שיתוף | יצירת תמונות AI ישירות למייל (נוצר עם AI)
-
משתמשי נטפרי? קבלו תמונות AI מסוננות באופן מיידי!
למי אין טענות על הסינון של נטפרי?
כתבתי סקריפט שיוצר תמונות (ועוד תכנים) באמצעות מפתח API של גוגל
והגדרתי סינון מיוחד על יצירת התמונות
[הכולל סינון על הבקשה, וסינון נפרד על התוצר].
(הסינון על הטקסט וכו' קצת יותר מחמיר וקיצוני וזקוק עוד לשדרוג.)לפירוט נוסף בספויילר
אני משתמש במודלים של גוגל: Imagen 4 Ultra (לאיכות מקסימלית), Gemini 3.0 Image (ליצירתיות), ו-Imagen 4 Standard (למהירות).
אפשר כמובן ליצור תמונות חדשות, אבל אפשר גם לערוך תמונות אחרונות או אחרות! ע"י העלאת קובץ או קישור.
אני שומר יצירות ישנות למשך יומיים, לאחר מכן הן ימחקו באופן אוטומטי ואז לא תתאפשר עריכה בלי העלאה מחדש של התמונה.אז מה למעשה?
דבר ראשון אתם צריכים מפתח API,
וכדי שהוא יוכל ליצור תמונות צריך להגדיר פרטי אשראי בפרוייקט
העלות היא אפסית אם לא חינמית לגמרי, אני לא בטוח בזה לחלוטין - אשמח לחוו"ד.כנסו לכאן וצרו עותק משלכם
ואז בתפריט 'מערכת AI' - 'התקנת המערכת',
או למנוטפרים - 'תוספים' - Apps Script - בחירת הפונקציה runSetup והפעלתה,
ואישור כל ההרשאות כולן.המערכת ליצירת תמונות ועריכתן עובדת באופן מלא,
שאר הפונקציות כגון יצירת מסמכים וכדו' - יש בזה עוד מקום לשיפור, ועוד חזון.
לגבי הסינון - מקווה מאוד שלא תצא תקלה מתחת ידי, אבל אשמח מאוד להערות והארות.שימו לב:
בגלל הסינון, והקושי לתת הוראות לבוט בצורה שהוא לא יכלול את הסינון כחלק מהוראת היצירה עצמה,
יש צורך לפרט כמה שיותר,
למשל אם תבקשו 'חתול' - תקבלו חתול עם חליפה במראה גברי... בגלל הגדרות הסינון שיתן רק גברים...
לכן צריך לפרט 'חתול רגיל, במראה טבעי'...הסקריפט נכתב רק עם AI, והדגשתי זאת בכותרת הפוסט - למען לא יתרגשו רבים וטובים...
-
משתמשי נטפרי? קבלו תמונות AI מסוננות באופן מיידי!
למי אין טענות על הסינון של נטפרי?
כתבתי סקריפט שיוצר תמונות (ועוד תכנים) באמצעות מפתח API של גוגל
והגדרתי סינון מיוחד על יצירת התמונות
[הכולל סינון על הבקשה, וסינון נפרד על התוצר].
(הסינון על הטקסט וכו' קצת יותר מחמיר וקיצוני וזקוק עוד לשדרוג.)לפירוט נוסף בספויילר
אני משתמש במודלים של גוגל: Imagen 4 Ultra (לאיכות מקסימלית), Gemini 3.0 Image (ליצירתיות), ו-Imagen 4 Standard (למהירות).
אפשר כמובן ליצור תמונות חדשות, אבל אפשר גם לערוך תמונות אחרונות או אחרות! ע"י העלאת קובץ או קישור.
אני שומר יצירות ישנות למשך יומיים, לאחר מכן הן ימחקו באופן אוטומטי ואז לא תתאפשר עריכה בלי העלאה מחדש של התמונה.אז מה למעשה?
דבר ראשון אתם צריכים מפתח API,
וכדי שהוא יוכל ליצור תמונות צריך להגדיר פרטי אשראי בפרוייקט
העלות היא אפסית אם לא חינמית לגמרי, אני לא בטוח בזה לחלוטין - אשמח לחוו"ד.כנסו לכאן וצרו עותק משלכם
ואז בתפריט 'מערכת AI' - 'התקנת המערכת',
או למנוטפרים - 'תוספים' - Apps Script - בחירת הפונקציה runSetup והפעלתה,
ואישור כל ההרשאות כולן.המערכת ליצירת תמונות ועריכתן עובדת באופן מלא,
שאר הפונקציות כגון יצירת מסמכים וכדו' - יש בזה עוד מקום לשיפור, ועוד חזון.
לגבי הסינון - מקווה מאוד שלא תצא תקלה מתחת ידי, אבל אשמח מאוד להערות והארות.שימו לב:
בגלל הסינון, והקושי לתת הוראות לבוט בצורה שהוא לא יכלול את הסינון כחלק מהוראת היצירה עצמה,
יש צורך לפרט כמה שיותר,
למשל אם תבקשו 'חתול' - תקבלו חתול עם חליפה במראה גברי... בגלל הגדרות הסינון שיתן רק גברים...
לכן צריך לפרט 'חתול רגיל, במראה טבעי'...הסקריפט נכתב רק עם AI, והדגשתי זאת בכותרת הפוסט - למען לא יתרגשו רבים וטובים...
-
@מוח-קודח מה עם Nano Banana Pro?
בנוסף, האם במידה והפרומט לא מתאים, זה כבר משתמש ב-API או שזה נחסם כבר קודם?@א.מ. כתב בשיתוף | יצירת תמונות AI ישירות למייל (נוצר עם AI):
מה עם Nano Banana Pro?
איך שהבנתי בשימוש במפתח API אפשר להשתמש במודלים טובים יותר מאשר Nano Banana Pro, תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.
במידה והפרומט לא מתאים, זה כבר משתמש ב-API או שזה נחסם כבר קודם?
זה משתמש ומוריד לך מהקרדיטים
-
@מוח-קודח מה עם Nano Banana Pro?
בנוסף, האם במידה והפרומט לא מתאים, זה כבר משתמש ב-API או שזה נחסם כבר קודם?