שיתוף | חיסכון בסוללה במעבר לg4 VoLTE
-
כתב בשיתוף | חיסכון בסוללה במעבר לg4 VoLTE:
טכנולוגיית 4G (VoLTE) תוכננה להיות הרבה יותר יעילה בשימוש במשאבי רדיו לעומת דור 3. למרות שדור 4 עשוי לצרוך מעט יותר כוח בזמן שידור פעיל, הוא מעביר את המידע הרבה יותר מהר וחוזר למצב "שינה"
וברגע שיעבירו גם את התדרים הנמוכים לדור 4 זה יהיה עוד יותר חסכוני, כי מצד אחד, התדר הנמוך חודר קירות בקלות ומגיע למכשיר בלי מאמץ, ומצד שני, הטכנולוגיה (דור 4) נשארת אותה טכנולוגיה יעילה. בגלל שהכל קורה בתוך אותה רשת, המכשיר לא צריך 'להשתגע' ולחפש דורות ישנים – הוא פשוט נשאר בסטנדרט גבוה במינימום מאמץ
מי שחושב שזה לא נכון, לא עוזר שהוא סתם תוקע דיסלייק לפני שהוא מגיב, (אני יודע שהרבה חוו חוויה הפוכה שבדור 4 זה היה זולל הרבה יותר) ולכן אם מישהו חושב שזה טעות שיעיר ואני אסביר, אבל וכו'...
אני בעד שיהיה ביקורת זה דבר מועיל, אם עושים אותו בצורה נכונה, ככה אפשר להגיע למסקנות יותר מדויקות, אבל לא בצורה כזאת
-
היי חברים
שמעתי שהיה על זה דיבור בפורום..
אז רציתי לעדכן במשהו מעניין..
עשיתי למישהו גרסה לf22 pro שיתמוך בVoLTE
ומאז יש שיפור בסלולה!
בדרך כלל היה 100% ביום שישי ואז במוצאי שבת היה יורד איזה 40%!
עכשיו יורד לו רק 2%! מטורף!ושלא נדבר שגם איכות השיחה השתפרה..
(גולן טלקום אם זה משנה)@שניאור-שמח מאז שהעברתי את ה-f21 pro שלי ל-VoLTE, על חלק מהשיחות רשום HD ועל חלק לא... השאלה אם זה חוסך לי בסוללה ככה...
-
@שניאור-שמח מאז שהעברתי את ה-f21 pro שלי ל-VoLTE, על חלק מהשיחות רשום HD ועל חלק לא... השאלה אם זה חוסך לי בסוללה ככה...
@א.מ.ד. כתב בשיתוף | חיסכון בסוללה במעבר לg4 VoLTE:
@שניאור-שמח מאז שהעברתי את ה-f21 pro שלי ל-VoLTE, על חלק מהשיחות רשום HD ועל חלק לא...
כן, גם לי זה ככה..
להבנתי זה תלוי אם הצד השני גם תומך VoLTE או לא.השאלה אם זה חוסך לי בסוללה ככה...
לכוראה כן…
-
היי חברים
ומאז יש שיפור בסלולה!
(גולן טלקום אם זה משנה)@שניאור-שמח אגב, לא כתבת מה עשית...
איך נדע? -
היי חברים
ומאז יש שיפור בסלולה!
(גולן טלקום אם זה משנה) -
@שניאור-שמח אגב, לא כתבת מה עשית...
איך נדע?@סוף-הרחוב כתב בשיתוף | חיסכון בסוללה במעבר לg4 VoLTE:
איך נדע?מה הכוונה מה עשיתי?
החלפתי גרסה בשביל שיתמוך בVoLTE -
@סוף-הרחוב כתב בשיתוף | חיסכון בסוללה במעבר לg4 VoLTE:
איך נדע?מה הכוונה מה עשיתי?
החלפתי גרסה בשביל שיתמוך בVoLTE@שניאור-שמח כתב בשיתוף | חיסכון בסוללה במעבר לg4 VoLTE:
החלפתי גרסה בשביל שיתמוך בVoLTE
מעניין.
כי דור4 זולל סוללה.
ואיך תמיכה בוולטה גורם לחיסכון בסוללה?
כלומר, תכלס זה לא ככה (אצלי בכל אופן), ולכן שאלתי מה עשית.. -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | חיסכון בסוללה במעבר לg4 VoLTE:
החלפתי גרסה בשביל שיתמוך בVoLTE
מעניין.
כי דור4 זולל סוללה.
כלומר, תכלס זה לא ככה (אצלי בכל אופן), ולכן שאלתי מה עשית..@סוף-הרחוב כתב בשיתוף | חיסכון בסוללה במעבר לg4 VoLTE:
מעניין.
כי דור4 זולל סוללה.
כלומר, תכלס זה לא ככה (אצלי בכל אופן), ולכן שאלתי מה עשית..@ישראל-142 כתב בשיתוף | חיסכון בסוללה במעבר לg4 VoLTE:
דור 4 (VoLTE) הרבה יותר יעיל בניצול של הרשת לעומת דור 3. למרות שהוא לוקח קצת יותר סוללה בזמן שהוא פעיל, הוא מעביר את המידע הרבה יותר מהר וחוזר מיד למצב שינה.
וברגע שיעבירו גם את התדרים הנמוכים לדור 4 זה יהיה עוד יותר חסכוני, כי מצד אחד, התדר הנמוך חודר קירות בקלות ומגיע למכשיר בלי מאמץ, ומצד שני, הטכנולוגיה של דור 4 נשארת יעילה ומהירה. בגלל שהכל קורה בתוך אותה רשת, המכשיר לא צריך "להשתגע" ולחפש דורות ישנים, הוא פשוט נשאר בסטנדרט גבוה במינימום מאמץ.
-
@שניאור-שמח זה לא רלוונטי. בכלל.
זה יהיה קשור לכשיהיה דור4 פעיל באופן מוחלט, והתדרים של דור 2-3 יעלמו, אבל עכשיו שהכל קיים כרגיל, וה'דורות' עוברים מאחד לשני לפי אנטנה קרובה, איזה חיסכון בסוללה יש?
וכמו שכתבתי קודם, עובדתית זה לא נכון (כיום).
זה יהיה נכון, בעתיד.כך שככל הנראה, החיסכון בסוללה במקרה שלך הוא בגלל הגירסא, ולא קשור לדור4 עם וולטה.
תעשה סקר, אין אחד שיאמר לך שמאז שהוא על דור4 עם וולטה, נוצר לו חיסכון בסוללה. -
@שניאור-שמח זה לא רלוונטי. בכלל.
זה יהיה קשור לכשיהיה דור4 פעיל באופן מוחלט, והתדרים של דור 2-3 יעלמו, אבל עכשיו שהכל קיים כרגיל, וה'דורות' עוברים מאחד לשני לפי אנטנה קרובה, איזה חיסכון בסוללה יש?
וכמו שכתבתי קודם, עובדתית זה לא נכון (כיום).
זה יהיה נכון, בעתיד.כך שככל הנראה, החיסכון בסוללה במקרה שלך הוא בגלל הגירסא, ולא קשור לדור4 עם וולטה.
תעשה סקר, אין אחד שיאמר לך שמאז שהוא על דור4 עם וולטה, נוצר לו חיסכון בסוללה.@סוף-הרחוב דווקא אני כן חושב שיש קשר, כי היה מדובר במקרה שהטלפון היה באותו מקום כל השבת, ויש קליטה של דור 4, אז המכשיר תמיד על דור 4, טהוא לא על דור 3