באג | דחוף! התמונות מקבלות צבעי רקע ונשמדות!
-
אין לי מושג למה, אבל כשאני פותח תקיית תמונות ממצלמה, חלק מהתמונות מקבלות צבע בגווני ורוד וכחול, וכבר לא רואים כלום כמעט.
ושמתי לב שכשהמחשב מרענן את עצמו זה ממשיך לעוד ועוד תמונות, ככה שכל פעם שאני פותח את התקיה הולכות לי עוד תמונות!הצילו!!!
מצ"ב דוגמא

ומה שמוזר, כשהתמונה על השולחן עבודה בצורה ממוזערת לא נראה שיש לה תקלה, מצ"ב דוגמא לזה:

-
אין לי מושג למה, אבל כשאני פותח תקיית תמונות ממצלמה, חלק מהתמונות מקבלות צבע בגווני ורוד וכחול, וכבר לא רואים כלום כמעט.
ושמתי לב שכשהמחשב מרענן את עצמו זה ממשיך לעוד ועוד תמונות, ככה שכל פעם שאני פותח את התקיה הולכות לי עוד תמונות!הצילו!!!
מצ"ב דוגמא

ומה שמוזר, כשהתמונה על השולחן עבודה בצורה ממוזערת לא נראה שיש לה תקלה, מצ"ב דוגמא לזה:

@טרום-מתמחה נראה שיש תקלה בכרטיס
-
@טרום-מתמחה נראה שיש תקלה בכרטיס
@ציפי78
יש מה לעשות כעת?
לא לפתוח את התקיה?!
יש איך להציל תמונה כזו? -
מצ"ב דוגמא

@טרום-מתמחה כל תמונה נשמרת בשתי שלבים יש תמונה מוקטנת ויש תמונה מלאה
בPreview הוא שלם כי זה המוקטן
כשהוא מנסה לטעון את כולו הוא נשבר
לא צריך להתייאש מייד
אני לא יודע לאיזה תוכנה לשלוח אותך אבל יש כל מיני דרכים לבנות מהתמונה המוקטנת משהו -
יש בכרטיס זיכרון גדול מתג שנועל את הכרטיס מפני כתיבה,
תכניס את הכרטיס הקטן רק דרך מתאם כזה
שנועל אותו פיזית מפני כתיבה
וככה תציל את זה שלא יהרסו לך עוד קבצים תוך כדי הבדיקות שלך בעז"ה.@3-פינות
כרגע הכל במחשב, והעתקתי גם לכונן גיבוי,
ומהכרטיס כבר מחקתי טרם שידעתי על מה שקרה.. -
@3-פינות
כרגע הכל במחשב, והעתקתי גם לכונן גיבוי,
ומהכרטיס כבר מחקתי טרם שידעתי על מה שקרה..@טרום-מתמחה כנראה bit rot בכרטיס
אפשר לנסות לעשות לו כמה גיבויים ולקוות שכמה שיותר מידע יצא תקין (גם אחרי המחיקה שעשית)
או לשלוח למעבדה שבה יסמלצו בקר חכם יותר שיכול לשלוח זרמים משתנים אבל זה יעלה לך כמה אלפי שקלים
מהתמונות שיש לך אולי אפשר גם כן להפיק משהו טוב יותר ממה שאתה רואה
אתה יכול לשלוח כמה תמונות כאן או בפרטי ואבדוק לך