בעיה | בעיה בטעינת מחשב dell latitude
-
יש לי שני מחשבים dell latitude 5420
לשניהם יש לי מטען אסוס חדש תומך טייפ סי והמחשב לא נטען או שהבטריה צונחת תוך 20 דקות מ70 ל5 אחוז
הטענתי אם מטען מקורי ועבד מצוין הוצאתי רפורט ונראה תקין
אשמח אם יש ידע למישהו למה כנראה המטען לא מטעיןאני חושב שענית כבר בעצמך...
יש דבר ידוע אצל דל, באג או מגבלה מכוונת של טעינה במטען לא מקורי.
-
אתה אומר מידיעה? אני חושב כך אבל לא ברי לי
-
אתה אומר מידיעה? אני חושב כך אבל לא ברי לי
@אהרון-שלום
כן. -
תודה לך על המענה המהיר החכמתני אם יש מילה כזאת
@david-mmod מה דעתך?
-
תודה לך על המענה המהיר החכמתני אם יש מילה כזאת
@david-mmod מה דעתך?
@אהרון-שלום אם יש כזו מילה כן
אבל נראה לי שטייפ C זה די אוניברסלי -
@אהרון-שלום אם יש כזו מילה כן
אבל נראה לי שטייפ C זה די אוניברסלי@DAVID-MMOD כדבריך, הבעיה הנ"ל רק במטען רגיל TYPE C עובד אצלי בכל המחשבים [5430/7290/7430] מצויין, כולל מטען נייד תומך/ראש GAN וכו'
-
@DAVID-MMOD כדבריך, הבעיה הנ"ל רק במטען רגיל TYPE C עובד אצלי בכל המחשבים [5430/7290/7430] מצויין, כולל מטען נייד תומך/ראש GAN וכו'
@DANIEL-4 אז כן, זו בעיה מוכרת בDELL לרוב הם חוסמים את המטען בכלל אבל במידה ולא הטענה לא נכונה פוגעת בסוללה
-
@DANIEL-4 אז כן, זו בעיה מוכרת בDELL לרוב הם חוסמים את המטען בכלל אבל במידה ולא הטענה לא נכונה פוגעת בסוללה
@DAVID-MMOD כתב בבעיה | בעיה בטעינת מחשב dell latitude:
לא הבנתי,
מטען לא מקורי לא ממלא סוללה אלא רק מחזיק את המחשב למעט מטען TYPE CA דבגמים הנתמכים שניתן להטעין עם כל מטען שיש לו את העוצמה החשמלית הנדרשת 65-90W תלוי בדגם -
@DAVID-MMOD כתב בבעיה | בעיה בטעינת מחשב dell latitude:
לא הבנתי,
מטען לא מקורי לא ממלא סוללה אלא רק מחזיק את המחשב למעט מטען TYPE CA דבגמים הנתמכים שניתן להטעין עם כל מטען שיש לו את העוצמה החשמלית הנדרשת 65-90W תלוי בדגם@DANIEL-4 כוונתי לתחילת השרשור
חשבתי שזה אתה.. -
יש לי שני מחשבים dell latitude 5420
לשניהם יש לי מטען אסוס חדש תומך טייפ סי והמחשב לא נטען או שהבטריה צונחת תוך 20 דקות מ70 ל5 אחוז
הטענתי אם מטען מקורי ועבד מצוין הוצאתי רפורט ונראה תקין
אשמח אם יש ידע למישהו למה כנראה המטען לא מטעין@אהרון-שלום בדקת האם המתח תואם?
אצלי מחשב של 90W שהוטען על 45W הראה תקלה ולא הטעין..
[לטיטוד 5430] -
בדקתי הכל מתאים זה שני מטענים חדשים בניילון וכנראה ששניהם תקולים או לא תואמים לדל כמו שכתב למעלה @makro
החלפתי למשהו פשוט ועבד מצוין
תודה לעונים -
א אהרון שלום סימן נושא זה כשאלה
-
א אהרון שלום סימן נושא זה כנפתר