בעיה | בעיה במחשב לנובו
-
-
@הדור-הבא כנראה דרייבר סורר שזורק שגיאה מומצאת
תנסה להעלות מצב בטוח
הסברתי לעיל איך מגיעים אליו -
@הדור-הבא אם החומר שבמחשב לא חשוב לך אפשר
ואפשר גם כן לעשות את זה מסביבת השחזור
או פשוט מדיסק התקנה של ווינדוס שבין כה תצטרך להשתמש בו כדי להתקין -
@דאבל סתם יסבך בשלב הראשוני אבל זה עניין של גישה
אגב איפה מצאת שזה כתובת בזיכרון
האזכור היחיד שמצאתי לזה ברשת הוא בקובץ header כלשהו של readme
ואגב זה יוצא כתובת שיושבת עמוק ב user space ולא מסתבר שדרייבר שעולה באתחול יצביע אליה אלא אם כן זאת שגיאת buffer overflow או משהו כזה וזה לא מאוד מסתבר@מתכנת-חובב בדיוק זה שאין לו תיעוד אומר שהדיווח עליו נוצר ע"י תהליך אחר, וניחוש מושכל שזה כתובות בזיכרון (דבר שקיים) מה שהעלה אצלי חשש לבעיה בדיסק.
עריכה: אני רואה שכבר הבנת לבד.. יפה. -
כתב בבעיה | בעיה במחשב לנובו:
איך עושים את זה?
-
@מתכנת-חובב בדיוק זה שאין לו תיעוד אומר שהדיווח עליו נוצר ע"י תהליך אחר, וניחוש מושכל שזה כתובות בזיכרון (דבר שקיים) מה שהעלה אצלי חשש לבעיה בדיסק.
עריכה: אני רואה שכבר הבנת לבד.. יפה.@דאבל סליחה על השאלה אבל אתה מבין מה אתה כותב?
איך קוד שגיאה שבמקרה ממש קיים במציאות ויוצר באורח פלא תווים ב ascii גרם לך להבין שיש פה בעיה בדיסק?
בעיה בדיסק הייתה גורמת בסבירות גבוהה למשהו חמור יותר מכמה בתים שגויים ועוד "משהו שקיים" כל כתובת בגודל 4 בתים תהיה קיימת אפילו במעבדי 32 סיביות אז וודאי שזה יהיה קיים אבל הסיכוי שדרייבר אתחול יצביע לכתובת שלא שייכת לקרנל קלושה
ראית משהו שג'מיני כתב לך ובלי להפעיל שיקול דעת כתבת אותו כאן
תלמד פעם אחת לקחת אחריות ולהתנצל
סליחה על הבוטות אבל אתה לקחת את זה למקום אישי -
@דאבל סליחה על השאלה אבל אתה מבין מה אתה כותב?
איך קוד שגיאה שבמקרה ממש קיים במציאות ויוצר באורח פלא תווים ב ascii גרם לך להבין שיש פה בעיה בדיסק?
בעיה בדיסק הייתה גורמת בסבירות גבוהה למשהו חמור יותר מכמה בתים שגויים ועוד "משהו שקיים" כל כתובת בגודל 4 בתים תהיה קיימת אפילו במעבדי 32 סיביות אז וודאי שזה יהיה קיים אבל הסיכוי שדרייבר אתחול יצביע לכתובת שלא שייכת לקרנל קלושה
סליחה על הבוטות אבל אתה לקחת את זה למקום אישי@מתכנת-חובב אפשר פשוט את הדרך הכי פשוטה לתקן את זה אפשר גם לפרמט את המחשב העיקר בלי סיבוכים
-
@מתכנת-חובב אפשר פשוט את הדרך הכי פשוטה לתקן את זה אפשר גם לפרמט את המחשב העיקר בלי סיבוכים
-
@הדור-הבא תחפש מדריכים להתקנת ווינדוס
קיימים בשפע בפורום@מתכנת-חובב ביקשתי דרך פשוטה זה לא נשמע לי כמו משהו פשוט
-
@דאבל סליחה על השאלה אבל אתה מבין מה אתה כותב?
סליחה על הבוטות אבל אתה לקחת את זה למקום אישי@מתכנת-חובב לא הבנתי על מה זעמך, העלתי חשש לבעיה בדיסק כי אני לא יודע את הבעיה המדוייקת, אמרתי שזה לא קוד שגיאה רגיל כי אין לו תיעוד ולכן הנחתי שזה כתובת זיכרון.
אתה הוספת שאולי זה דרייבר שהחזיר את השגיאה הזו, לא התווכחתי...
כל זה היה רק לנסות להבין מה הבעיה, לכן תכל'ס המלצתי להעלות דיסק טכנאים. (שממנו אגב, אפשר להתקין ווינדוס ולפני זה לגבות מה שרוצים)
אגב, בדקתי בג'מיני עכשיו, הוא כתב איזה קוד ASCII שלא מצאתי למה הוא קשור... לא בדקתי יותר מידי ע"ז. -
@מתכנת-חובב ביקשתי דרך פשוטה זה לא נשמע לי כמו משהו פשוט
@מתכנת-חובב
כתב בבעיה | בעיה במחשב לנובו:ביקשתי דרך פשוטה זה לא נשמע לי כמו משהו פשוט
מחזיר את השאלה
-
@מתכנת-חובב לא הבנתי על מה זעמך, העלתי חשש לבעיה בדיסק כי אני לא יודע את הבעיה המדוייקת, אמרתי שזה לא קוד שגיאה רגיל כי אין לו תיעוד ולכן הנחתי שזה כתובת זיכרון.
אתה הוספת שאולי זה דרייבר שהחזיר את השגיאה הזו, לא התווכחתי...
כל זה היה רק לנסות להבין מה הבעיה, לכן תכל'ס המלצתי להעלות דיסק טכנאים. (שממנו אגב, אפשר להתקין ווינדוס ולפני זה לגבות מה שרוצים)
אגב, בדקתי בג'מיני עכשיו, הוא כתב איזה קוד ASCII שלא מצאתי למה הוא קשור... לא בדקתי יותר מידי ע"ז.@דאבל כתב בבעיה | בעיה במחשב לנובו:
לא הבנתי על מה זעמך
@דאבל כתב בבעיה | בעיה במחשב לנובו:
עריכה: אני רואה שכבר הבנת לבד.. יפה.
על זה ועוד
העלתי חשש לבעיה בדיסק כי אני לא יודע את הבעיה המדוייקת
אז למה סתם להלחיץ אנשים ולשלוח אותם להתייגע באיך מוציאים דו"ח SMART כשכנראה לא זאת הבעיה?
אמרתי שזה לא קוד שגיאה רגיל כי אין לו תיעוד ולכן הנחתי שזה כתובת זיכרון.
לא ראיתי עד היום קוד שגיאה שהוא כתובת זיכרון אז ההנחה הזאת היא קצת מוזרה (למה שזה יהיה כתובת??)
אגב, בדקתי בג'מיני עכשיו, הוא כתב איזה קוד ASCII שלא מצאתי למה הוא קשור
תחפש את הקוד בגוגל ותראה למה הוא קשור
לא צריך לרוץ לג'מיני -
@מתכנת-חובב
כתב בבעיה | בעיה במחשב לנובו:ביקשתי דרך פשוטה זה לא נשמע לי כמו משהו פשוט
מחזיר את השאלה
-
לא הבנתי על מה זעמך
עריכה: אני רואה שכבר הבנת לבד.. יפה.
על זה ועוד
העלתי חשש לבעיה בדיסק כי אני לא יודע את הבעיה המדוייקת
אז למה סתם להלחיץ אנשים ולשלוח אותם להתייגע באיך מוציאים דו"ח SMART כשכנראה לא זאת הבעיה?
אמרתי שזה לא קוד שגיאה רגיל כי אין לו תיעוד ולכן הנחתי שזה כתובת זיכרון.
לא ראיתי עד היום קוד שגיאה שהוא כתובת זיכרון אז ההנחה הזאת היא קצת מוזרה (למה שזה יהיה כתובת??)
אגב, בדקתי בג'מיני עכשיו, הוא כתב איזה קוד ASCII שלא מצאתי למה הוא קשור
תחפש את הקוד בגוגל ותראה למה הוא קשור
לא צריך לרוץ לג'מיני@מתכנת-חובב כתב בבעיה | בעיה במחשב לנובו:
על זה ועוד
זה לא היה ציניות או משהו, פשוט ראיתי שאחרי שכתבת בשאלה כבר כתבת גם הסבר. (אולי ניסוח לא משהו?)
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | בעיה במחשב לנובו:
אחרי שמצליחים להעלות דיסק טכנאים לא חושב שיש בזה מידי הרבה טורח.
קראתי על זה פעם באיזה ספר בנושא שזה קיים. לא זוכר מקור מדוייק.
לא צריך לרוץ לג'מיני
כתבת ג'מיני אז בדקתי, בד"כ אני בודק בגוגל.
אבל בכ"א שיהיה, אני לא אתווכח ע"ז. בהצלחה.
-
@מתכנת-חובב אין דרך קלה יותר?
-
@מתכנת-חובב אין דרך קלה יותר?
-
@הדור-הבא לא...
@מתכנת-חובב ולאפס אותו לא יעזור?