בירור | מאגר סרטונים מאושרים
-
@הישבשר-המלומד לא אני לא צריך לאשר סרטון שלי משם פשוט אם זה כתוב הדומיין ברשימה שם זה מספיק
@yehokarpel ואך תעשה את זה אם הם לא יאשרו לך (לא שאני מבין בזה...)
-
@yehokarpel ואך תעשה את זה אם הם לא יאשרו לך (לא שאני מבין בזה...)
@הישבשר-המלומד זה אליעזר סילבר מנהל את האתר הזה אני מכיר אותו טוב אני יכול לבקש ממנו הוא יסכים לי אני מחפש עוד אתרים חוץ מזה
-
@הישבשר-המלומד זה אליעזר סילבר מנהל את האתר הזה אני מכיר אותו טוב אני יכול לבקש ממנו הוא יסכים לי אני מחפש עוד אתרים חוץ מזה
@yehokarpel אם כן זה פצצצה אני לא מאמין שיש אתר סרטונים מאושרים בנטפרי יותר מכתר תורה שיש שם ממש המוןן אבל אם אתה רוצה בכל זאת אתה יוכל לחבר כמה מקורות כך שאם לא יצמא התאמה במקום אחד ישלח למקום אחר (כמו הקישור שנתת לך)
-
תגיד סתם שאלה אתה מתכון אחר כך לעלות את זה לפה או שזה לצורך אישי...
-
תגיד סתם שאלה אתה מתכון אחר כך לעלות את זה לפה או שזה לצורך אישי...
@הישבשר-המלומד את הסינון?
-
@הישבשר-המלומד את הסינון?
@yehokarpel כן
-
@הישבשר-המלומד זה סינון שאני עובד עליו לא יודע מתי יצא לי בדיוק לפרסם אותו אבל זה סינון שמתחיל כתוכנה למחשב
-
@הישבשר-המלומד זה סינון שאני עובד עליו לא יודע מתי יצא לי בדיוק לפרסם אותו אבל זה סינון שמתחיל כתוכנה למחשב
@yehokarpel בעצם אם אני מסכם את מה שהבנתי אתה מפתח תוכנת מחשב שהיא בעצם מותאמת למשתמשים ללא הגנת על המחשב כלל ובעצם אתה הופך אותם למוגנים בנטפרי לא? חזק.
-
@yehokarpel בעצם אם אני מסכם את מה שהבנתי אתה מפתח תוכנת מחשב שהיא בעצם מותאמת למשתמשים ללא הגנת על המחשב כלל ובעצם אתה הופך אותם למוגנים בנטפרי לא? חזק.
@הישבשר-המלומד לא. אין לי כוח יותר מדי להרחיב על זה אבל תראה פרטי
-
השאלה היא האם תוכל לאשר משם סרטונים מכל האתרים האלו הם לא צריכים לאשר לך את זה או משהו כזה?
-
@SHIMI-0 תתיג את מי שאתה רוצה לשאול!
(כל פעם לא רק עכשיו) -
@SHIMI-0 תתיג את מי שאתה רוצה לשאול!
(כל פעם לא רק עכשיו)@הישבשר-המלומד תודה והתכונתי אילך למה שאמרת מקודם
@הישבשר-המלומד כתב בבירור | מאגר סרטונים מאושרים:
השאלה היא האם תוכל לאשר משם סרטונים מכל האתרים האלו הם לא צריכים לאשר לך את זה או משהו כזה?
לזה התכונתי
-
@הישבשר-המלומד תודה והתכונתי אילך למה שאמרת מקודם
@הישבשר-המלומד כתב בבירור | מאגר סרטונים מאושרים:
לזה התכונתי
@SHIMI-0 בעצם הוא רוצה לעשות כמו שהבנתי זה סינון למחשב וכו' שיש בו גם בדיקה של וודאו ע"י מאגרי וודאו קיימים אז שאלתי לכל החבר'ה שאמרו פה שמות של אתרים כגון פרוג וכו' איך בדיוק הוא יבדוק את הסרטונים הוא לא אמור לקבל מהם אישור או משהו כזה?
(למעט כתר תורה שהוא אמר שיש לו גישה לשם) -
@הישבשר-המלומד יש את האתר יוטיוב כשר שפתוח בנטפרי
קישור
רק שם אין מיון לפי נושאים@חכם-בבוקר כתב בבירור | מאגר סרטונים מאושרים:
יש את האתר יוטיוב כשר שפתוח בנטפרי
יש גם בויקי של נטפרי
https://netfree.link/wiki/ערוצי_יוטיוב_תורניים_הפתוחים_בנטפרי
https://netfree.link/wiki/ערוצי_יוטיוב_בנושאים_שונים_הפתוחים_בנטפרי
https://netfree.link/wiki/ערוצי_יוטיוב_בנושאים_שונים_הפתוחים_בנטפרי_באופן_חלקי -
ממי לבקש אישור אם מינטפרי אז זה לא אתר שלהם
ואם זה מהאתר אז מה זה מפריע להם שחסימה תיפתח אותם
אלא אם זה אתר של נטפרי אז יש מה לדון@SHIMI-0 פשוט אתה מסכים איתי שלא הגיוני שחבר'ה תעבוד על פרוייקט מסוים ותשקיע משאבים והם יתנו לך בחינם מה שהם עבדו עליו לא נראה לי קיים בעולמנו.