בקשה | תוכלו לנסות להתקין ולדווח איך היה? תוכנת ספרתי רשמתי
-
@ברווז-הסגול-החדש לא אמרתי שלא עבדת או שלא מגיע לך
אבל אני חושב שאם אתה לא יודע מה יש בקוד (ואגב יש בו...) אז כדאי שתיקח מישהו שיודע ותבקש ממנו לעבור על הקוד או שתיידע את הלקוחות שבינה מלאכותית בנתה ושיחליטו בעצמם
סליחה אם זה היה נשמע אישי אבל לא תקפתי אותך אלא את הרעיון ואת הגישה@מתכנת-חובב זו גישה מעניינת ממש.
אם תרצה אשמח לתת לך בדרך המלך את הקוד המלא, תעבור עליו. רוצה?
פנה במייל אם כן. -
@מתכנת-חובב זו גישה מעניינת ממש.
אם תרצה אשמח לתת לך בדרך המלך את הקוד המלא, תעבור עליו. רוצה?
פנה במייל אם כן.@ברווז-הסגול-החדש את הקוד המלא יש לי מהגיטהאב...
שלח לי מייל ל anytechfix ואסביר לך -
כן, בוודאי.
בלי AI לא הייתי בונה תוכנה.לא, מה פתאום.
עם כל הכבוד ל AI, אני ידעתי ויודע מה אני רוצה - ולכן ביקשתי מ ה AI איזה 600-700 פעם תיקונים, וסיננתי ידנית את התיקונים שלו, ו 1000 פעם הייתה גרסה כמעט כמעט מושלמת לשחרור/הפצה, ואז גיליתי שה AI דרס פיצ'ר שעבד עד עכשיו מקסים.שאתה מוכר כלי לבנאדם, אתה לא יכול (והרבה חושבים שכן - הם יגלו בדרך הקשה שזה לא עובד ככה) לעשות משהו בכמה דקות עם AI - ואז למכור.
בכלי הזה יש מאות שעות מאחוריו. ללא הגזמה. ולמה? כדי שמי שמשתמש בה ימצא בה את הפתרון שהוא צריך...@ברווז-הסגול-החדש כתב בבקשה | תוכלו לנסות להתקין ולדווח איך היה? תוכנת ספרתי רשמתי:
בכלי הזה יש מאות שעות מאחוריו. ללא הגזמה. ולמה?
@הישבשר-המלומד כתב בבקשה | תוכלו לנסות להתקין ולדווח איך היה? תוכנת ספרתי רשמתי:
תחל'ס גם ב AI זה קצת עבודה (כמובן שזה לא דומה למתכנת שכותב לבד
@ברווז-הסגול-החדש כתב בבקשה | תוכלו לנסות להתקין ולדווח איך היה? תוכנת ספרתי רשמתי:
גם אם עי AI - היא עניין מורכב וארוך והצריך עוד מלא שעות
לא יודע למה כולם החליטו שלבנות עם AI בלי להבין זה יותר קל ממתכנת שמבין וכותב לבד.
ההפך הוא הנכון כמובן.הסיבה שזה לקח כל כך הרבה שעות וכל כך הרבה עבודה וכל כך הרבה גירסאות היא בגלל שזה נבנה ע"י AI (ללא הבנה מספקת, אם יש איזושהי הבנה בקוד זה אכן מקל, גם אני מפתח עם AI, ולא יודע לכתוב לגמרי לבד).
-
@ברווז-הסגול-החדש כתב בבקשה | תוכלו לנסות להתקין ולדווח איך היה? תוכנת ספרתי רשמתי:
@הישבשר-המלומד כתב בבקשה | תוכלו לנסות להתקין ולדווח איך היה? תוכנת ספרתי רשמתי:
לא יודע למה כולם החליטו שלבנות עם AI בלי להבין זה יותר קל ממתכנת שמבין וכותב לבד.
ההפך הוא הנכון כמובן.הסיבה שזה לקח כל כך הרבה שעות וכל כך הרבה עבודה וכל כך הרבה גירסאות היא בגלל שזה נבנה ע"י AI (ללא הבנה מספקת, אם יש איזושהי הבנה בקוד זה אכן מקל, גם אני מפתח עם AI, ולא יודע לכתוב לגמרי לבד).
@ע-ה-דכו-ע צודק גם לי לקח הרבה מאוד זמן לבנות בAI אבל אני לא יכלתי לשחרר תוכנות בתשלום אם לא הבאתי את זה למישהו שעבר על הקוד.
אגב לגבי מכשירוט באתחלה שזה היה רק על AI בלי תיקונים חיצוניים היה הרבה אנשים שכעסו עלי ובצדק איך אפשר לשחרר תוכנות אם אתה לא בטוח שהיא מאובטחת לדוגמה?
לגבי הכסף בוודאי שאם הוא עבד על זה הוא יכול לבקש אבל שוב..
-
@ע-ה-דכו-ע
כל תיקון הכי קטן - זה לשלוח בקשה לבינה. לחכות, לראות אם היא בכיוון או לא,
והרבה פעמים היא דורסת דברים שעבדו קודם עד עכשיו.זה בדיוק זה.
אגב - יכולתי לבקש מידידי שישיקע המון בהצפנה של התוכנה - אבל אז המחיר היה מורכבות יתרה בהתקנה וכד' למשתמשי הקצה. וגם ככה למרות כל ההסברים והידידותיות, רבים נרתעים מהתקנת תוכנה. אולי3% מהאנשים ברחוב לא מפחדים מהתקנת תוכנה.באפליקציות זה אחרת, בזכות אפל.
גם בזכות ווצפ אנשים מצליחים לשלוח הודעות בקלות.