בירור | יצירת תוכנה לבדיקת מבחנים
-
@aiib הייתכוונתי מה הבעיה שתעלה את המבחן לAI פשוט והוא יחזר לך תוצאות למה צריך לבנות תוכנה או אפליקציות במיוחד שאתה לא רוצה להתחיל עם קוד וכ'...
@הישבשר-המלומד כתב בבירור | יצירת תוכנה לבדיקת מבחנים:
@aiib הייתכוונתי מה הבעיה שתעלה את המבחן לAI פשוט והוא יחזר לך תוצאות למה צריך לבנות תוכנה או אפליקציות במיוחד שאתה לא רוצה להתחיל עם קוד וכ'...
- מדובר במאות מבחנים
- אני רוצה שאחרי הסריקה והבדיקה התוצאה תודפס ישירות על המבחן עצמו. (אני רוצה גם שהציון יהיה בצורה יחסית אנושית- לפי כתב יד המורה וכדו' אבל זה בשלב מתקדם יותר של הפיתוח...)
אם יש אפשרות כזו אדרבה...
-
@הישבשר-המלומד כתב בבירור | יצירת תוכנה לבדיקת מבחנים:
- מדובר במאות מבחנים
- אני רוצה שאחרי הסריקה והבדיקה התוצאה תודפס ישירות על המבחן עצמו. (אני רוצה גם שהציון יהיה בצורה יחסית אנושית- לפי כתב יד המורה וכדו' אבל זה בשלב מתקדם יותר של הפיתוח...)
אם יש אפשרות כזו אדרבה...
פוסט זה נמחק! -
שמעתי שמועות על קלוד שהוא הכי טוב אבל אני אוהב להשתמש עם AI סטודיו
יש לי מדריך לבניית תוכנות דרכו.@שלמה-רביב כתב בבירור | יצירת תוכנה לבדיקת מבחנים:
יש לי מדריך לבניית תוכנות דרכו.
אפשר קישור בבקשה?
-
@שלמה-רביב כתב בבירור | יצירת תוכנה לבדיקת מבחנים:
יש לי מדריך לבניית תוכנות דרכו.
אפשר קישור בבקשה?
-
@aiib זה בעיקר לתוכנות בשפה HTMA או HTA.
שזה אומר מבחינתי?
-
@aiib זה בעיקר לתוכנות בשפה HTMA או HTA.
שזה אומר מבחינתי?
-
אני מנסה בAI סטודיו בחרתי בפרו 3 וכשאני מנסה לראות אם זה עובד אני מקבל כזאת שגיאה:

מה זה אומר? א"א לבדוק דרך החלון הזה? יש צורך בחשבון בתשלום בשביל להשתמש בפרו 3? סיבה אחרת?
-
@aiib הכנסת מפתח API?
@מתכנת-חובב כתב בבירור | יצירת תוכנה לבדיקת מבחנים:
@aiib הכנסת מפתח API?
בעקרון כן... אבל עכשיו כשאני מנסה לשנות אני מקבל כזה חלון:

מה שאומר שהוא דורש חשבון משלם. זה דווקא בגלל שבחרתי פרו 3?
עריכה: כרגע זה עובד לי, ייתכן והיה מדובר בבאג שנפתר.
-
מנסה ליצור תוכנה פשוטה לבדיקת מבחנים- התוכנה תסרוק את כל המבחנים בשיטה אמריקאית, תסרוק את השם, תבדוק לפי מבחן לדוגמא ואז תדפיס ציונים בחזרה על המבחנים עצמם.
מה הכלי המומלץ לעשות את זה בצורה הכי קלה?
יש לי גוגל פרו אז זה עוזר.
תודה@aiib אני חצי שעה על זה עם ג'מיני - נשמע שיש פתרון דיי מעשי, הוא בנה לי קוד שעושה את העבודה (לא רע בכלל התוצאה).
בעיה אחת עדיין לא פתרתי, וזה סריקת השם.
רוצה לומר - תעבוד טיפה עם גמיני (קלוד/GPT וכד'), יש סיכוי גדול תוצאה טובה.
-
@aiib אני חצי שעה על זה עם ג'מיני - נשמע שיש פתרון דיי מעשי, הוא בנה לי קוד שעושה את העבודה (לא רע בכלל התוצאה).
@חובבן-מקצועי כתב בבירור | יצירת תוכנה לבדיקת מבחנים:
@aiib אני חצי שעה על זה עם ג'מיני - נשמע שיש פתרון דיי מעשי, הוא בנה לי קוד שעושה את העבודה (לא רע בכלל התוצאה).
אמנם אני כבר התחלתי ויחסית מתקדם עם BUILD של AI סטודיו והגעתי לתוצאות יפות בכל אופן אשמח לראות את הגירסה שלך
אצלי הוא דווקא זרם, עשה זיהוי יחסית קרוב, הוספתי רשימה של שמות שאני מכניס ומה שהוא מזהה הוא מצמיד ומה שלא הוא משאיר לי להצמיד.
רק עכשיו גמרתי את מספר הבקשות.... כמה יש בפלאש 3 ליום? איך מחושב? יכול להיות שתוך כמה שעות גמרתי להיום או שזה כבר יתחדש?
עריכה: ניתן להחליף מפתח API ובכך לחדש את הבקשות? לשנות מודל בשביל לחדש את הבקשות? כי אני לא מצליח....
אני יכול לבדוק כמה לוקח בממוצע כל בדיקת מבחן?
-
הוא בנה לי קוד שעושה את העבודה (לא רע בכלל התוצאה).
זה יצריך שימוש בAPI?
כי מה שאני בניתי יצריך לכאורה, יש היום API חינמי עם הגבלה סבירה?
כי אם מבין נכון כל מבחן לוקח איזה 3,000 טוקנים...
כמה ייצא לי 700 מבחנים בכסף? -
הוא בנה לי קוד שעושה את העבודה (לא רע בכלל התוצאה).
זה יצריך שימוש בAPI?
כי מה שאני בניתי יצריך לכאורה, יש היום API חינמי עם הגבלה סבירה?
כי אם מבין נכון כל מבחן לוקח איזה 3,000 טוקנים...
כמה ייצא לי 700 מבחנים בכסף?הגב אם אתה בנטפרי והמבחנים קשורים להלכה תורה ומשהו כזה אין סיכוי שהם יפתחו לו את זה ככה שאם זה קשור לזה עדיף שאל תעשה פרסום ותשמש תמיד באפשריות בניה (שזה לא חסום בנטפרי)