או רק חלקי- ותוריד חזרה ותכניס לנייד החדש
בהצלחה רבה
מניסיון רב
-
אני מנסה להעביר את האנשי קשר שלי מ-MTK+ של פירסט פון לפרו 30 ואני לא מצליח, ניסיתי סנכרון אנשי קשר בבלוטוס הפרו 30 לא מוצא את ה-MTK+, אני מנסה לעשות גיבוי ב-MTK+ והוא כותב שהוא מגבה אבל אני לא מוצא את הקובץ.
אשמח באם מישהו יוכל לעזור לי בזה.@סאיז-לעבדיג לא מכיר את המכשיר אבל לא כולם מוציאים קובץ בפורמט vcf או csv אלא פורמט בינארי כלשהו לרוב בסיומת ib
אם זה המקרה אפשר לשלוח את הקובץ אלי למייל anytechfix@gmail.com
אני גם ממיר גיבויים של SMS ומחלץ אנשי קשר מ dump-ים -
@סאיז-לעבדיג לא מכיר את המכשיר אבל לא כולם מוציאים קובץ בפורמט vcf או csv אלא פורמט בינארי כלשהו לרוב בסיומת ib
אם זה המקרה אפשר לשלוח את הקובץ אלי למייל anytechfix@gmail.com
אני גם ממיר גיבויים של SMS ומחלץ אנשי קשר מ dump-ים -
@סאיז-לעבדיג
בהצלחה רבה
מניסיון רב
@975 תודה רבה!! אין מילים!!
אחרי ריצה לחניות ואפילו פנייה לחברה עצמה, ב"ה יש לי את האנש"ק!!
שוב פעם אין מילים!!!!!!
תזכה למצוות!! -
@975 תודה רבה!! אין מילים!!
אחרי ריצה לחניות ואפילו פנייה לחברה עצמה, ב"ה יש לי את האנש"ק!!
שוב פעם אין מילים!!!!!!
תזכה למצוות!!@סאיז-לעבדיג כתב בבעיה | העתקת אנשי קשר מ-MTK+:
אחרי ריצה לחניות ואפילו פנייה לחברה עצמה
אני הקטן לא עשיתי את זה רק חשבתי איך יכול להיות שיש גיבוי ולא רואים אותו אז הפעלתי את הפקודה לגלות קבצים נסתרים ופתאום ראיתי
-
@סאיז-לעבדיג כתב בבעיה | העתקת אנשי קשר מ-MTK+:
אחרי ריצה לחניות ואפילו פנייה לחברה עצמה
אני הקטן לא עשיתי את זה רק חשבתי איך יכול להיות שיש גיבוי ולא רואים אותו אז הפעלתי את הפקודה לגלות קבצים נסתרים ופתאום ראיתי
@975 זה פקודה שתפעל בכל פלאפון?
-
@975 זה פקודה שתפעל בכל פלאפון?
@סאיז-לעבדיג כתב בבעיה | העתקת אנשי קשר מ-MTK+:
בכל פלאפון?
בכל אחד שלא רואים את הגיבוי
ברוב המכשירים כן רואים