בירור | ניסיון עקיצה?
-
קבלתי שיחה מטלפנית שהזדהתה כ-יסמין מ'מרכז הלוטו'- שטענה שהמספר שלי זכה להיכנס להגרלה כל שהיא ביחד עם עוד 199 אנשים נוספים. ואמרה לי שאם אזכה יתקשרו אליי...
מכיוון שזה נשמע כמו שזה נשמע צחקתי וניסיתי לבדוק מי ארגן לי את המתיחה. אבל היה נראה שהיא לא קולטת מה מצחיק. ובעיקר היה נראה לי מוזר שהשיחה הסתיימה מצידה בצורה אלגנטית ובלי ניסיון כל שהוא לאסוף פרטים. [יש לי הקלטת שיחה של זה והקשבתי לזה עוד כמה פעמים והיא נשמעת בן אדם מאוד תמים וכאילו באמת היא לא מבינה למה אני צוחק]
מעניין אותי לדעת אם יש עוד אנשים שקבלו שיחה כזו.@בסדר-עם-עצמו העניין שלך הוא לא להשאיר שום פרטים.
בלי שום סימני שאלה.
חוץ מזה תתפללי שתזכי
. -
קבלתי שיחה מטלפנית שהזדהתה כ-יסמין מ'מרכז הלוטו'- שטענה שהמספר שלי זכה להיכנס להגרלה כל שהיא ביחד עם עוד 199 אנשים נוספים. ואמרה לי שאם אזכה יתקשרו אליי...
מכיוון שזה נשמע כמו שזה נשמע צחקתי וניסיתי לבדוק מי ארגן לי את המתיחה. אבל היה נראה שהיא לא קולטת מה מצחיק. ובעיקר היה נראה לי מוזר שהשיחה הסתיימה מצידה בצורה אלגנטית ובלי ניסיון כל שהוא לאסוף פרטים. [יש לי הקלטת שיחה של זה והקשבתי לזה עוד כמה פעמים והיא נשמעת בן אדם מאוד תמים וכאילו באמת היא לא מבינה למה אני צוחק]
מעניין אותי לדעת אם יש עוד אנשים שקבלו שיחה כזו.@בסדר-עם-עצמו אצלי לפני כמה זמן התקרו מארגון "יד לבינה" (או משהו כזה)
ואמרו לי שזכיתי בהגרלה (במספרים אקראיים)
והזכייה היא לימוד עם הרב אבוחצירא
תכל'ס אני לא יודע אם זה עקיצה אבל זה היה מוזר מאוד
-
@בסדר-עם-עצמו ייתכן ועוד כמה ימים יתקשרו שוב להגיד שזכית ואז תצטרך להשאיר פרטים וכו' ושם זה העוקץ..
אולי.. לא יודע@מוישל-ה כתב בבירור | ניסיון עקיצה?:
אז תצטרך להשאיר פרטים וכו' ושם זה העוקץ..
איזה פרטים בזכייה בפיס יכולים להגיע לעוקץ?
-
@מוישל-ה כתב בבירור | ניסיון עקיצה?:
אז תצטרך להשאיר פרטים וכו' ושם זה העוקץ..
איזה פרטים בזכייה בפיס יכולים להגיע לעוקץ?
@מגנוס-קרלסן אם הם יבקשו פרטי אשראי ל ורך כביכול "העברת הכספים" - לדוגמא.
-
@מגנוס-קרלסן אם הם יבקשו פרטי אשראי ל ורך כביכול "העברת הכספים" - לדוגמא.
@המלאך לכאו' הם אמורים לבקש רק מספר חשבון, לא?
-
@המלאך לכאו' הם אמורים לבקש רק מספר חשבון, לא?
@מגנוס-קרלסן כעיקרון כן.
ולכן אמרתי שאם היא תזכה והיא לא תשאיר סתם פרטים. - טוב ויפה.
אבל הקאץ' טמון בזה שאם מדובר פה בעוקץ, אז כנראה הם יבקשו יותר מסתם פרטי חשבון. -
מעניין אותי לדעת אם יש עוד אנשים שקבלו שיחה כזו.@בסדר-עם-עצמו כתב בבירור | ניסיון עקיצה?:
מעניין אותי לדעת אם יש עוד אנשים שקבלו שיחה כזו.אני קיבלתי בדיוק את אותה השיחה וכמי שמאזין לר' איצ'ה דזיאלובסקי, מיד הבנתי במה מדובר כי זה בדיוק אחד על אחד על הסיפורים שלו,
(פרטים בספוליר)ובדיוק באותו בוקר שהם התקשרו אלי ממפעל הפיס הייתי במצב רוח טוב, אז משכתי את השיחה במשך חצי שעה! ושגעתי להם את השכל וניסיתי להוציא שזה לא אמין אבל לא הצלחתי,
אבל במהלך השיחה הם הבטיחו לי עוד פרסים מטורפים, זיכויים במלון ועוד מגוון הטבות בסכום שיותר גבוה ממה שהם בכלל רוצים ממני, אז שאלתי אותם בתמימות איך זה שווה להם, אז הם טענו שבגלל שאני זה שזכיתי להטבה, הם מאמינים שזה בשבילי ולכן הם נותנים לי כאלו הטבות וכו' וכו', ובסוף אמרתי להם שאני מעוניין אבל אין לי אשראי ואני רוצה לעשות את זה בהעברה, והם אמרו לי שבעיקרון א''א וכו', ובסוף היא הסכימה בתנאי שאני ישלם לכמה חודשים מראש, וכו' וכו',
עד שבסוף אמרתי להם שיחזרו אלי בהמשך ואז אני יסגור איתם, (כמובן שאח''כ לא עניתי) -
מדובר בעוקץ. לא זכית, אך תשלם עבור תכנית שאמורה להביא זכיות בלוטו.
הזכיות אינן נוהגות להגיע....
להזהיר מכרים, ובפרט אנשים מבוגרים ותמימים!!! -
מעניין אותי לדעת אם יש עוד אנשים שקבלו שיחה כזו.@בסדר-עם-עצמו נראה לי שאני יודע במה מדובר.
זו איזושהי חברה (משנה שם כל מספר חודשים) שמציעה תוכנית "מהפכנית" לזכיה בלוטו - ע"י שמחברת קבוצות זוכים ואז הסיכויים גדלים (והפרסים יורדים)
הם אלופים בשכנוע ברמה גבוהה ביותר, אחד הטריקים שלהם זה להתקשר ולהסביר שאתה, כן, רק אתה זכית להיכנס אלינו לקבוצה חדשנית.
וזה אפילו בחינם (לפעמים) לחודש הראשון.
הרמת שכנוע שלהם גובלת בנוכלות.בטעות סגרתי איתם פעם אחת בתור בחור למספר חודשים.. בשביל לברוח מהם נתתי לחבר שלי את הטלפון שיבטל לי את המנוי (לא הצליח.. נכנע לרעיון, עשה בעצמו מנוי...)
רק אחרי אזהרה שאמרתי להם שזו הטרדה לגמרי, ואני לא מעוניין והשיחה מוקלטת - הניחו לי לנפשי (וגם שם היו משפטים שכמעט גרמו לי להמשיך את המנוי)