שיתוף | חיסכון בסוללה במעבר לg4 VoLTE
-
@1-היה-אברהם
כן יש לי אפליקציה שעושה את זה
Network Mode.zip
בהגדרת סוג רשת מועדף צריך לבחור LTE Only@ישראל-142
לא מצליח להתקין את האפליקציה הזו, משום מה יש כאלו שלא נותן להתקין.
יש עוד משהו?תודה מראש
-
@ישראל-142
יש עוד משהו?תודה מראש
-
@ישראל-142
יש עוד משהו?תודה מראש
@1-היה-אברהם תצרף צילום של השגיאה..
-
בהתקנה הוא כותב האפליקציה לא הותקנה.
זה קורה לי בהרבה אפליקציות -
@1-היה-אברהם
סימנת בהגדרות אפשר התקנות או אפליקציות ממקורות לא ידועים?@ישראל-142
כן -
@1-היה-אברהם
אולי תנסה גירסה יותר מעודכנת
https://apkpure.com/network-mode-universal/ljh.networkmode/download -
@1-היה-אברהם
אולי תנסה גירסה יותר מעודכנת
https://apkpure.com/network-mode-universal/ljh.networkmode/download@ישראל-142
הצליח!!!
תודה רבה רבה
זה ממש הצלה!אולי כדאי לפתוח על זה שרשור, אני בטוח שזה יעזור לעוד רבים.
-
@1-היה-אברהם
כן יש לי אפליקציה שעושה את זה
Network Mode.zip
בהגדרת סוג רשת מועדף צריך לבחור LTE Only@ישראל-142
אם אני רוצה להחזיר למצב רגיל עם דור 3, מה לבחור? -
@ישראל-142
אם אני רוצה להחזיר למצב רגיל עם דור 3, מה לבחור? -
@שניאור-שמח
דור 4 (VoLTE) הרבה יותר יעיל בניצול של הרשת לעומת דור 3. למרות שהוא לוקח קצת יותר סוללה בזמן שהוא פעיל, הוא מעביר את המידע הרבה יותר מהר וחוזר מיד למצב שינה.וברגע שיעבירו גם את התדרים הנמוכים לדור 4 זה יהיה עוד יותר חסכוני, כי מצד אחד, התדר הנמוך חודר קירות בקלות ומגיע למכשיר בלי מאמץ, ומצד שני, הטכנולוגיה של דור 4 נשארת יעילה ומהירה. בגלל שהכל קורה בתוך אותה רשת, המכשיר לא צריך "להשתגע" ולחפש דורות ישנים, הוא פשוט נשאר בסטנדרט גבוה במינימום מאמץ.
@ישראל-142 כתב בשיתוף | חיסכון בסוללה במעבר לg4 VoLTE:
וברגע שיעבירו גם את התדרים הנמוכים לדור 4 זה יהיה עוד יותר חסכוני, כי מצד אחד, התדר הנמוך חודר קירות בקלות ומגיע למכשיר בלי מאמץ, ומצד שני, הטכנולוגיה של דור 4 נשארת יעילה ומהירה. בגלל שהכל קורה בתוך אותה רשת, המכשיר לא צריך "להשתגע" ולחפש דורות ישנים, הוא פשוט נשאר בסטנדרט גבוה במינימום מאמץ.
בטוח שמדובר על דבר כזה? כבר כמה חודשים קשה לי העובדה שדור 4 פחות חלק בשיחות, ובהרבה מכשירים מזכיר את הקטיעות של 2G, וכל כך משום שהוא משתמש בתדרים גבוהים, ולא פעם אפשר להבחין כשנמצאים במקום עם קשיי קליטה מחמת קירות, שהמכשיר יעדיף 3G בשל התדר הנמוך שהוא משתמש,
המצב הזה אמור להשתנות? גם ב4G? כלומר גם אנחנו הפשוטים נרוויח מזה? עד עכשיו הבנתי שיש תדר נמוך של 5G שיתפנה כשיסגרו את הרשתות הישנות, ו4G כבר הגיע למיצוי, האם סגירת הרשתות הישנות תשפר ל4G את הקליטה? -
@ישראל-142 כתב בשיתוף | חיסכון בסוללה במעבר לg4 VoLTE:
וברגע שיעבירו גם את התדרים הנמוכים לדור 4 זה יהיה עוד יותר חסכוני, כי מצד אחד, התדר הנמוך חודר קירות בקלות ומגיע למכשיר בלי מאמץ, ומצד שני, הטכנולוגיה של דור 4 נשארת יעילה ומהירה. בגלל שהכל קורה בתוך אותה רשת, המכשיר לא צריך "להשתגע" ולחפש דורות ישנים, הוא פשוט נשאר בסטנדרט גבוה במינימום מאמץ.
בטוח שמדובר על דבר כזה? כבר כמה חודשים קשה לי העובדה שדור 4 פחות חלק בשיחות, ובהרבה מכשירים מזכיר את הקטיעות של 2G, וכל כך משום שהוא משתמש בתדרים גבוהים, ולא פעם אפשר להבחין כשנמצאים במקום עם קשיי קליטה מחמת קירות, שהמכשיר יעדיף 3G בשל התדר הנמוך שהוא משתמש,
המצב הזה אמור להשתנות? גם ב4G? כלומר גם אנחנו הפשוטים נרוויח מזה? עד עכשיו הבנתי שיש תדר נמוך של 5G שיתפנה כשיסגרו את הרשתות הישנות, ו4G כבר הגיע למיצוי, האם סגירת הרשתות הישנות תשפר ל4G את הקליטה?@דוד-טרייטל כתב בשיתוף | חיסכון בסוללה במעבר לg4 VoLTE:
האם סגירת הרשתות הישנות תשפר ל4G את הקליטה?
ככל הידוע לי זה כל הפואנטה...
פינוי תדרים ישנים לטובת שיפור התדרים החדשים.