בקשת מידע | תוכנת עריכה/תוכנת ai הכי מומלצת לכתוביות לוידאו (עדיפות לאחד שעובד גם בלשון הקודש ולא מתבלבל)ֿ
-
@hartkhartk כתב בבקשת מידע | תוכנת עריכה/תוכנת ai הכי מומלצת לכתוביות לוידאו (עדיפות לאחד שעובד גם בלשון הקודש ולא מתבלבל)ֿ:
subtitle edit זה הטופ שבטופ להורדה
בשביל ליצור כיתוביות מסרטון עדיין צריך את ההוראות כאן?
או ששזה אמור לעבוד ישן מההורדה?@עומר הגבת בדיוק כשאני באמצא לכתוב את זה
-
פוסט זה נמחק!
-
@למה-באתי subtitle edit זה הטופ שבטופ להורדה https://www.nikse.dk/subtitleedit
עריכה: אני אומר את זה מניסיון
יש לי כבר וותק בעריכת כתוביות
שים לב ש subtitle edit כולל גם פס אודיו (בשונה מחלק מהמתחרים) כולל הזזת כתוביות על פס האודיו שזה פיצ'ר מאוד מאוד שימושי
ובקשר לזהעדיפות לאחד שעובד גם בלשון הקודש
יש לך בתוכנה בסרגל העליון עריכה > מצב ימין לשמאל כבוי או דלוק
ויש לך גם מתחת לסרגל העליון אפשרות קידוד תבחר שם UTF-8 שזה הקידוד של עבריתעריכה נוספת: אפשר לשנות את הממשק לעברית דבר ראשון לבדוק עם זה כבר קיים באפשרויות (בסרגל העליון) > בחירת שפה ולבדוק אם יש שם את האופצה של עברית
אם לא אפשר להוסיף ע"י הוספת הקובץ שפה המצורף
זה הקובץ: he-il.xml
שים לב אני נתקעתי כאן שהוספתי את קובץ השפה אבל זה לא הופיע בתוכנה!
אז לשימוש דבר ראשון צריך לראות שהגרסאות תואמות
אז תפתח את subtitle edit ותבדוק את הגרסה

עכשיו תפתח את הקובץ שפה (xml) באמצאות פנקס רשימות (ולא כתבן!)

ובשורה המסומנת בתמונה תבדוק את הגרסה אם זה שונה את תשנה את הגרסה בקובץ שפה לגרסה שבתוכנה ואז זה יעבוד
עכשיו פשוט תסגור את התוכנה תעתיק את הקובץ שפה לתיקית ההתקנה > Languages (התיקיה מכילה קובצי שפה בפורמט xml)
עכשיו תפתח את התוכנה כנס לאפשרויות (בסרגל העליון) > בחירת שפה ועכשיו יהיה שם את האופצה של עברית@hartkhartk אתה בטוח שאין שם כבר אפשרות לבחור עברית, בלי שום הוספות ושטיקעלעך?
בעדכון האחרון לפני חודש, הוא לכאורה הוסיף את זה. -
@hartkhartk אתה בטוח שאין שם כבר אפשרות לבחור עברית, בלי שום הוספות ושטיקעלעך?
בעדכון האחרון לפני חודש, הוא לכאורה הוסיף את זה.@צדיק-וטוב-לו-0 אני התקנתי את זה כבר לפני הרבה זמן ומיד הכנסתי את השטיקעל כך שיתכן אתה צודק
אני יערוך בפוסט הקודם -
@למה-באתי לsubtitle edit יש גם תמלול אטומטי עם תמיכה בכל המודלים של כל החברות וגם תרגום אטומטי לכתוביות קיימות
-
@למה-באתי לsubtitle edit יש גם תמלול אטומטי עם תמיכה בכל המודלים של כל החברות וגם תרגום אטומטי לכתוביות קיימות
@hartkhartk כתב בבקשת מידע | תוכנת עריכה/תוכנת ai הכי מומלצת לכתוביות לוידאו (עדיפות לאחד שעובד גם בלשון הקודש ולא מתבלבל)ֿ:
subtitle edit
אבל אין למק.. מה אני יעשה?
-
-
@hartkhartk בשבילי תמלל טוב
-
@hartkhartk בשבילי תמלל טוב
@a.y.f. בתמלול הוא לא רע (לא יותר) בטיימינג קצת הרבה פחות
-
subtitle edit
כאן יש לך איזה שהוא פיתרון
https://github.com/twardoch/subtitle-edit-mac-wine?utm_source=chatgpt.comאיך אני עושה כתוביות בעברית אוטומטיות?
וידאו > אודיו לטקסט (שני אפשרויות)

-
כאן יש לך איזה שהוא פיתרון
https://github.com/twardoch/subtitle-edit-mac-wine?utm_source=chatgpt.comאיך אני עושה כתוביות בעברית אוטומטיות?
וידאו > אודיו לטקסט (שני אפשרויות)

-
תוכל לשנה לי את גירסת התוכנה ל14 בסוף? אני פשוט מסתבך פה עם המכונה הוירטואלית הזאת...
-
תוכל לשנה לי את גירסת התוכנה ל14 בסוף? אני פשוט מסתבך פה עם המכונה הוירטואלית הזאת...
הסתדרת? כי בבפוסט הבא שלך זה כבר כן 14
זה עובד לך בעברית?