באג | בעיה בקבלת שיחות בחברת סלקום
-
אינני מאמין, וכי אף אחד לא נתקל בבעיה זו ?
@יצחק-קוזניץ בעיה ידועה בסלקום, לאחרונה גם בגולן. זה אחד הבאגים בחברה הזו.
-
שלום וברכה,
הנושא דלהלן הוא נושא שמכאיב לי כבר קרוב ל 3 שנים,
היו זמנים פחות והיו זמנים יותר.
אך עכשיו משום מה היה לי קש ששבר את הגב ... (לא של הגמל - אלא של העצבים שלי)
אינני יודע מה אני בא בדיוק לעשות בכתיבת פוסט זה, אך אנא ממכם אם נתקלתם בתופעה - תגיבו.
(כל ההמשך מדובר על מנויים בתוכנית כשרה)
אני לא לקוח של סלקום, אך יוצא לי להתקשר בקביעות למישהו ממנויי סלקום,
זה התחיל בכך שלא רציתי להטריד אותו, ולכן לא התקשרתי יותר מדיי - אך אחר כך כששוחחנו/כשנפגשנו, הוא סיפר לי שהוא בכלל לא קיבל ממני שיחות
.
בהתחלה הייתי מאוד מופתע
, אבל גיליתי את זה עוד ועוד,
כן כן, מי שלא הבין אני מדבר על מקרה בו למחייג היה צליל חיוג רגיל אבל המחוייג בכלל לא קיבל את השיחה,
עם הזמן קיבלתי עוד אינדיקציות לכך שזה אכן קורה.
לאחרונה אף נתקלתי בחבר שחייגתי אליו בשעה מסויימת, והוא אמר שהוא היה בשחרית,
לשאלתי למה לא חזרת אליי ? הוא אמר שהוא מנתק את הטלפון בתפילה (כל הכבוד, אבל אין זה מעינייננו).
ואז התחדד לי שזה גם במקרה בו המחוייג ניתק את הקו.
הבעיה הגדולה בכל זה שזה לא באופן קבוע - לא הצלחתי להתחכות, מתי כן ומתי לא.
ואז אתה מתקשר לסלקום לדווח על הבאג (אם יענו לך בכלל) ויבדקו ויגידו אין שום בעיה, אתה רואה שהצלחתי לחייג...וכאן יבא השואל וישאל:
- האם אתם מכירים/שמעתם על בעיה זו ?
- מה ניתן לעשות בעניין ?
@יצחק-קוזניץ כתב בבאג | בעיה בקבלת שיחות בחברת סלקום:
אני כלקוח של סלקום, אומר לאחרים שאם התקשרו ואחרי 5 צלצולים עבר לתא קולי, שידעו מראש שלא קיבלתי בכלל שיחה.
-
הדבר ידוע ועושה הרבה אי נעימויות
אדרבה אם יש למישהו אפשרויות להרים את הכפפה
אולי תביעה יצוגית
כנראה הם עושים את זה שלא תרגיש חוסר קליטה...
לצערי אני גר במקום שזה עדיין הקליטה הכי טובה
אבל זה ממש מרגיז@נצח-ישראל
מה עושים ?
הבו פתרונות. -
@נצח-ישראל
מה עושים ?
הבו פתרונות.@יצחק-קוזניץ
אולי תארגן קבוצה שיש להם את הבעיה הזאת,
ותפנה לסלקום כקבוצה ואז אתה גם יכול לאיים עליהם בתביעה יצוגיתגם לי יש את הבעיה הזאת בסלקום
-
שלום וברכה,
הנושא דלהלן הוא נושא שמכאיב לי כבר קרוב ל 3 שנים,
היו זמנים פחות והיו זמנים יותר.
אך עכשיו משום מה היה לי קש ששבר את הגב ... (לא של הגמל - אלא של העצבים שלי)
אינני יודע מה אני בא בדיוק לעשות בכתיבת פוסט זה, אך אנא ממכם אם נתקלתם בתופעה - תגיבו.
(כל ההמשך מדובר על מנויים בתוכנית כשרה)
זה התחיל בכך שלא רציתי להטריד אותו, ולכן לא התקשרתי יותר מדיי - אך אחר כך כששוחחנו/כשנפגשנו, הוא סיפר לי שהוא בכלל לא קיבל ממני שיחות
.
בהתחלה הייתי מאוד מופתע
, אבל גיליתי את זה עוד ועוד,
כן כן, מי שלא הבין אני מדבר על מקרה בו למחייג היה צליל חיוג רגיל אבל המחוייג בכלל לא קיבל את השיחה,
עם הזמן קיבלתי עוד אינדיקציות לכך שזה אכן קורה.
לאחרונה אף נתקלתי בחבר שחייגתי אליו בשעה מסויימת, והוא אמר שהוא היה בשחרית,
לשאלתי למה לא חזרת אליי ? הוא אמר שהוא מנתק את הטלפון בתפילה (כל הכבוד, אבל אין זה מעינייננו).
ואז התחדד לי שזה גם במקרה בו המחוייג ניתק את הקו.
הבעיה הגדולה בכל זה שזה לא באופן קבוע - לא הצלחתי להתחכות, מתי כן ומתי לא.
ואז אתה מתקשר לסלקום לדווח על הבאג (אם יענו לך בכלל) ויבדקו ויגידו אין שום בעיה, אתה רואה שהצלחתי לחייג...וכאן יבא השואל וישאל:
- האם אתם מכירים/שמעתם על בעיה זו ?
- מה ניתן לעשות בעניין ?
@יצחק-קוזניץ
אני גם בסלקום ויש לי את הבעיה.
הייתי קודם ברמי לוי ושם לא היה בעיה זו.
לפי מה שנראה לי, ההבדל בין סלקום לחברות אחרות הוא: בזמן שבו שרתי החברה מנסים ליצור קשר עם המכשיר ולהעביר אליו את השיחה.
כשאתה מתקשר ללקוח רמי לוי, יכול להיות שכמה וכמה שניות יהיה שקט, ללא צליל חיוג, ואז זה מתחיל לחייג או עובר ישר לתא קולי, השקט הוא הזמן בו השרתים מנסים ליצור קשר עם המכשיר.
כשאתה מחייג ללקוח סלקום, אין שקט, ואתה שומע צליל חיוג גם בעת שהשרתים עדיין מנסים ליצור קשר עם המכשיר, (תוכל לשים לב, שבמצב כזה זמן החיוג הוא קצר יותר מחיוג אמיתי)
הבעיה שיוצאת הוא שמי שמתקשר אלי באמת חושב שראיתי את השיחה והתעלמתי ממנו, וזה אכן לא נעים...וזה שיש הבדל בין מכשירים, בגלל שיש מכשירים איכותיים יותר שכמעט אין שם פספוסי שיחה, ויש מכשירים שיש להם יותר פספוסי שיחה.
-
@יצחק-קוזניץ
אני גם בסלקום ויש לי את הבעיה.
הייתי קודם ברמי לוי ושם לא היה בעיה זו.
לפי מה שנראה לי, ההבדל בין סלקום לחברות אחרות הוא: בזמן שבו שרתי החברה מנסים ליצור קשר עם המכשיר ולהעביר אליו את השיחה.
כשאתה מתקשר ללקוח רמי לוי, יכול להיות שכמה וכמה שניות יהיה שקט, ללא צליל חיוג, ואז זה מתחיל לחייג או עובר ישר לתא קולי, השקט הוא הזמן בו השרתים מנסים ליצור קשר עם המכשיר.
כשאתה מחייג ללקוח סלקום, אין שקט, ואתה שומע צליל חיוג גם בעת שהשרתים עדיין מנסים ליצור קשר עם המכשיר, (תוכל לשים לב, שבמצב כזה זמן החיוג הוא קצר יותר מחיוג אמיתי)
הבעיה שיוצאת הוא שמי שמתקשר אלי באמת חושב שראיתי את השיחה והתעלמתי ממנו, וזה אכן לא נעים...וזה שיש הבדל בין מכשירים, בגלל שיש מכשירים איכותיים יותר שכמעט אין שם פספוסי שיחה, ויש מכשירים שיש להם יותר פספוסי שיחה.
@איש-ימיני
שלחתי.