בירור | בירור על גופנים
-
שלום, אשמח אם תוכלו לומר לי מה הם הגופנים הבאים:
הכל מריח לי פונטביט, אבל אני לא כ''כ מומחה בהם

וגם מזה
תודה רבה מראש -
שלום, אשמח אם תוכלו לומר לי מה הם הגופנים הבאים:
הכל מריח לי פונטביט, אבל אני לא כ''כ מומחה בהם

וגם מזה
תודה רבה מראש -
@menajemmendel
5 זה ליבורנה מודגש של FB.
1.2.3. הם אותו גופן, לא יודע איזה.
ועושה רושם ש4. מאותה משפחה, אך אני לא מכיר.והגופן שבנפרד אני לא מכיר, אבל נראה מהמשפחה של שפע
@דאנציג תודה אבל 5 הוא קצת שונה מהליבורנה, תראה את הריצפה של ה''ב'' המקורי, מתעגל יותר מהליבורנה המודגש

-
@דאנציג תודה אבל 5 הוא קצת שונה מהליבורנה, תראה את הריצפה של ה''ב'' המקורי, מתעגל יותר מהליבורנה המודגש

-
יש כמה סוגי ליבורנה, נראה לי שהחדשים הם פחות מעוגלים, תבדוק בישנים של FB.
@דאנציג כתב בבירור | בירור על גופנים:
אני לא מכיר בפונטביט כמה סוגי לבורנה, עשיתי חיפוש אני רואה רק את https://fontbit.co.il/product/ליבורנה/
יש גם של בית אלף ושל בן ארי, אבל הם משהו אחר, לא דומים בכללעריכה: אכן ראיתי שברשימה של פונטביט יש משהו ליבורנה בוק, אבל לא יודע מה זה, בגוגל לא מופיע, האם מישהו מכיר?

-
@דאנציג כתב בבירור | בירור על גופנים:
אני לא מכיר בפונטביט כמה סוגי לבורנה, עשיתי חיפוש אני רואה רק את https://fontbit.co.il/product/ליבורנה/
יש גם של בית אלף ושל בן ארי, אבל הם משהו אחר, לא דומים בכללעריכה: אכן ראיתי שברשימה של פונטביט יש משהו ליבורנה בוק, אבל לא יודע מה זה, בגוגל לא מופיע, האם מישהו מכיר?

בסוף קניתי ליבורנה בוק
יש לה טיפה הבדל

-
@menajemmendel
5 זה ליבורנה מודגש של FB.
1.2.3. הם אותו גופן, לא יודע איזה.
ועושה רושם ש4. מאותה משפחה, אך אני לא מכיר.והגופן שבנפרד אני לא מכיר, אבל נראה מהמשפחה של שפע
@דאנציג מספר 4 הוא שפע קלאסיק
ו3 היא פנינה של פונטייפ, וכנראה גם 1 ו2

תודה לכולם -

@menajemmendel @דאנציג צודק, זה ליבורנה.
גם בקישור שהבאת במשקל "כבד" זה מופיע כמו בתמונה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות