בקשת מידע | אשמח להמלצה על מחשב טוב וחזק בין 3000 ל 4000 ש"ח במיידי חדש בלבד
-
אני אמנם צריך לשימוש רגיל אבל יש לי עניין דווקא בנתונים שכתבתי
אני מסתפק בין מעבד אולטרה 5 לבין I7
ובין HP ל דל אמנם דל וודאי יש לו את השם אבל חשוב לי בסך הכל משהו טוב נהיר וחזק שיחזיק זמן
ואני מדגיש רק חדש באריזה@אליהו-הלל במחיר הזה תקנה מה שמגיע עם 3 שנים אחריות
לדעתי HP PROBOOK הכי טוב בתקציב שלך -
@אליהו-הלל דרישות נוספות? כרטיס מסך או מה
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | אשמח להמלצה על מחשב טוב וחזק בין 3000 ל 4000 ש"ח במיידי חדש בלבד:
זה צריך להיות גם מחשב לזום
ובעיקר לשימוש יומימי אמנם לא של תוכנות כבדות אבל חשוב פשוט שהכל ירוץ בצורה טובה וחלקה ושיהיה מחשב עמיד גם לא מהפשוטים של ווסטרו או של V14 של לנובו שאחרי שנה אתה זורק
תודה לכל המסייעים -
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | אשמח להמלצה על מחשב טוב וחזק בין 3000 ל 4000 ש"ח במיידי חדש בלבד:
זה צריך להיות גם מחשב לזום
ובעיקר לשימוש יומימי אמנם לא של תוכנות כבדות אבל חשוב פשוט שהכל ירוץ בצורה טובה וחלקה ושיהיה מחשב עמיד גם לא מהפשוטים של ווסטרו או של V14 של לנובו שאחרי שנה אתה זורק
תודה לכל המסייעים@אליהו-הלל תשמע לעצת מומחים (@david-mmod )
-
הבאתי ל5 אברכים HP פרובוק עם אולטרה 7
מומלץ מאוד (אם אתה גר באיזור בני ברק אני יכול להראות לך אותו בפועל)
מפלצת לצרכים שלך -
@אביעד למה @אליהו-הלל ושדוגמתו צריכים אולטרא 7? אם אין לו צורך בפעולות כבדות רק ש״הכל ירוץ״? סתם יתחמם לו.
גם עם i3 דור 14 המחשב יכול לרוץ, כ״ש i5@איש-גמזו כתב בבקשת מידע | אשמח להמלצה על מחשב טוב וחזק בין 3000 ל 4000 ש"ח במיידי חדש בלבד:
גם עם i3 דור 14 המחשב יכול לרוץ, כ״ש i5
לא, מה שאמרת לא טוב לי אמנם זה רץ בפעולות רגילות אבל עדיין זה לא זה
כי אני גם צריך שילוב של איכות ביחד עם ביצועים טובים (זה לא בשבילי זה בשביל מישהו אחר והוא אוהב סטנדרט גבוה ואיכותי גם אם זה רק לפעולות פשוטות מה שאני כן מסתפק זה אולי ללכת על אולטרה 5 כמו זה
מה אתם אומרים? -
@אביעד למה @אליהו-הלל ושדוגמתו צריכים אולטרא 7? אם אין לו צורך בפעולות כבדות רק ש״הכל ירוץ״? סתם יתחמם לו.
גם עם i3 דור 14 המחשב יכול לרוץ, כ״ש i5@איש-גמזו פשוט מאוד, אני תמיד בגישה שדבר שהוא בשימוש עדיף שיהיה לך רמה יותר ממה שאתה צריך
אם מדברים על לעבוד אז גם מעבד סלרון יכול להריץ אוצר החכמה
מי שרוצה שירוץ לו צריך לפחות I5 והיות והוא רצה יותר טוב אז המלצתי על אולטרה 7
מדובר במחשב עם סיומת U שמצביע על (ביצועים מופחתים..) חסכוני בחשמל
ולא מתחמם בכלל (אני מדבר על 5 מחשבים, לא?)
בקיצור זה מה שהמלצתי
אם הוא לא חושב שהוא צריך 7 (כי באמת הוא לא צריך וכנ''ל) אז אמרתי גם 5
מקווה שהובנתי
-
@אליהו-הלל אתה רוצה דווקא גודל 14" ?
הפרובוק מגיע 16 (לא נראה לי דווקא) ויש טביעת אצבע ועוד כמה דברים (לא מכיר את כל ההבדלים בין הסדרות)
ואני ידגיש שוב: דיברתי בצורה כללית לא על דגם מסויים, אמרתי שמכרתי את הפרובוק לכמה והם מרוצים עד הגג
תעשה מה שאתה מבין -
@אליהו-הלל אתה רוצה דווקא גודל 14" ?
הפרובוק מגיע 16 (לא נראה לי דווקא) ויש טביעת אצבע ועוד כמה דברים (לא מכיר את כל ההבדלים בין הסדרות)
ואני ידגיש שוב: דיברתי בצורה כללית לא על דגם מסויים, אמרתי שמכרתי את הפרובוק לכמה והם מרוצים עד הגג
תעשה מה שאתה מבין -
@אביעד כתב בבקשת מידע | אשמח להמלצה על מחשב טוב וחזק בין 3000 ל 4000 ש"ח במיידי חדש בלבד:
אתה רוצה דווקא גודל 14" ?
כן, ויש גם בפרו בוק 14
@אליהו-הלל אני הייתי רוצה בגודל 15, יש לי הצעה זו של לנובו Slim 3 ב2619 ש"ח, i5, עם מסך מגע,16 ראם, 1 טרה, הייתי רוצה משהו כזה שיהיה גם עם טביעת אצבע.