מדריך | חדש! תוכנה להחלפת תמונת אתחול בפתיחת מכשיר בקלי קלות! גרסת בטא
-
מטורף!
בלי מדריכים מסובכים תוך שניה ככה תשנו את תמונת האתחול שלכם!
אחרי ההצלחה הגדולה ב"ה במכשירוט עברתי לפרוייקט קטנטן...
בקשו ממני בעבר לבנות תוכנה שמחליפה את תמונת האתחול והזנחתי את זה לא היה לי כוח
עכשיו הייתי צריך להחליף תמונת
אוקיי, זה לא תוכנה בסדר גודל של מכשירוט אלא זה תוכנה קטנה ממש בלי הרבה אפשרויות אבל מה שיש בה פשוט מטורף!
אז נתחיל מה יש בתוכנה?- התקנת דרייברים מתוך התוכנה
- בדיקת דרייברים
- מעבר לפסטבוט
- צריבת תמונת אתחול
- והפעלה מחדש
לתוכנה
54974ce2-bde0-403b-8149-46ce9e569164-Shlomo_Tool_Setup.exe
בגלל שאין יותר מדי כפתורים עשיתי את התוכנה הזאת בקטן על המסך ולא בגדול כמו מכשירוט
צילו"מ של התוכנה

שימו לב
על התוכנה הזאת לא עבדתי כמו מכשירוט. בגלל שזה גרסת בטא יכול להיות שדברים לא יעבדו טוב ובעז"ה אני ישתדל לתקן.
אגב כן אם כל הבושות להגיד, התוכנה נבנתה בAI...אגב הדעה שלי לגבי דברים שנבנו בAI זה תלוי כמה השקעה יש בדבר אם זה דבר שהוא לא נצרך או לא עובד מספיק טוב אז זה פשוט הספמה להעלות! אני אישית העלתי רק דברים שבדקתי וסיננתי הרבה פעמים כדי לדעת שזה מתאים לפורום אגב בניתי ערמות של תוכנות והעלתי רק 3 למה? זה הסיבה כי זה היה שימושי לי, לא לאחרים וזה פשוט הספמה להעלות דברים כאלה.
איך מחליפים תמונה?
צריך קובץ תמונה בשם logo.bin.
יש מדריכים בפורום איך להכין אותו, אבל יש מכשירים (לדוגמה M36) שכבר יש להם קבצים מוכנים כאן קרדיט ל־@לדוד-משה-היתה.מורידים את הקובץ.
לוחצים בתוכנה על “התקן דרייברים” (אם אין לכם), ואז עושים הפעלה מחדש למחשב.
מפעילים ניפוי באגים ב USB למי שלא יודע יש הסבר קצר בספוילר.נעבור למכשיר, במכשיר ניכנס להגדרות ואז "אודות הטלפון" ושם נראה כפתור "מספר BOLID או משהו כזה (יש מכשירים כמו M36 שזה בכפתור "דגם) תלחצו עליו 7 פעמים עד שיהיה כתוב עכשיו אתה מפתח עכשיו נעבור בהגדרות ל"מערכת" וניראה שם כפתור חדש "אפשרויות מפתח" נכנס אליו ונגלול קצת עד שניראה כפתור ניפוי באגים ב USB נלחץ עליו
לוחצים על “העבר לפסטבוט”, מחכים כמה שניות, ועל הנגן יופיע מסך שחור עם כיתוב באנגלית (Fastboot Mode).
לוחצים על “העלה תמונה”, בוחרים את קובץ ה־logo.bin.
הכפתור ישתנה ל“צרוב תמונה” – לוחצים ומחכים כמה שניות.
כשהכיתוב על המסך משתנה, לוחצים על “הפעלה מחדש”.
הנגן יעלה עם תמונת האתחול החדשהעכשיו לוחצים על כפתור העבר לפסטבוט מחכים כמה שניות ואמורים לראות בנגן מסך שחור עם כיתוב באנגלית מוד פסטבוט או משהו כזה.
עכשיו לצריבה! לוחצים על העלה תמונה, נעלה את התמונה שהורדנו עכשיו הכפתור ישנה לצרוב תמונה, ונלחץ על צרוב מחכים כמה שניות עד שרואים שהמסך בנגן השתנה לכתוב אחר בענגלית עכשיו נלחץ על הפעלה מחדש והנגן יעלה עם התמונה החדשה!!!
אשמח לשמוע על הצעות יעול ושיפור וכן גם אם יש למישהו באג שיגיד כדי שאני יתקן.
בהצלחה
-
ש שלמה רביב התייחס לנושא זה
-
תודה רבה!
אולי כדאי שתעשה מבחר תמונות של הכשר וסתם דברים מעניינים.
אולי איזה GIF של M36 או משהו!@מטען-נייד אתה מתכוון שבתוכנה עצמה אני יעלה תמונות קיימות של מכשירים כמו M36?
לי אין עוד יש לי רק את של ה M36, אדרבה יעזור מאוד אם המשתמשים כאן יוסיפו תמונות. -
@מטען-נייד הוספתי.
יש לM36 בפורום אולי יש לעוד לא יודע.@שלמה-רביב כתב במדריך | חדש! תוכנה להחלפת תמונת אתחול בפתיחת מכשיר בקלי קלות! גרסת בטא:
יש לM36 בפורום אולי יש לעוד לא יודע.
מי שמעוניין
אותו דבר רק במקום רדיו כתוב WIFI