עזרה | שינוי רקע בפלאפון 5X5
-
-
-
@המלאך יש לי טלפון כזה ואין אפשרות לראות מתוך הכרטיס זיכרון תמונות כי אם היה אפשר זה לא היה טלפון כשר
-
@א.ו לא הבנתי את כוונתך.
בפלאפונים מסוג 5*5 אין תמיכה בקבצי פי אן ג'י ולכן לא ניתן לצפות בהם.
אבל בתור תמונת רקע זה לא מוגדר כצפייה אלא כחלק מהקבצים מערכת ואת זה כן ניתן לראות. -
ראיתי בפלאפון ישנים יותר הכשרים שיש קוד שמכניס אותך לסייר קבצים שאפשר לראות שם תמונות ואז בוחרים את זה כרקע צריך להשיג את הקוד של 5*5 אשמח שיעלו
-
@המלאך חלק מהכשרות על הטלפון זה שהיא אפשר לצפות בתמונות ולשים רקע מכרטיס זיכרון זה כמו לצפות בתמונות
-
כתבתי פה קוד שאפשר איתו לראות תמונות בפרו 1 ולהחליף רקע פנה אלי אחד וטוען שזה נגד חוקי הפורום אתם חושבים שזה כך אשמח לדעת @צוות-פיקוח
-
כתבתי פה קוד שאפשר איתו לראות תמונות בפרו 1 ולהחליף רקע פנה אלי אחד וטוען שזה נגד חוקי הפורום אתם חושבים שזה כך אשמח לדעת @צוות-פיקוח
@אהרון-שלום אני לא מצוות הפיקוח, אבל אפשר להבין.
כי זה בעצם נוגד את כל המטרה של המושג פלאפון כשר.
אתה תוכל כך לעשות מה בא לך בפלאפון כשר,
|זה כמו לעשות מערכת הפעלה לפלאפון כשר]. -
אני מקבל אבל גם אני משתמש בכשר ונטפרי אבל מהקוד הזה תוכל להגיע רק לתמונות ולא לדברים בעייתיים שתמונות יש גם במצלמה אני לא מחפש להתנגח אני מכבד את חוקי הפורום רק להבין
-
אני מקבל אבל גם אני משתמש בכשר ונטפרי אבל מהקוד הזה תוכל להגיע רק לתמונות ולא לדברים בעייתיים שתמונות יש גם במצלמה אני לא מחפש להתנגח אני מכבד את חוקי הפורום רק להבין
@אהרון-שלום נכון, אבל המציאות היא שאם פורצים גדר רק בדבר אחד, [שאין בו בעיה וכו'] זה עלול להוביל מצד אחרים לפריצת גדר בדברים שיש בהם בעיה.
חוץ מזה יש סיכוי שזה גם שינוי הגדרות היצרן, שזה לא חוקי.