המלצה | הפתעה לבעלי JELLY STAR - עידכון לאנדרואיד 16!!
-
-
-
@נחלס-דון כתב בהמלצה | הפתעה לבעלי JELLY STAR - עידכון לאנדרואיד 16!!:
אני רק לא מבין איך טכנית אפשר לעשות כזה שידרוג,
כשניסיתי לערוך גירסה לm36 חלמתי על אנדרואיד16 ואז גיליתי שבקושי אנדרואיד15 אפשר וגם אז בלי בלוטוס וכו’ בגלל הדרייברים, אז איך פה משדרגים ל16, (ואם הם משדרגיםגם את הדרייברים, מה הבעיה לעשות את זה בm36??)תשאל שאלה יותר קיומית,
איך הם בכלל בנו את המכשיר, בלי דרייברים הרי כידוע דריברים נוצרו בערב שבת בין השמשות.עכשיו ברצינות ליצרני המכשירים יש גישה מלאה לקוד המקור ככה שדרייברים הם לא מחסום בכלל,
מה שאין כן אנחנו שצריכים להנדס לאחור את הכול.| -
@נחלס-דון כתב בהמלצה | הפתעה לבעלי JELLY STAR - עידכון לאנדרואיד 16!!:
אני רק לא מבין איך טכנית אפשר לעשות כזה שידרוג,
כשניסיתי לערוך גירסה לm36 חלמתי על אנדרואיד16 ואז גיליתי שבקושי אנדרואיד15 אפשר וגם אז בלי בלוטוס וכו’ בגלל הדרייברים, אז איך פה משדרגים ל16, (ואם הם משדרגיםגם את הדרייברים, מה הבעיה לעשות את זה בm36??)תשאל שאלה יותר קיומית,
איך הם בכלל בנו את המכשיר, בלי דרייברים הרי כידוע דריברים נוצרו בערב שבת בין השמשות.עכשיו ברצינות ליצרני המכשירים יש גישה מלאה לקוד המקור ככה שדרייברים הם לא מחסום בכלל,
מה שאין כן אנחנו שצריכים להנדס לאחור את הכול.| -
חוץ מרוט, מה עוד החסרונות של אנדרואיד 16 למשתמשי נטפרי?
-
@מישהו12
כעת ג'לי סטאר עם אנדרואיד 13, ובקושי מצליחים לעשות לו רוט עם הרשאות כתיבה, אז וודאי שלא מומלץ לשדרג ל 14 וכ"ש ל 16.@simon כתב בהמלצה | הפתעה לבעלי JELLY STAR - עידכון לאנדרואיד 16!!:
כעת ג'לי סטאר עם אנדרואיד 13, ובקושי מצליחים לעשות לו רוט עם הרשאות כתיבה, אז וודאי שלא מומלץ לשדרג ל 14 וכ"ש ל 16.
אפשר גם אפשר. רק צריך לדעת איך. MAGISK ודומותיה כבר תומכות באנדרואיד 16.
-
למשתמשי נטפרי וכדו' השדרוג לא כדאי לכאורה, זה רק יסבך את העסק עם התעודות אבטחה ואפליקציות וכו'
@simon כתב בהמלצה | הפתעה לבעלי JELLY STAR - עידכון לאנדרואיד 16!!:
למשתמשי נטפרי וכדו' השדרוג לא כדאי לכאורה, זה רק יסבך את העסק עם התעודות אבטחה ואפליקציות וכו'
מה הכוונה "ואפליקציות"?
חוץ מזה כאן מופיע שגם באנדרואיד 14 ומעלה מועיל רוט מג׳יסק-ציטוט:
מ-Android 14 ואילך
אנדרואיד הקשיחו את ההגנה מגרסה 14 ואילך, וגם למשתמשים עם גישת רוט לא ניתן לערוך ישירות את תעודות האבטחה של המערכת.[5]הפתרון היחיד הוא לעשות רוט באמצעות מג'יסק ולהתקין את המודול הבא:
https://github.com/Sivan22/ca-netfree-android14/releases/download/1.0/ca-netfree-android14.zip
-
@simon כתב בהמלצה | הפתעה לבעלי JELLY STAR - עידכון לאנדרואיד 16!!:
מה הכוונה "ואפליקציות"?
חוץ מזה כאן מופיע שגם באנדרואיד 14 ומעלה מועיל רוט מג׳יסק-ציטוט:
מ-Android 14 ואילך
אנדרואיד הקשיחו את ההגנה מגרסה 14 ואילך, וגם למשתמשים עם גישת רוט לא ניתן לערוך ישירות את תעודות האבטחה של המערכת.[5]הפתרון היחיד הוא לעשות רוט באמצעות מג'יסק ולהתקין את המודול הבא:
https://github.com/Sivan22/ca-netfree-android14/releases/download/1.0/ca-netfree-android14.zip
@קראנץ-ונילה אולי התקנות ממקור חיצוני (לא דרך גוגל פליי)