המלצה | הפתעה לבעלי JELLY STAR - עידכון לאנדרואיד 16!!
-
לפי דברי האתר הרישמי של UNIHERTZ - העידכון יהיה באפריל (בעוד פחות מחודשיים)
זה הקישורהנה הציטוט:
יוניהרץ שמחה להכריז על שדרוגי תוכנה עתידיים לאנדרואיד 16 עבור טיטאן 2 ו-Jelly Star. יוזמה זו משקפת את מחויבותנו לשיפור חוויית המשתמש על ידי מתן גישה בזמן לחידושים האחרונים בפלטפורמה ולשיפורי האבטחה.

לוח זמנים להשקה
השדרוג לאנדרואיד 16 עבור טיטאן 2 מתוכנן להתחיל בסוף פברואר.
השדרוג לאנדרואיד 16 עבור ג'לי סטאר מתוכנן להגיע בתחילת אפריל.
יוניהרץ מכריזה על שדרוגים מתוכננים לאנדרואיד 16 עבור טיטאן 2 ו-Jelly Star
בעלי דגמים אלה יכולים לצפות לעדכון חלק דרך הרשת (OTA). מידע מפורט על התכונות והשיפורים החדשים הכלולים בעדכון אנדרואיד 16 יסופק כאשר השדרוג ישוחרר.לוח זמנים מתוכנן לשדרוג זה הוא חלק מרכזי בהבטחתנו לספק תמיכה משמעותית ומתמשכת בתוכנה. אנו מחויבים להארכת הערך, הביצועים ותוחלת החיים של המוצרים שלנו באמצעות עדכונים עקביים.
לכאורה זה רק לאלו שלא חסמו את המכשיר הרמטית לאינטרנט (לדוג' קיידרואיד עם חסימה הרמטית)
אם יש למישהו פיתרון למכשיר שחסום הרמטית - אשמח לשמוע, כיון שיש לי שניים כאלו. -
לפי דברי האתר הרישמי של UNIHERTZ - העידכון יהיה באפריל (בעוד פחות מחודשיים)
זה הקישורהנה הציטוט:
יוניהרץ שמחה להכריז על שדרוגי תוכנה עתידיים לאנדרואיד 16 עבור טיטאן 2 ו-Jelly Star. יוזמה זו משקפת את מחויבותנו לשיפור חוויית המשתמש על ידי מתן גישה בזמן לחידושים האחרונים בפלטפורמה ולשיפורי האבטחה.

לוח זמנים להשקה
השדרוג לאנדרואיד 16 עבור טיטאן 2 מתוכנן להתחיל בסוף פברואר.
השדרוג לאנדרואיד 16 עבור ג'לי סטאר מתוכנן להגיע בתחילת אפריל.
יוניהרץ מכריזה על שדרוגים מתוכננים לאנדרואיד 16 עבור טיטאן 2 ו-Jelly Star
בעלי דגמים אלה יכולים לצפות לעדכון חלק דרך הרשת (OTA). מידע מפורט על התכונות והשיפורים החדשים הכלולים בעדכון אנדרואיד 16 יסופק כאשר השדרוג ישוחרר.לוח זמנים מתוכנן לשדרוג זה הוא חלק מרכזי בהבטחתנו לספק תמיכה משמעותית ומתמשכת בתוכנה. אנו מחויבים להארכת הערך, הביצועים ותוחלת החיים של המוצרים שלנו באמצעות עדכונים עקביים.
לכאורה זה רק לאלו שלא חסמו את המכשיר הרמטית לאינטרנט (לדוג' קיידרואיד עם חסימה הרמטית)
אם יש למישהו פיתרון למכשיר שחסום הרמטית - אשמח לשמוע, כיון שיש לי שניים כאלו.@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | הפתעה לבעלי JELLY STAR - עידכון לאנדרואיד 16!!:
אם יש למישהו פיתרון למכשיר שחסום הרמטית - אשמח לשמוע, כיון שיש לי שניים כאלו.א''א לענות לך פה כי זה פריצת סינונים.
דבר איתי בצ'אט.