בעיה | העתקת אנשי קשר מ-MTK+
-
אני מנסה להעביר את האנשי קשר שלי מ-MTK+ של פירסט פון לפרו 30 ואני לא מצליח, ניסיתי סנכרון אנשי קשר בבלוטוס הפרו 30 לא מוצא את ה-MTK+, אני מנסה לעשות גיבוי ב-MTK+ והוא כותב שהוא מגבה אבל אני לא מוצא את הקובץ.
אשמח באם מישהו יוכל לעזור לי בזה. -
אני מנסה להעביר את האנשי קשר שלי מ-MTK+ של פירסט פון לפרו 30 ואני לא מצליח, ניסיתי סנכרון אנשי קשר בבלוטוס הפרו 30 לא מוצא את ה-MTK+, אני מנסה לעשות גיבוי ב-MTK+ והוא כותב שהוא מגבה אבל אני לא מוצא את הקובץ.
אשמח באם מישהו יוכל לעזור לי בזה.@סאיז-לעבדיג אם יש לך מכשיר אנדרואיד, יש אפליקציות שיכולות לשלוף באמצעות בלוטות' כמעט מכל מכשיר טלפון קובץ vcf עם כל אנשי הקשר.
אם זה יכול לעזור לך, אשמח לשלוח לך את האפליקציה - תוכל לפנות אלי במייל ha.sharfer.yf@gmail.com -
@סאיז-לעבדיג אם יש לך מכשיר אנדרואיד, יש אפליקציות שיכולות לשלוף באמצעות בלוטות' כמעט מכל מכשיר טלפון קובץ vcf עם כל אנשי הקשר.
אם זה יכול לעזור לך, אשמח לשלוח לך את האפליקציה - תוכל לפנות אלי במייל ha.sharfer.yf@gmail.com@סאיז-לעבדיג כתב בבעיה | העתקת אנשי קשר מ-MTK+:
ניסיתי סנכרון אנשי קשר בבלוטוס
בכשרים זה פחות עובד, עדיף דרך כרטיס.
אני מנסה לעשות גיבוי ב-MTK+ והוא כותב שהוא מגבה אבל אני לא מוצא את הקובץ.
עשית את הגיבוי כשיש כרטיס זיכרון ב MTK+ ?
זה צריך להיות בתיקיה phone book או משהו כזה... -
@הבריסקער-רב כתב בבעיה | העתקת אנשי קשר מ-MTK+:
יש
יכול להיות שהוא מגבה רק קבצים בינארים
ולגבי הסנכרון דרך בלוטוס אם אני לא טועה צריך ששני הפלאפונים יתמכו בפונקציה -
@הבריסקער-רב כתב בבעיה | העתקת אנשי קשר מ-MTK+:
יש
יכול להיות שהוא מגבה רק קבצים בינארים
ולגבי הסנכרון דרך בלוטוס אם אני לא טועה צריך ששני הפלאפונים יתמכו בפונקציה@חיים100 האפליקציות הללו משתמשות בדרך כלל בסוג של שרת שכמעט כל טלפון מריץ שעליו הוא שומר את אנשי הקשר. ניסיתי זאת עם הרבה טלפונים כשרים גם ישנים יחסית, וזה עובד בדרך כלל.
-
אשמח באם מישהו יוכל לעזור לי בזה.@סאיז-לעבדיג
יש את הקובץ רק אתה לא רואה אותו
תכניס את הכרטיס שאליו גיבית למחשב
תריץ בשורת הפקודהattrib -h -r -s /s /d שם הכונן:\*.*זה יראה לך את הקובץ של הגיבוי תעלה אותו לגוגל -אחרת לא תמיד זה מיובא טוב או רק חלקי- ותוריד חזרה ותכניס לנייד החדש
בהצלחה רבה
מניסיון רב
-
@סאיז-לעבדיג
יש את הקובץ רק אתה לא רואה אותו
תכניס את הכרטיס שאליו גיבית למחשב
תריץ בשורת הפקודהattrib -h -r -s /s /d שם הכונן:\*.*זה יראה לך את הקובץ של הגיבוי תעלה אותו לגוגל -אחרת לא תמיד זה מיובא טוב או רק חלקי- ותוריד חזרה ותכניס לנייד החדש
בהצלחה רבה
מניסיון רב
-
אשמח באם מישהו יוכל לעזור לי בזה.@סאיז-לעבדיג לא מכיר את המכשיר אבל לא כולם מוציאים קובץ בפורמט vcf או csv אלא פורמט בינארי כלשהו לרוב בסיומת ib
אם זה המקרה אפשר לשלוח את הקובץ אלי למייל anytechfix@gmail.com
אני גם ממיר גיבויים של SMS ומחלץ אנשי קשר מ dump-ים