בקשת מידע | בטריה למחשב
-
הזמנתי בעבר בטריות למחשב לנובו ומחשב HP.
ככל הנראה קיבלתי בטריות מקוריות ששכבו במחסן כמה שנים טובות.
כדאי לדעת שבטריית ליתיום שיושבת במחסן כמה שנים מאבדת חלק מיכולת הטעינה שלה, כך שמה שקיבלתי היה בטריה שנותנת שעה וחצי-שעתיים לפני שמתרוקנת. לא קרוב לבטריה חדשה, אבל עדיין שימושי.
אם אתה רוצה, אנסה לחפש את המוכרים שמהם הזמנתי. -
הזמנתי בעבר בטריות למחשב לנובו ומחשב HP.
ככל הנראה קיבלתי בטריות מקוריות ששכבו במחסן כמה שנים טובות.
כדאי לדעת שבטריית ליתיום שיושבת במחסן כמה שנים מאבדת חלק מיכולת הטעינה שלה, כך שמה שקיבלתי היה בטריה שנותנת שעה וחצי-שעתיים לפני שמתרוקנת. לא קרוב לבטריה חדשה, אבל עדיין שימושי.
אם אתה רוצה, אנסה לחפש את המוכרים שמהם הזמנתי. -
עשר שעות זה מצויין. לא מבין על מה הוא מתלונן...
מאלי-אקספרס הוא לא יקבל 12 שעות, אפילו לא עשר. עדיף לו לפנות לשירות לקוחות של דל ולקנות מהם.
(כאמור, מהניסיון המוגבל שלי. יכול להיות שיש מוכרים באלי שכן יוכלו לספק לו בטריה של 12 שעות...)@אורי כתב בבקשת מידע | בטריה למחשב:
עשר שעות זה מצויין. לא מבין על מה הוא מתלונן...
מאלי-אקספרס הוא לא יקבל 12 שעות, אפילו לא עשר. עדיף לו לפנות לשירות לקוחות של דל ולקנות מהם.
(כאמור, מהניסיון המוגבל שלי. יכול להיות שיש מוכרים באלי שכן יוכלו לספק לו בטריה של 12 שעות...)מחשב 2018
אחרי שמתרגלים לTOPTOP קשה להסתדר עם TOP בלבד...
בדל עצמם זה אזור 500 לא?
המחשב שווה כולה 1000....
יש עוד אחד שלי שאני שוקל להחליף כי יש לו רק 80% וזה רק 6/8 שעות אבל לדבריך 80% זה המקסי' שנמצא אצלהם...אתה מכיר מקומות אחרים שיש בזול דברים טובים?
מעולם לא נגעתי בבטריות כך שבזה אני ממש ירוק...
תודה -
גם לי אין לי הרבה ניסיון בנושא.

ממה שכן ידוע לי, זה תהליך כימי טבעי, שבטריה מאבדת חלק מיכולת הטעינה שלה עם הזמן.
לכאורא, לא מייצרים חלקי חילוף חדשים למחשב מלפני 8 שנים, כך שמה שיש בשוק, ישב על המדף זמן מה.ההימור הכי טוב שאתה יכול לנסות זה לחפש מחשב חדש - מהשנה האחרונה לכל היותר - שיש לו בטריה באותו הגודל ועם אותם ה-specs והחיבורים.