בירור | אז חסכתי וחסכתי - איפה לקנות עכשיו את האירפודס פרו 3 של אפל?
-
מה אתם ממליצים. רוצה רק את הדגם הזה - והכי זול. לא חשו איך ולמה. מה אומרים?
@ברווז-הסגול-החדש בksp המחיר הוא 939₪ ובאילת המחיר הוא 795₪
ויש לך הטבה מגן לאיירפודס ב9₪
וגם זה יבואן רשמי
ממליץ -
@ברווז-הסגול-החדש אני יכתוב כאן שוב את מה שכבר כתבתי למישהו בעבר
דבר ראשון זהירות וזהירות ועוד זהירות!!!!!
השוק מוצף בזיופים
אני אישית נתקלתי במשהו שהחזיק את האירפודס פרו שלוש המקורי עוד לפני שזה הושק...אז לקנות רק במקום אמין!!!
ואני גם יכתב את מה שכתבתי שם על איך לבדוק שזה מקורי
אז דבר ראשון איך לא: מספר סידורי לא שווה כלום כי זיפנים מעתיקים מספר סידורי של אמיתי שים לב שגם חרוט לא עוזר כי הזיפנים חורטים את המספר המועתק מהמקורי
אז איך כן?
דבר ראשון עם אייפון (לא אנדרואיד)
פתח את הקופסה ליד האייפון
1 צריך לקפוץ חלון אנימציה של Apple
2 חיבור מיידי עם שם “AirPods Pro”
בזיופים לפעמים אין אנימציה או שהחיבור נראה רגיל כמו אוזניות בלוטות
3 כנס להגדרות > בלוטוס > AirPods Pro ותבדוק האם יש לזה את Find My (תמצא אותי)
4 אם יש מספר סידורי אחר לכל אוזניה ולקופסה אם המספר סידורי של כל השלוש אותו דבר זה זיוף
5 האם יש לזה עדכוני קושחה (Firmware) אם אין זה אומר שזה זיוףאבל שוב אם זה נפסל באחד מהם זה זיוף אבל אם זה עובר את כולם יורדים הסיכוים לזה שזה זיוף אבל עדיין יתכןן שזה זיוף מעוד מוצלח
עוד בדיקה שלא קשורה לאיפון זה לנסות את האוזניות ולבדוק את איכות הביטול רעשים אם זה קצת משתיק זה זיוף אבל אם זה עושה שקט פנומלי זה יותר סיכוים שזה אמיתי
-
@ברווז-הסגול-החדש עצה שלי, תקנה בחנויות מוכרים כמו KSP, אייבורי, מחסני חשמל, הכי טוב ובטוח
מה שהכי זול בזאפ זה רק עם משלוח והוא עד 7 ימים (וכולנו יודעים שה 7 ימים מרגישים כמו 7 שנים) וגם לך תסמוך על כל מיני החנויות האלה
אם כבר חסכת והשקעת, אז תשקיע עד הסוףתברר אצל חברים אולי אולי יש מישהו שנוסע לאילת ויוצא הכי משתלם
-
@ברווז-הסגול-החדש אני יכתוב כאן שוב את מה שכבר כתבתי למישהו בעבר
דבר ראשון זהירות וזהירות ועוד זהירות!!!!!
השוק מוצף בזיופים
אני אישית נתקלתי במשהו שהחזיק את האירפודס פרו שלוש המקורי עוד לפני שזה הושק...אז לקנות רק במקום אמין!!!
ואני גם יכתב את מה שכתבתי שם על איך לבדוק שזה מקורי
אז דבר ראשון איך לא: מספר סידורי לא שווה כלום כי זיפנים מעתיקים מספר סידורי של אמיתי שים לב שגם חרוט לא עוזר כי הזיפנים חורטים את המספר המועתק מהמקורי
אז איך כן?
דבר ראשון עם אייפון (לא אנדרואיד)
פתח את הקופסה ליד האייפון
1 צריך לקפוץ חלון אנימציה של Apple
2 חיבור מיידי עם שם “AirPods Pro”
בזיופים לפעמים אין אנימציה או שהחיבור נראה רגיל כמו אוזניות בלוטות
3 כנס להגדרות > בלוטוס > AirPods Pro ותבדוק האם יש לזה את Find My (תמצא אותי)
4 אם יש מספר סידורי אחר לכל אוזניה ולקופסה אם המספר סידורי של כל השלוש אותו דבר זה זיוף
5 האם יש לזה עדכוני קושחה (Firmware) אם אין זה אומר שזה זיוףאבל שוב אם זה נפסל באחד מהם זה זיוף אבל אם זה עובר את כולם יורדים הסיכוים לזה שזה זיוף אבל עדיין יתכןן שזה זיוף מעוד מוצלח
עוד בדיקה שלא קשורה לאיפון זה לנסות את האוזניות ולבדוק את איכות הביטול רעשים אם זה קצת משתיק זה זיוף אבל אם זה עושה שקט פנומלי זה יותר סיכוים שזה אמיתי
@ברווז-הסגול-החדש
@hartkhartk כתב בבירור | אז חסכתי וחסכתי - איפה לקנות עכשיו את האירפודס פרו 3 של אפל?:בזיופים לפעמים אין אנימציה או שהחיבור נראה רגיל כמו אוזניות בלוטות
אישית החזקתי זיוף שהקפיץ חלון והופיע בהגדרות כמקורי.
זה לנסות את האוזניות ולבדוק את איכות הביטול רעשים אם זה קצת משתיק זה זיוף
זה דווקא כן בדיקה טובה. גם לדגם שאני החזקתי, מצד שני מי שמעולם לא שמע את הביטול רעשים האמיתי של אפל לא בטוח שידע לשים לב.
כיום אני עם פרו 3, מישהו קנה לי בKSP באילת. לדעתי בשביל השקט הנפשי עדיף לשלם עוד כמה שקלים על חנות מוכרת ולהיות בטוח שזה מקורי.
-
אבל אין לי חברים שנוסעים לאילת...
-
@ברווז-הסגול-החדש אם יש לך אפשרות יש באמזון ב185 דולר (לפני מס)
עריכה: אני רואה שכרגע עלה שוב המחיר, אבל בימים האחרונים היה כמה וכמה פעמים למשך כמה שעות במחיר הזה.
-
@ברווז-הסגול-החדש אם יש לך אפשרות יש באמזון ב185 דולר (לפני מס)
עריכה: אני רואה שכרגע עלה שוב המחיר, אבל בימים האחרונים היה כמה וכמה פעמים למשך כמה שעות במחיר הזה.
@aiib
185 דולר.
משלוח עם חברה חיצונית - נניח 25 דולר?
תוסיף מעמ?
הגענו ל+- 800 שקל.
זה לא רחוק מהמחיר בחנות ישראלית זולה. -
@aiib
185 דולר.
משלוח עם חברה חיצונית - נניח 25 דולר?
תוסיף מעמ?
הגענו ל+- 800 שקל.
זה לא רחוק מהמחיר בחנות ישראלית זולה.@ברווז-הסגול-החדש נכון, לכן כתבתי 'אם יש לך אפשרות'