בעיה | יוניהרץ ג'לי 2E הקלטת שיחות ב true phone
-
שלום וברכה
התקנתי חייגן true phone על יוניהרץ הנ"ל ומשום מה ההקלטת שיחות מקליט רק אותי ולא את הצד השני מחיפוש בפורום לא מצאתי תשובה
אודה לפיתרון
תודה -
@חנינא תגדיר בtrue phone שההקלטה תהיה עם החייגן מערכת
ואז כשתלחץ על כפתור ההקלטה השיחה תעבור לחייגן מערכת תלחץ שוב על הקלטה וההקלטה תהיה של שני הצדדים. -
@נוחעם-FM כתב בבעיה | יוניהרץ ג'לי 2E הקלטת שיחות ב true phone:
תגדיר בtrue phone שההקלטה תהיה עם החייגן מערכת
אתה מתכוין ביישום הקלטה לבחור במערכת המכשיר?
וא"כ האם אין אפשרות אוטומטית להקלטה
תודה רבה@חנינא יש לה 2 בעיות שממש מציקות לי ועוד 1 לא קריטית...
**1- אי אפשר לנווט בין "מחלקות" במספרי טלפון על ידי לחיצה על המקשים תוך כדי שיחה, רק על הלוח חיוג של האפליקציה.2- ההקלטת שיחות עובדת רק לצד אחד ולא ל2 הצדדים :(** -*יש שם 3 אפשריות להקלטה, 1- של האפליקציה שם הבעיה. 2- של אפליקציה בשם CALL RECORDER SKVALEX- מישהו יכול להעלות APK עדכני שלה אולי זה יפתור את העניין?. 3-של המכשיר עצמו- רק ששם זה לא מקליט אוטומטית צריך ללחוץ כל פעם...
3- אי אפשר להגיה ולהנמיך את הווליום תוך כדי שיחה [אני עוקף את זה דרך לחיצה ארוכה על 8\0]
ניסיתי לראות בהגדרות איך לפתור את 2 אלו ולא מצאתי...
יש למישהו פיתרון עם מאקרו דרואיד או משהו? או חייגן אחר שאין את בעיות האלו?תודה!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות