שינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד - במכשירים סיניים וכן בכמה דגמים של מכשירי נוקיה סמסונג ועוד
-
@מישהו12 אמר בשינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד במכשירים סיניים, נוקיה ועוד:
@shmuel522 אמר בשינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד במכשירים סיניים, נוקיה ועוד:
@מישהו12
תלוי מה המספר IMEI שקיים בשוק האם זה 358102050 או 351953050 אז שייך שזה משופץ אבל IMEI אחר תרשום אגיד לך מה .. זהמה?
הפוסט נמחק. כמו שאתה רואה זה הפוסט הראשון שלי באתר אז .. פשוט לא הגבתי על הפוסט הנכון אז נעשה סדר.
לשנות IMEI לכל מכשיר כמובן לא משנה מה המספר IMEI שלו בטלפון סינים יש תוכנה לפי המעבד הפנימי שלהם או בפשוטים יותר זה עם קודים. כאשר בתוך הקוד לפני הסולמית האחרונה בדרך כלל מופיע המספר IMEI החדש שאותו אתה רוצה להזין. יש כאלו שצריך להקפיד לא להוריד את הספרה אפס האחרונה שקיימת במכשיר עצמו.
מכל מקום תודה על ההערה לא שמתי לב שפרסמתי פוסט על השאלה הלא נכונה מרוב דפים שפתחתי זהו יה הפוסט הראשון שלי באתר ( אפשר לסלוח) -
@shmuel522 אמר בשינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד במכשירים סיניים, נוקיה ועוד:
( אפשר לסלוח)
"מחול לך. מחול לך. מחול לך."
-
@דוד-יצחק123 לא.
-
@דוד-יצחק123 אמר בשינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד במכשירים סיניים, נוקיה ועוד:
אשמח אם תענה ב כן או לא ולא עם מליון אאאאאאאאאאא
הסיבה שעונים לך כך, הוא משום שיש מינימום תוים בהודעה. לא לכעוס.
-
@TipTop אמר בשינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד במכשירים סיניים, נוקיה ועוד:
לתועלת הציבור כדאי לעדכן כאן על כל מכשיר שהצלחתם להגיע לשינוי מספר IMEI ע"י הקודים הנ"ל
תודה על המידע , הצלחתי לשנות את ה IMEI במכשיר סיני של חברת Konrow ע"י הקוד הזה סולמית כוכבית 8378 סולמית 1 סולמית. תודה רבה !!!
-
@יאנג-בוי האם אפשר בנוקיה e6???????????
ואשמח אם תענה ב כן או לא ולא עם מליון אאאאאאאאאאא
עריכה: אאאאאאאאאא כפול 543לא.למכשירי נוקיה של נוקיה (ולא של hmd global שאותם לא חקרתי) יש הגנה על הImei...יש דרך תאורטית אבל...
-
@מישהו12 אמר בשינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד במכשירים סיניים, נוקיה ועוד:
@יאנג-בוי האם אפשר בנוקיה e6???????????
ואשמח אם תענה ב כן או לא ולא עם מליון אאאאאאאאאאא
עריכה: אאאאאאאאאא כפול 543לא.למכשירי נוקיה של נוקיה (ולא של hmd global שאותם לא חקרתי) יש הגנה על הImei...יש דרך תאורטית אבל...
לא דחוף לי בכלל שישאר ככה סתם הסתקרנתי אם אפשר
-
@פלורידה אמר בשינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד - במכשירים סיניים וכן בכמה דגמים של מכשירי נוקיה סמסונג ועוד:
אשמח אם תענה ב כן או לא ולא עם מליון אאאאאאאאאאא
הסיבה שעונים לך כך, הוא משום שיש מינימום תוים בהודעה. לא לכעוס.
אל תבלבל לי בשכל
2 תווים זה טוב בשביל "לא" ולא "לאאאאאאא" -
@דוד-יצחק123 לוקח לך חודש להתבשל???
-
@קטונתי אמר בשינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד - במכשירים סיניים וכן בכמה דגמים של מכשירי נוקיה סמסונג ועוד:
@דוד-יצחק123 לוקח לך חודש להתבשל???
באמת סליחה
אבל לא הבנתי את מה שכתבת פה ️ -
@דוד-יצחק123 ציטטה הודעה מלפני חודש עם עצבים כאילו זה קרה עכשיו אז שאלתי אם לוקח לך חודש להתבשל.
זה קצת מייבש להסביר בדיחה. -
@קטונתי אמר בשינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד - במכשירים סיניים וכן בכמה דגמים של מכשירי נוקיה סמסונג ועוד:
@דוד-יצחק123 ציטטה הודעה מלפני חודש עם עצבים כאילו זה קרה עכשיו אז שאלתי אם לוקח לך חודש להתבשל.
זה קצת מייבש להסביר בדיחה.לא יודע פתאום קפצה לי כזאת הודעה אז מיהרתי להראות לו ש -
אני
צודק!!!
-
@דוד-יצחק123 אז כנראה האתר יודע מתי לשלוח לך תזכורת גם אם זה חודש אחרי
-
@דוד-יצחק123 אז כנראה האתר יודע מתי לשלוח לך תזכורת גם אם זה חודש אחרי
בהחלט
-
פוסט זה נמחק!