בעיה | נמחקו לי האשני קשר
-
היה לי IMEI ב jelly e2 ושניתי ונעלם לי האנשי קשר מישהו יודע איך אני מחזיר אותם
היה לי תגרסא של משה 144 -
היה לי IMEI ב jelly e2 ושניתי ונעלם לי האנשי קשר מישהו יודע איך אני מחזיר אותם
היה לי תגרסא של משה 144@הכהן-הגדול כתב בבעיה | נמחקו לי האשני קשר:
שניתי ונעלם לי האנשי קשר
זה לא אמור להיות קשור , כנראה עשית איפוס להגדרות יצרן (Factory Reset) כששינית.
אם כן אתה יכול לשחזר על ידי סינכרון עם חשבון גוגל (במידה ויש) או חילוץ גיבוי (קובץ VCF) אם גיבית. תבדוק אם שאר הנתונים במכשיר נמחקו או שונו גם כן. -
@הכהן-הגדול כתב בבעיה | נמחקו לי האשני קשר:
שניתי ונעלם לי האנשי קשר
זה לא אמור להיות קשור , כנראה עשית איפוס להגדרות יצרן (Factory Reset) כששינית.
אם כן אתה יכול לשחזר על ידי סינכרון עם חשבון גוגל (במידה ויש) או חילוץ גיבוי (קובץ VCF) אם גיבית. תבדוק אם שאר הנתונים במכשיר נמחקו או שונו גם כן.@yz522257
לא אי לי גוגל
אבל זה לא איפוס כי נשארו לי כל האפליקציות ואפילו הווידאטים של החיוג ישיר
יכול להיות שהחלפתי לIMEI לא כשר ואז הוא לא קרה תסים ומחק ממנו אנשי קשר -
@yz522257
לא אי לי גוגל
אבל זה לא איפוס כי נשארו לי כל האפליקציות ואפילו הווידאטים של החיוג ישיר
יכול להיות שהחלפתי לIMEI לא כשר ואז הוא לא קרה תסים ומחק ממנו אנשי קשר@הכהן-הגדול
שני דברים . א' זה שהטלפון לא קורה את הסים לא נותן לו הרשאה למחוק ממנו דברים
ב' תבדוק בטלפון אחר אם האנשי קשר מופיעים בסים אם כן זה אומר שהטלפון רק לא מצליח לקרוא את המידע בסים , או בגלל IMEI לא תואם או בגלל שבהגדרות אנשי קשר לא הוגדר הצגת אנשי קשר מהסים .תנסה להיכנס וליבא אנשי קשר מהסים דבר ראשון, באפליקציה של האנשי קשר , לא באפליקציה של החיוג
-
@הכהן-הגדול
שני דברים . א' זה שהטלפון לא קורה את הסים לא נותן לו הרשאה למחוק ממנו דברים
ב' תבדוק בטלפון אחר אם האנשי קשר מופיעים בסים אם כן זה אומר שהטלפון רק לא מצליח לקרוא את המידע בסים , או בגלל IMEI לא תואם או בגלל שבהגדרות אנשי קשר לא הוגדר הצגת אנשי קשר מהסים .תנסה להיכנס וליבא אנשי קשר מהסים דבר ראשון, באפליקציה של האנשי קשר , לא באפליקציה של החיוג
@yz522257
יכול להיות שהאנשי קשר היו בפלאפון ולא בסים אני לא יודע איפה הם היו היה לי קובץ שלפני חודשיים עשיתי גיבוי של האנשי קשר אז יש לי את רובם אז זה פחות חשוב לי אבל מענן אותי מה הלך שם
תודה רבה בכל אופן -
@yz522257
יכול להיות שהאנשי קשר היו בפלאפון ולא בסים אני לא יודע איפה הם היו היה לי קובץ שלפני חודשיים עשיתי גיבוי של האנשי קשר אז יש לי את רובם אז זה פחות חשוב לי אבל מענן אותי מה הלך שם
תודה רבה בכל אופן