בירור | בירור, ABBYY READER לא כותב עם גופנים של פונטייפ רק של פונטביט
-
שלום, אתמול התקנתי גיסרת נסיון של ABBYY READER 16 וכשאני מוסיף טקטס בתוך טקטסט קיים, קורה משהו מאד מוזר, בחלק מהגופנים בעברית הכתב לא נראה, זה כאילו שהיה כותב בלבן (וכן ברור נסיתי להחליף צבע גופן ולא עזר)
מצד שני, בחלק מהגופנים כן, ומה ששמתי לב זה של פונטייפ לא עבד לי ושל פונטביט כן, האם מישהו רק כזה דבר? תודה רבה -
שלום, אתמול התקנתי גיסרת נסיון של ABBYY READER 16 וכשאני מוסיף טקטס בתוך טקטסט קיים, קורה משהו מאד מוזר, בחלק מהגופנים בעברית הכתב לא נראה, זה כאילו שהיה כותב בלבן (וכן ברור נסיתי להחליף צבע גופן ולא עזר)
מצד שני, בחלק מהגופנים כן, ומה ששמתי לב זה של פונטייפ לא עבד לי ושל פונטביט כן, האם מישהו רק כזה דבר? תודה רבה@menajemmendel
גם לי הוא לא תומך בכל בגופנים -
מצד שני, בחלק מהגופנים כן, ומה ששמתי לב זה של פונטייפ לא עבד לי ושל פונטביט כן, האם מישהו רק כזה דבר? תודה רבה@menajemmendel אם לא אכפת לך תסביר מה זה abbyy reder מעניין אותי אם זה תוכנת עימוד?
-
@menajemmendel אם לא אכפת לך תסביר מה זה abbyy reder מעניין אותי אם זה תוכנת עימוד?
@ישי-ישורון לא עימוד ישיר אבל יש בו תועלת
הוא מפרק קבצי PDF ומחלץ טקסט ועודגרפיקאים רבים משתמשים בו
-
M menajemmendel התייחס לנושא זה